ייעוץ?..

מורני 4

New member
ייעוץ?..

הייתי רוצה להתייעץ איתכם על משהו שקרה לי אתמול ולקבל את דעתכם.. אז נעים מאוד אני מורן.. :) אז זה הולך ככה... אני בקשר עם מישהו קרוב לשבועיים, היחסים מאוד קרובים ומאוד טובים.. אבל.. (בכל סיפור חייב להיות "אבל") אתמול כשהוא בא אלי אז דיברנו ממש הרבה.. עד שבשלב מסויים חברים שלו באו לאסוף אותו כי הם יצאו.. העניין פה הוא.. הוא התנהג אתמול כמו ידיד לא כמו מישהו שעומד לפני קשר רציני.. התנשקנו רק שהוא בא וכשהוא הלך.. נשארתי עם הרגשה מאוד מוזרה.. כי תמיד שאנחנו יחד אנחנו מתנשקים המון ונורא קורבים.. מה שאתמול לא הורגש.. האם זה סימן לסוף?..

ysph

New member
לדעתי

ראשית לא בכל פגישה באותו באותו מצב רוח.ומילבד זה יכול ליהיות שהוא היה במתח מסוים ביגלל חבריו שאמורים היו להגיע

ע ו ל ם

New member
שלום מורן.

כייף לשמוע שהיחסים שלכם מאוד קרובים וטובים.. מעניין. את מרגישה שאת והוא חברים, רק אם אתם "מתנשקים הרבה ומאוד קרובים". זתו'מרת, זה המדד שלך לחברות. אבל את צריכה לזכור, שחבר, הוא לא יזיז. הוא יותר מזה. ואתמול, זה התברר נהדר ואת צריכה לשמוח, לא ההפך. הרי אמרת, "דברתנו ממש הרבה". את צריכה לאמר, שסוף סוף, התנהגתם כמו חברים ממש, דברתם הרבה ולא רק השתובבתם. קירבה, היא לא רק קירבה גופנית.. אלא גם, שלב מתחבר עם לב. שאפשר להחשף למישהוא.

מורני 4

New member
.........

הרבה אמרו לי שאני צריכה לשמוח מזה שאנחנו מדברים ולא רק "משתובבים".. והיום שדיברנו אמרתי לו שאתמול הרגשתי שהוא היה קר.. והוא אמר שהוא היה רגיל מאוד.. אני לא יודעת למה ההרגשה שלי לא טובה.. לפעמים זה פנימי... עדין אובדת עצות..

ע ו ל ם

New member
אז ככה..

תשמעי מורן, חשבתי על מה שאת מרגישה. הרי, שאינטואיציה הפנימית שלך, אומרת הרבה. אבל את צריכה לחכות עוד כמה ימים ולראות, אם מה שהרגשת זה ממשיך, או חד פעמי. כי אם זה חד פעמי, אז תשמחי שדברתם כך, ותנסי למשוך את הקשר שלכם ליותר דיבורים, וגם אתם יכולים לשלב, את החיבוקים עם השיחות. זה הכי נעים, לדבר חבוקים, או שאתם קרובים, מחזיקים ידיים, זה נעים וזה קרוב מאוד.. שימי לב לתנועות גוף שלו, למה שהוא משדר, ואם שוב, אתם לא משתובבים אלא רק מדברים כמו ידידים ואת שוב מרגישה ריחוק. ועוד משהוא, הוא פתוח בד"כ לכולם, או שהוא נחשף כלפייך שהוא דיבר איתך? זתו'מרת, זה דבר מיוחד שהוא דיבר איתך הרבה\בפתיחות?

מורני 4

New member
עולם....

