ייעוץ

sarin42

New member
ייעוץ

מעוניינת לקבל ייעוץ חיילת משוחררת מזה שנה לא מוצאת עבודה כמו כן הייתה לי חברה שבגדה בחברותי והחלטתי לנתק עימה קשר קשה לי להכיר חברה חדשה איך אעשה זאת אני בתקיעות רוצה להכיר חברות לבילויים קשה לי לבד ולא עובדת כל עבודה יש לי בעייה קול ילדותי ישר בטלפון פוסלים אותי ואני חסרת עונים אבקש ייעוץ ליצור קשרים חברות שזה חסר לי ואיך אמצע עבודה שולחת אלפי קורות חיים כוח אדם אפילו קופאית לא מצליחה למצוא אנא ייעוצכם כמו כן אבי חולה סרטן סופני אני מתמודדת מול בני משפחתו שרוצים לרשת תחתינו את כספו ההתמודדות קשה אנא עזרתכם איך עלי לעשות סדר ולהתחיל להמקד חשוב לי חברות פרנסה בהמשך חבר

תלתלית3

New member
תגובה

כתבת באופן כללי וקשה להתייחס. מה מקשה עליך ליצור קשרים חבריים ? מה מקשה עליך למצוא עבודה ? באיזה תחום ? האם ניסית להתייעץ עם מומחה בנושא כתיבת קורות חיים ? בריאות לאביך. האם אינכם מקדימים את המאוחר ? נסי לחשוב מה את בדיוק רוצה ? מה סדר העדיפות שלך ? בהצלחה טליה

sarin42

New member
תשובה

חשוב לי פרנסה קודם ואחר כך זוגיות קושי למצוא עבודה לא חוזרים אין תגובה

תלתלית3

New member
אשמח אם תעני על שאר השאלות

כדי שאוכל לעזור לך יום של קסם ואהבה טליה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
הצפה

יקירה, כשקוראים את הודעתך אין אויר. אין סימני פיסוק ויש המון דברים שמקשים עלייך ומציפים אותך. יכול לעזור לך לקבל אימון או טיפול ולהתמודד עם הנושאים אחד אחד. לגבי פרנסה שאמרת שזה בעדיפות ראשונה: כדי למצוא עבודה צריך לכתוב קורות חיים טובים וגם להיות מתורגלת בראיונות - להיות מסוגלת לענות באופן הולם על השאלות שנשאלות - אם בראיון המקדים בטלפון ואם בראיון עצמו לאחר מכן. כנראה שכדאי לך להעזר בשני הנושאים האילו כדי למצוא עבודה. את בשלב לא קל מבחינת חיפוש העבודה - אין לך נסיון ספציפי ואת מתחרה על אותן משרות עם הרבה בנות אחרות. אימון יכול לסייע לך להתמקד במקום בו יש לך יתרון יחסי, ולהגיע ברורה וממוקדת יותר לראיונות.

sarin42

New member
היי ערב טוב

אני חיילת משוחררת למדתי אופיס ידע במחשבים נראית מצויין אפילו נראה שפוסלים אותי בכוח אדם מרוב שאני יפה , יש קנאיות , למדתי איפור בניית, ציפורניים קניתי ציוד וכלום כאילו עין רעה, מצחיק שאפילו קופאית בחצי משרה לא מוצאת ללמוד כבר אין לי כל חשק צריכה כסף ופרנסה כמובן מה עצתך,או שרושמים טלפון לא חוזרים עשרות פקסים שולחת עשרות אימיילים מה כבר נותר, כל הגוב סיטי ואלגובס לא עוזר לי למצוא חשבתי אפילו על עסק עצמאי אמרתי עם אין עבודה אמציא עסק ברור שיש חשש לא נותרו לי ברירות

למעלה