אנונימית1975
New member
ייעוץ
היי רקע ידידים (הוא תפוס) אני רציתי יותר והוא לא ,הופתעתי כי לאורך הדרך הרגשתי שיש לו עניין ורגשות,
בעקבות שיחה פתוחה וגלויה בה הבעתי את כך שנוצרו לי רגשות כלפיו הוא לא אמר כלום עם יש לו או אין לו רגשות התחמק..
בכל מקרה מאז אותה שיחה לא בקשר לא יצרתי שום תקשורת ביננו וגם הוא לא (למעט פעם אחת שיזם פנייה עכב כך שהיה נדמה לו שניסיתי ליצור איתו קשר )
כרגע יש מאורע משותף שאם אגיע אליו אפגוש גם אותו שאלתי כיצד עלי להתנהל עם X במפגש?
לא חייבת להגיע יכולה להתחמק ולהימנע
יצא תוצאות פריסת ייעוץ רזה:
מצב נוכחי - המגדל הבוער-טלטלה ,מצב לא יציב אצלי כרגע שעשוי להסתיים רע,
עיצה - עשר החרבות- להתאושש מהמשבר שיש לי ולהתרחק ולהתחיל מחדש
ממה להמנע - מלכת המטות- מלתת לאגו ולקסם ולאפשרות להטעות אותי
תוצאה - האיש התלוי":-לוותר כדי להרוויח יותר ( שלווה אושר ואיזון בחיי בחזרהלאחר מפח הלב )
המלצה לדעתי למרות שזה דורש מבחינתי לוותר
אשמח להרחבה לגבי קלף התלוי מה משמעותו בהקשר של רגשות ויחסים ובכלל..
היי רקע ידידים (הוא תפוס) אני רציתי יותר והוא לא ,הופתעתי כי לאורך הדרך הרגשתי שיש לו עניין ורגשות,
בעקבות שיחה פתוחה וגלויה בה הבעתי את כך שנוצרו לי רגשות כלפיו הוא לא אמר כלום עם יש לו או אין לו רגשות התחמק..
בכל מקרה מאז אותה שיחה לא בקשר לא יצרתי שום תקשורת ביננו וגם הוא לא (למעט פעם אחת שיזם פנייה עכב כך שהיה נדמה לו שניסיתי ליצור איתו קשר )
כרגע יש מאורע משותף שאם אגיע אליו אפגוש גם אותו שאלתי כיצד עלי להתנהל עם X במפגש?
לא חייבת להגיע יכולה להתחמק ולהימנע
יצא תוצאות פריסת ייעוץ רזה:
מצב נוכחי - המגדל הבוער-טלטלה ,מצב לא יציב אצלי כרגע שעשוי להסתיים רע,
עיצה - עשר החרבות- להתאושש מהמשבר שיש לי ולהתרחק ולהתחיל מחדש
ממה להמנע - מלכת המטות- מלתת לאגו ולקסם ולאפשרות להטעות אותי
תוצאה - האיש התלוי":-לוותר כדי להרוויח יותר ( שלווה אושר ואיזון בחיי בחזרהלאחר מפח הלב )
המלצה לדעתי למרות שזה דורש מבחינתי לוותר
אשמח להרחבה לגבי קלף התלוי מה משמעותו בהקשר של רגשות ויחסים ובכלל..