ייעוץ

gasitit

New member
ייעוץ

שלום בנות אני מאזור המרכז (ר"ג). הופנתי ע"י הרופא המטפל שלי לקבלת תרומת זרע באיכילוב. אשמח לקבל פרטים , רופאים מומלצים , צורת הטיפול -דרך קופ"ח מכבי או כפי שנהוג דרך המכון עצמו , מס' הטיפולים המקובל ומס' ההזרעות למחזור טיפול. תודה לכן גזיתית

gasitit

New member
שאלה חשובה

בנות יקרות, מישהי שמעה או מכירה את פרו' יבץ?

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה לפורום

המלצות על רופאים תוכלי למצוא בלוחות הפורום (בשורה הכחולה למעלה) כמו כן אם תעברי שניים שלושה עמודים תראי שירשור ארוך של המלצות רופאים וסימן ההיכר של השירשור הזה הוא ה
ות הרבות שיש בו. רק דבר אחד חשוב - לשרשר יקירתי לשרשר - על מנת שלא יגמרו לנו מהר עמודי הפורום אנחנו משרשרות הודעות תודה

Big Mama 1

New member
פרופ' יעבץ

מנהל המכון לפוריות הגבר בבית חולים איכילוב, sab sab כתבה לך למעלה, כנראה מהתרגשות לא שמת לב.

gasitit

New member
עוד שאלה בנושא...../images/Emo39.gif

האם מישהי מכירה את יבץ? שמעתי דברים לכאן ולכאן ... ואני קצת חוששת תודה לכן,

נועם@בת

New member
אני חושבת שבפורום חד הוריות

מבחירה יש הרבה נשים שמכירות אותו. נועם

sab sab

New member
את למעשה נשלחת ל "מכון הפוריות

הגבר" באיכילוב ש כולל צוות של 3 רופאים: פרופ' יעבץ(ראש המחלקה),ד''ר רון האוזר(רופא מאוד אנושי ואיכפתי) וד''ר אמנון בוצ'ן(ראש מחלקה במקביל במדיקל בהרצליה)בנוסף,המזכירות של המכון מרינה ועמית פשוט מלאכיות... אני במקומך הייתי גם בודקת "במכון לפוריות הגבר" בתל-השומר שבראשו עומד ד''ר יגאל מדג'ר המעולל! הבחירה בידייך ושיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. תרומת זרע ניתנת במקרה של העדר זרע /זרע בעייתי במיוחד אצל בן הזוג או במקרה של העדר בן זוג. הזרעות בתרומת זרע מותרות רק במכוני פוריות, ולא אצל רופאים בקליניקה. הטיפול יכול להיות הזרעה בלבד בזמן ביוץ או השרית ביוץ על ידי הורמונים והזרעה- כל זה תלוי באופי הבעיה, בגילך, בנסיון מוקדם ובטיפול המועדף על ידי הרופא. כנ"ל לגבי מספר ההזרעות בטיפול- אחת עד שלוש. אם תתני יותר פרטים על אופי הבעיה נוכל לתת יותר הסברים. נועם

למעלה