ייעוץ

locoka

New member
ייעוץ

שלום! אני בת 26, בעלת תואר ראשון במנהל חינוכי , עוסקת בהוראה 3 שנים. מאוד רוצה להתפתח ולצאת מהמערכת אך עדיין לעבוד עם אנשים. אני מודעת ליכולות שלי ויודעת כי מאוד אצליח בתחומים שעוסקים בעבודה עם אנשים, בייעוץ אך פחות בתחום הטיפולי ובתחום הריאלי. כרגע אני מתלבטת מאוד בין מספר מסלולים לתואר שני: 1) פסיכותרפיה בדרבי - שמעתי שיש שם מסלול טיפולי ומסלול ייעוצי . כוונתי למסלול הייעוצי. 2) פתרון סכסוכים וגישור -אונ' ת"א. 3) ייעוץ ארגוני-מכללה למנהל. יש לציין כי בדקתי גם אפשרות של לימודי פסיכולוגיה אך גם באוניברסיטאות וגם במכללת תל אביב יפו דורשים השלמות של לפחות חצי תואר ראשון. שאלותיי: - האם מסלולים אלו מאפשרים אפשרויות תעסוקה מגוונות? - האם המסלולים מאפשרים שכר הולם? - והחשוב מכול : איזה מסלול יאפשר לי יציאה ממערכת החינוך או הישארות בה אך לא במסגרת מורה-תלמיד בכיתה. - ובנוגע לייעוץ ארגוני :האם זה נכון שהמסלול מיועד יותר לכאלה שנמצאים בארגונים כמו בנק, צבא ופחות לאנשי חינוך? אשמח אם תוכלו לתת לי מידע על אופי הלימודים בשלולשת האפשרויות שהעלתי ואשמח לשמוע הצעות נוספות ... בתודה מראש, שני

יעוץ ארגוני

המסלול בדרבי אינו מוכר ע"י משרד הבריאות. פתרון סכסוכים- פחות הצעות ואפשרויות עבודה מאשר ביעוץ ארגוני. המסלול לתואר שני ביעוץ ארגוני אינו דוקא לנשלחים מטעם ארגון והוא מאפשר להשתלב בתחום כולל יעוץ ארגוני למערכת החינוך.

למעלה