ייעוץ..

peegee

New member
ייעוץ..

לצורך פרוייקט שלקחתי על עצמי בהנפקת דיסק מידע. אני זקוק בדחיפות למידע הבא: א. היכן ניתן להדפיס לוגו על גבי הדיסק עצמו (מסביב לעיגול)? ב. היכן ניתן להדפיס כריכות איכותיות בצבע, עבור דיסקים? ועכשיו לשאלות הטכניות: 1. אני בונה בסיס מידע עם תיקיות רבות ללא קשר ביניהם. אני צריך שהדיסק יעלה בהתחלה קובץ מסויים עם הנחיות איך להסתדר בדיסק. אמרו לי בפורום לבנות קובץ autorun אך הידע שלי מוגבל, לכן אשמח אם מישהו יכול להגיד לי מה לעשות, שלב שלב מן ההתחלה ועד הסוף - ברמה של פרה-מתחילים. 2. האם יש תוכנית עריכה המאפשרת ניתוב הפעולות בקובץ? 3. ברצוני להוסיף קבצי מוזיקה, שיופעלו עם הכניסה לתיקיות מסויימות - איך עושים את זה???? טוב זהו לעתה תודה מראש לכל מביני העניין. אגב יש המלצות לדיסקים טובים במחירים מעולים (בקופסאות).

טוב אז ככה ../images/Emo26.gif

על מנת להדפיס לוגו על גבי העיגול כל מה שאתה צריך זאת תוכנית עריכה למרות שגם כל תוכנת צריבה שמכבדת את עצמה עושה את אותו הדבר, ההדפסה מתבצעת על גבי מדבקות מיוחדות (בחנויות לכלי כתיבה כמו אופיס דיפו) רק שהן קצת יקרות.... קובץ autorun מכיל בסך הכל את שם הקובץ שאתה רוצה שיעלה ראשון, לצורך הדוגמה כך כל דיסק התקנה שעולה אוטומטית ותראה מה כתוב שם. שים לב לסיומת היא חשובה מאוד (autorun.ini) אם אתה רוצה לשכלל את התקנת הדיסק אתה יכול לעשות חיפוש על המילה Set Upבתוכנות יש מה להוריד שיפתור לך גם את זה... כמו לדוגמה התוכנה הבאה

yaron881

New member
תגובה

אם אתה רוצה דיסקים עם לוגו או הדפסה את יכול להזמין את זה ישר מהיצרן בישראל. תוכל ליצור קשר עם איתן אנג´ל בפלאפון 053-248800 ותקבל את כל התשובות.

למעלה