אז בקשר לשאלתך.. אני לא חושבת שהוא פתוח ככה עם כולם.. אחרי הכל ההכרות שלי מסתכמת איתו בשבועיים בלבד.. קצת קשה לי לדעת.. אבל עד עכשיו זה רק איתי ככה... דבר שני לא פחות חשוב.. אנחנו תמיד מדברים חבוקים.. במיוחד כשקר אנחנו נכנסים מתחת לפוך ורק מפתחים שיחות נפש עם עומק שלא נכנס אליו כרגע.. העניין הוא.. שאתמול הוא היה צריך לחלק את הערב לשניים.. עד שעה מסויימת איתי ואז עם חברים.. אז להכנס מתחת לפוך ואז לצאת ממנו אחרי שעתיים זה קצת בעייתי..
משהו נוסף.. כל השבוע כמעט ולא ראיתי אותו כי חבר שלו טס לחול וכל החברים היו צריכים לבלות עם החבר שטס כל ערב.. וביום הוא עובד ולומד.. אולי גם בגלל זה אני מרגישה קצת רחוקה..

ע ו ל ם

New member
המן וזרש, טסים על קרש../images/Emo149.gif

טוב.. אני מבין שהוא גדול ממך בכמה שנים.. (או שאני טועה). אם לדעתך, הוא רק איתך מדבר כך, (לכן שאלתי ודיי קיבלתי את התשובה שקיוויתי לקבל
) אז כנראה באמת יש פה משהוא מעבר (כי הוא לא מצליח להפתח כך לאחרים). (גם שעתיים תחת הפוך, זה הרבה מאוד, גם 10 דקות זה טוב..) וכנראה, הוא לא חיפש תרוץ להתרחק ממך, אלא באמת, חבר טוב שנעלם.. בסה"כ, נראה שהקשר שלך דיי בסדר. מדברים, נפגשים, משתובבים, (ומדברים זה חשוב). ואתם רק בתחילת הקשר. אין לך מה להרגיש שיש בעיה, בפרט שזה קרה רק פעם אחת ושוב, זה שלא משתובבים כל פעם, לא אומר שיש בעיה

Or Lavan

New member
מנסיוני (שהוא דל אמנם)...

הדרך הטובה ביותר לברר את זה היא לשאול אותו.
אני בעד לשים הכל על השולחן: את המחשבות, החששות... הכל.

מורן תלמדי בבקשה!!!

אני מתחננת על סמך ניסיון אל תנסי לפרש סימנים תבקשי פירוש ממקור ראשון ברוב הפעמים הסימנים הם לא חד משמעיים או מובנים לא נכון והכל יורד לטימיון חבל!!!! תשאלי את הבחור יחסים פתוחים וכנים הם סגולה ליחסים ארוכים ובריאים! נכון זה לא נעים אבל שוב אולי לא היתה כוונה בכל העינין וזה פשוט הובן לא כמו שהיה צריך להיות. בשביל זה בראו לנו פה <ברוך השם שלא יחסר!!> בהצלחה

mad3

New member
תגובה למורן...

תראי, כשמתחילים קשר עם מישהו זה כמו לעמוד בתחילת שביל כשיש לך או שמאלה או ימינה. ימינה משמע- קשר רציני, שמאלה משמע- ידידות! את! היחידה שקובעת פה את החוקים אם את לוקחת ימינה הוא יבוא איתך אם את לוקחת שמאלה, הוא איתך. אני מניחה שלקחת ימינה , טז קודם כל תבדקי את עצמך לפני שאת מסיקה מסקנות לגביו יכול להיות שמבלי שתשימ לב את סטית קצת שמאלה ואיך שהוא אולי גרמת לו להרגיש שאת מעוניינת בקשר ידידותי בלבד או שלא! אל תשכחי, שישנה גם האפשרות שהוא סטה לשמאל שלו ושהוא לא מעוניין בקשר רציני. אני מאחלת לך שיהיה לך רק טוב ואל תשכחי לבדוק בכל דבר, קודם כל את עצמך אח"כ את הצד השניואז להסיק מסקנות. שיהיה בהצלחה!!!

מורני 4

New member
יקרים שלי...

