ייעוץ

sarin42

New member
ייעוץ

נולדתי 21.9.89 יום ד בלילה 3.27 שזה כבר ה שמי מירב לא מתחברת כלל לשם חסומה תקועה מה קורה עם זוגיות קריירה פרנסה למדתי בניית ציפורניים מאפרת לא הולך לי כלל מה עלי להמשיך מה לעשות אנא ייעוצך

סילחי לי אך לא ממש הבנתי איך

בגיל 18 את יכולה להרגיש חסומה ,תקועה ושכלום לא הולך לך ??? אלו מילים מאוד קשות ואני יודעת שאת מאוד קיצונית ברגשות , ומאוד מלחמתית כלפי עצמך אך אני ממליצה לך דבר ראשון להירגע,להפסיק את כל מלחמות הרגש האלו להבין שהחיים זורמים בקצב שלהם ואיאפשר להקדים את המאוחר ולכל דבר יש את הטיימינג שלו . הבעיה היא לא השם שלך כי יש לך שם מאוד עוצמתי ואם תתחברי אליו את תוכלי להפיק ממנו רק עוצמות חיוביות כי לא סתם השם מירב מכיל כ"כ הרבה שאין בו שום צורך לדברים חיצוניים . הבעיה היא שאת מאוד רגישה וילדותית במידת מה ורוצה הכל כאן ועכשיו וכשאת קמה הפוך כך נראה היום שלך וחושב לשמור על אופטימיות ועל הסבלנות ולכן השנה הקרובה מלמדת על הרבה חשבון נפש,בגרות ובשלות נפשית שתבוא מתוך מצבים לא קלים של רגשות חושב להבין שהכל למען צמיחה אישית ומודעות . יש עוד זמן לזוגיות , ופרנסה תלויה הרבה בך ,באופטימיות שלך ,בהזדמנויות שאת מחליטה לקבל ... יש לך הרבה שפע ויכולת לפרנסה טובה אך הכל ,הכל תלוי בידיים שלך . אומנות,אסטתיקה,יופי,מצויינים לך , אך את צריכה ליצור קשרים ולדעת להשיג דברים בסבלנות . בהצלחה,קרן

למעלה