ייעוץ

לונה..

New member
ייעוץ

מישהו פעם היה באחד מקורסי התיאוריה שמעבירים בבתי הספר לנהיגה? כדאי? לא כדאי? ומה הולך שם בכלל?

עו מר 5

New member
אני הייתי בקורס תיאוריה של בית ספר

לנהיגה אבל מטעם צה"ל, יכול להיות שזה אותו דבר. מה שאני אומר לכי על זה, עשיתי את התיאוריה בחמש דקות על השעון. זה הופך את התיאוריה לפשוטה פי חמישה.

N I R VA N A

New member
אם

את יודעת שיהיו לך בעיות עם התיאוריה (שתתקשי קצת) אז כדאי ללכת... אם אין לך בעיה ללמוד לבד - אז זה סתם בזבוז זמן... בעיקרון המורה שלי ממש ממליץ על זה - אני לא הולך כי אין לי בעיה ללמוד לבד - אבל שוב, אם קצת קשה לך אז תלכי כי בסך הכל אין מצב שזה לא טוב - הם הרי מלמדים את מה שצריך לבחינה...

chicken007

New member
הייתי...

וזה סתם דפוק....כי לא כולם רצינים שם והמורה יעשה מה שהוא צריך שזה ללמד וללכת הביתה... אבל את התיאאוריה את עושה בבי"ס וזה גם לא עולה כסף (לי כל העסק הזה עלה 21 שקל שזה גם הקורס וגם התיאוריה...)אבל לא למדתי וניכשלתי ואז לקחתי 3 ימים כשבאמת רציתי לגשת למדתי טוב טוב (שזה אומר לקרוא את הספר, כולו, גם אם זה לא מעניין...) ועברתי... אז כמובן, זה תלוי....

מור~!

New member
בולשיט

אמא שלי העבירה שיעורים כאלו פעם - עונש על תאונה חח :) בכל אופן, לא אמורה להיות לך בעייה ללמוד לבד ומקסימום תרימי טלפון אם את נתקלת בשאלה לא ברורה

למעלה