ייעות חינוכי - תואר שני בבר אילן

לולה666

New member
ייעות חינוכי - תואר שני בבר אילן

שלום לכולם האם יש פה מישהו/מישהי שלומדת או למדה ייעוץ בבר אילן, התקבלתי שם ללימודים וחשוב לי מאוד לדעת איך המערכת בנויה? האם זה שלושה ימי לימוד מלאים+פרקטיקום. תודה

rinatyacov

New member
היי גמני התקבלתי

הבנתי שזה 2 ימיםן מלאים(לךא כולל השלמות וקורסינ יהדות)+פרקטיקום מה את יכולה \לספר לי על התואר? אני מאד מתלבטת!!

לולה666

New member
היי

לפי הבירורים שעשיתי הלימודים הם יומיים בשבוע 8 עד 6 , ויום פרקטיקום. במידה ואת מעניינת להיות יועצת בבית הספר ולהמשיך אחרי זה למרצועות טיפוליים שונים זה תואר מעולה. השאלה מה הכיוון המקצועי שלך

rinatyacov

New member
הכיוון המקצועי שלי...

הוא לעסוק בטיפול בלקויי למידה...אולי בעתיד גם ללמוד אבחון... התקבלת למסלול עם תזה?

shearer11

New member
לדעתי..

זה מאוד תלוי מאיזה תחום את באה מהתואר הראשון והאם יש לך תעסוקה לטווח הארוך, שאת גם אוהבת אותה... אם אין לך מקצוע ספיציפי, לדעתי זה אחלה. באופן כללי עבודת היועצת בבית הספר יכולה להיות מדהימה אם לוקחים אותה למקומות נכונים... בכל אופן, שיהיה בהצלחה בכל החלטה.

rinatyacov

New member
לאן את התקבלת?

זה אכן אחלה מקצוע...אבל אני עדין מתלבטת אם זה מהש אני רוצה לעשות. התואר הראשון שלי הוא מגעי ההתנהגות, תואר מאד כללי... לכן אני קצת מבולבלת.מה עוד ניתן לעשות עם יעוץ חינוכי חוץ מיועצת בבתי ספר?ידוע לך?

shearer11

New member
אני עדין מתלבטת בין ת"א לעברית

התקבלתי לשתיהן ועדין לא החלטתי סופית איפה להתחיל ללמוד. מה איתך?

למעלה