ייעוץ

שוקiלית

New member
ייעוץ

אני בת 21. אני לא מרגישה חשק מיני, רק מעט. אני בחרדה ממגע קרבה אינטימיות מין סקס מה שתרצו. נכנסת להתקף חרדה אם הקשר מתקדם עם חבר בעניניים במיטה ומהר חותכת קשר ובורחת. אני לא מצליחה להתמודד עם זה ולא יודעת מה לעשות. יש לי אסוציאציות מאוד שלילות קשות מלוכלכות רשעיות לגבי מין וכל הקשור לזה אני לא יודעת מה לעשות. זה אפילו לא נושא שפונים אליו לפסיכולוג. מה אני אגיד לו "יש בעיה עם מין", זה ישמע הזוי אני לא מבינה מה לא בסדר ודפוק בי

sharpantie

New member
תתפלאי אבל....

פסיכולוג שמתמחה בטיפול מיני בהחלט מכיר את הבעיה ויכול לעזור לך. תנסי לחפש אחד כזה וללכת לטיפול. כמה שיותר מוקדם יותר טוב, כדי שלא יקלקל לך קשרים ויחסים בעתיד. את בהחלט יכולה להגיד לפסיכולוג את הבעיה, ואני מבטיח לך שהוא לא יפול מהכסא. פסיכולוג/סקסולוג מנוסה כבר נתקל בהרבה מקרים כאלה, את לא היחידה.

sharpantie

New member
תתקשרי

למרפאת חוץ של בית חולים באזור מגורייך ותשאלי אם יש מחלקה לטיפול מיני. בלי להתבייש. אם את מתל אביב נסי באיכילוב. אפשר גם לנסות במרפאה של ד"ר רונית אלוני , מנהלת הפורום טיפול מיני ומיניות , אבל יש להניח שהטיפול שם יקר.

שוקiלית

New member
וואו באמת יש דבר כזה?

חשבתי שמרפאה לטיפול מיני זה טיפולי פוריות או טיפול לזוגות שרוצים להתגרש או נשים עם כאבי חדירה או משהו, לא לאנשים עם תסביכים פסיכולוגיים

סקסולוג- מטפל מיני

יקירה המצב שאת מתארת הוא מאוד נורמלי ושכיח. הרבה מאיתנו גדלות בתחושה שמיניות זה דבר רע, מלוכלך, מפחיד וזה משפיע על היחסים שאנחנו יוצרים ומקשה עלינו להנות מיחסי מין כפי שאנחנו היינו רוצים ורוצות. את יכולה לפנות לפסיכולוג וזה יהיה נושא שיחה לגיטימי ואת יכולה לפנות גם לסקסולוג. ההתמחות של סקסולוג- מטפל מיני תהיה נושא המיניות ויחד תוכלו לחקור את שורשי הקושי ואת הדרך להקל עליך עד ליכולת לבנות זוגיות טובה יותר ולקבל עזרה בתהליך. את יכולה להכנס לאתר איט"ם ולבחור מטפל בהתאם למקום מגורייך- אם תרצי המלצות אשמח לעזור אבל רק חשוב לי לומר לגופו של עניין, כי ככל שאת יותר מנסה ופחות מרגישה בשלה או שלמה זה פחות מוצלח מפני שאז את לא מאפשרת לעצמך באמת ליצור חוויה חיובית אלא ממשיכה בקו שמכווץ אותך ולא עושה לך טוב. אני מציעה לך לשקול טיפול לפני ניסיונות חוזרים שיגמרו במפח נפש, כי נשמע שיש צורך בתהליך ובקבלת עזרה בו. מקווה שהקלתי. בהצלחה

למעלה