הייתי רוצה לעדכן אתכם בכל מה שהתרחש ביממה האחרונה... הרגשתי שאם אני לא אדבר איתו דברים לא יפתרו מעצמם והחלטתי לפתוח את כל הקלפים על השולחן אז דיברתי אתמול עם הבחור.. שאלתי אותו מה פשר הספייס הזה שהוא תפס והוא אמר לי שהוא חשב עלי המון בימים האחרונים.. חשב לאן הקשר הזה הולך והוא הגיע למסקנה שזה לא הולך לכיוונים הרצינים... הוא הסביר לי שהוא אדם שאם הוא לא מתאהב או מרגיש רגש שקשור באהבה תוך שלוש פגישות הוא מבין שזה לא זה... אז שאלתי למה הוא המשיך להפגש איתי אחרי 3 פגישות בכל זאת? הוא אמר לי שהוא ניסה.. כי אני משהו מיוחד ונורא היה לו קשה לפספס את זה.. אבל זה לא הלך... אם אתם שואלים אותי הוא בקושי מבין מה הוא רוצה מעצמו.. הוא ביקש ממני להמשיך לשמור על קשר.. בתור התחלה חשבתי שזה המשפט הבנאלי של פרידות אז אמרתי לו אם לא התקשרת בימים האחורנים אין שום סיבה שתתחיל להתקשר עכשיו... אבל אם זה עושה לך טוב לדעת שאם תתקשר אני יענה אז שיבושם לך.. אז הוא אמר לי שכשהוא אומר משהו הוא מתכוון אליו בכל מובן המילה.. ואם הוא לא היה רוצה להמשיך להתקשר הוא לא היה מבקש את זה בכלל... ואוף.. רע לי.. אין לכם מושג כמה.. במיוחד מהסיבה שכשירדתי לפגוש אותו הייתי בטוחה שהדברים יסתדרו וכרגע הם בדיוק להפך.. סיימנו את השיחה בזה שהוא רצה שאני יבטיח לו שאני לא אמחוק את המספר שלו מהזיכרון בפלאפון ושאני לא יסנן שיחות שלו... וזהו... הדמעות לא עוצרות מהרגע שירדתי אתמול מהאוטו ועד עכשיו.. מה עושים?!......

saron 2

New member
ממשיכים הלאה........

פרידה זה לא סוף העולם, במיוחד אחרי שבועיים. אז כואב קצת ועצוב קצת ומתגעגעים קצת אבל לאט לאט ממשיכים הלאה ומה שנשאר ממנו זה רק הזכרונות וגם אלו בסופו של דבר מטשטשים..... תפגשי עם חברות שיעזרו לך לשכוח אותו, צאי לבלות, תכירי אנשים חדשים ותמיד תהיי בטוחה שתתגברי על זה, ותראי שכך יהיה.....

מורני 4

New member
שרון...

הקשר הזה אומנם היה רק שבועיים.. אבל הוא התחיל גם לפני.. שראיתי אותו ונורא רציתי להשיג אותו.. והשגתי.. שבועיים זה זמן קטן לעומת ההכרות שלנו... ודווקא בגלל שזה היה רק שבועיים זה כואב.. כי עוד לא הספקנו לעשות כלום.. עוד לא הספקנו לבטאות את עצמנו אחד לשני... עוד לא הגענו לסוף שאין יותר מה להראות, לתת ולהעניק..

saron 2

New member
מורני..........

דבר ראשון, לדעתי, תמיד יש עדיין בקשר מה לתת ולקבל וללמוד גם אחרי כמה שנים. דבר שני, גם אם לפני כן רצית אותו, זה בכל זאת שבועיים שהיית איתו, ואני חושבת שמותר לך להיות עצובה ובדיכאון ליום יומיים ואז להיות בטוחה שזה יעבור לך........ כי זה בסה"כ תקופה כזאת וזה באמת יעבור...... יהיו עוד כאלו שתרצי ויהיו שלך וגם יהיו עוד קשרים שיסתיימו, זאת הדרך של הדברים... קשה ליפול על אהבת חיינו ביום בהיר אחד......

למעלה