ייעוץ?...

tomertomer1

New member
ייעוץ?...

מה עושים כשאתה מרגיש בצד ? , כלומר לא תמיד רק בנוכחות אנשים מסויימים די שתלטנים אני מרגיש די בצד. בחלק מהמקרים אני מרגיש במרכז העניים ואז הכל בסדר , לפעמם כשאני וחברים שלי יוצאים אז אני מרגיש ממש טוב וממש במרכז אבל היום לדוגמא היה עוד מישהו והרגשתי די בצד....

zahav2007

New member
בוקר טוב לך../images/Emo42.gif

אני חושבת שיש פשוט אנשים שאוהבים למשוך את אור הזרקורים אליהם...וזה נובע מכל מיני סיבות...בדרך כלל,זה חסכים מסויימים. ואני מאוד מכירה את ההרגשה שאתה מדבר עליה! כניראה שאתה טיפוס קצת ביישן וקצת נחבא אל הכלים,וכשיש אנשים כאלו עם חוסר בתשומת לב,עד כדי כך שהם ממש "אונסים" את החברה מסביבם שיתייחסו אליהם...אז זה משאיר אותך בצד. כי מה לעשות,כניראה שצריך מרפקים עם אנשים כאלו. אבל אני מציעה לך לא להילחץ מזה! תהיה אתה! ואל תתרגש מאנשים כאלו...וגם תבדוק את הביטחון העצמי שלך...אולי הוא צריך חיזוקים ממך. יכול להיות שאנשים כאלו נותנים לך הרגשה של "לא שווה"? או שאולי אני טועה? תקן אותי... אני יכולה להגיד לך מנסיוני שיש לנו חברים(קצת התרחקנו מהם מסיבות מסויימות) שאחד החברים נשוי למישהי שאף פעם לא סבלתי אותה! כי היא טיפוס של תשומי(תשומת לב)ותמיד צריכה שישמעו אותה,ושישימו לב אליה...והיא ממש דוחקת את האחרים הצידה...במיוחד את הבנות. ואני טיפוס קצת ביישן וקצת חסר ביטחון,והיא מנצלת את זה! ותמיד שהיינו בחברתם אני הייתי מרגישה רע מאוד! אז עבדתי על עצמי כל פעם מחדש...כאשר היינו נפגשים,כדי לא לתת לה את התענוג הזה,שהיא "ניצחה"! כי היא זאת היא,ואי אפשר לשנות זאת.אבל אתה יכול לשנות את עצמך,זה כן! בקיצור,מאחלת לך הצלחה בשינוי הגישה ותזכור תמיד! הכל בראש! ברגע שתחשוב אחרת-אז תרגיש אחרת! יום נפלא זהב

ע ו פ ר ה

New member
בוקר טוב

אני חושבת שרבים האנשים שחוו את התחושה הזו של להיות בצד. לפי התאור שלך אתה לא תמיד בצד וזה כבר טוב. כנחמה, אני רוצה לומר לך, שלא תמיד האנשים שצועקים ותופסים את המרכז, עושים את זה מתוך כוח. הרבה פעמים זה מחפה על חולשה שלהם. היו תקופות שגם אני הרגשתי בצד באירועים. ברגע שהביטחון העצמי עולה, זה כבר לא חשוב אם אנחנו בצד או באמצע, כי אנחנו שלמים עם מי שאנחנו ועם מה שאנחנו. זה איזה שהוא תהליך פנימי שלומדים אותו עם הזמן. בהצלחה עופרה

היי לך../images/Emo24.gif

מסכימה מאד עם הקודמים לי, אתה צריך לעבוד על הביטחון העצמי שלך. לא לחכות שאחרים יראו לך כמה אתה רצוי ושייך, אלא להיות היוזם ולהשתלב בעצמך. לפחות אתה לא מרגיש שאתה כל הזמן לבד, מרוחק, שלא רוצים בחברתך, אלא שזה תקופות מסויימות וזה טבעי לכל אחד. נכון, תמיד כשמופיעה דמות נוספת מרגישים דחייה, כאילו עכשיו זה הוא ואני בצד. אבל ברוב המקרים זו רק תחושה. גם כשבא עוד מישהו תנסה לראות זאת בחיוב, שכולכם ביחד וזה יכול להיות מאד נחמד. ולא ללכת בהרגשה שכולם צריכים לראות בי הכי בולט והכי שייך, וכל תשומת הלב מופנית אליי, כי לפעמים זה יכול לפגוע לך במערכת יחסים עם חבריך. לך עם ראש מורם, תשתלב, ותעבוד עם עצמך על הביטחון העצמי, ולהרגיש תמיד רצוי.

למעלה