ייעוץ

ARDOS

New member
ייעוץ ../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

שלום לכולם! אני זקוק לייעוץ בנושא של מחלה שפקדה אותי בעבר ובעקבותה מתו לי שני כלבים ,שם המחלה אני לא יודע אם זה שמה הרפואי הוא "פרווה" וחלפו מאז בערך 7 שנים. שאלתי היא כזו :האם אני יכול להביא כלב חדש תוך ידיעה של מניעה מקסימלית מפני המחלה הקטלנית וכיצד??? בתודה מראש.

kees

New member
להביא גור לדאוג לחסן בזמן את כל

"פרוטוקול החיסונים" בתקופה זו לפני שגמר את החיסונים להשתדל לא להפגישו עם כלבים אחרים זה מה שיש לעשות כדי לשמור על הכלב מפני הפרוו וירוס

מייקלס

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo92.gif

אכן, כפי שציינה קייס, לדאוג לחיסונים ושאר טיפולים מונעים. ממליצה להתייעץ אם חברים בעלי כלבים (מטופלים ומטופחים) לגבי וטרינר טוב, "להתביית" עליו ולקחת את הכלב החדש לבדיקה כאשר הוא מתקבל. לצערנו, למחלת הפרוו וירוס כושר השרדות גבוה בשטח - עד 6/7 שנים. מומלץ לחטא את הבית היטב, ולא להשתמש בציוד של הכלבים הקודמים במידה וקיים. לא מזיק להקדים תרופה למכה, אך לא להכנס לפאניקה. ושיהיה

ARDOS

New member
תודה !../images/Emo107.gif../images/Emo51.gif

אנחנו מאוד מאוד מפחדים להביא כלב בגלל הסבל והצער שסבלנו ממותם של שאר הכלבים לדעתך אם נביא כלב בוגר ונדאג לחיסון שלו הופעת המחלה תמנע לחלוטין ? אנחנו פשוט לא יודעים אם לקחת את הסיכון ומצד שני הרצון להביא כלב גדול .

be_roo

New member
כלב בוגר יהיה עמיד יותר בפני המחלה

כמובן אם יחוסן בצעירותו ובהמשך בהתאם לפרוטוקול החיסונים.

Oogi

New member
מידע לגבי ווירוס הפרוו:

Parvo FAQs במאמר זה מצויין שווירוס הפרוו מחזיק מעמד זמן רב בסביבה, כ 9 חודשים או יותר. בנוסף לגבי חיטוי: Parvo is highly contagious to unprotected dogs, and the virus can remain infectious in ground contaminated with fecal material for five months or more if conditions are favorable. Extremely hardy, most disinfectants cannot kill the virus, however chlorine bleach is the most effective and inexpensive agent that works, and is commonly used by veterinarians. לגבי הבאת כלב לבית שהיה בו הווירוס: If you have had parvo in your home, use a strong bleach/water solution to kill it. Soak the yard with it -- better to kill the grass than your next dog! Be careful using it on carpets and fabrics, though. Parvo can live up to 6 months or so in your home or yard. Before you bring home another dog, be sure it has a strong immunity to parvo. You can have a veterinarian draw blood and run a titre to find out how well your prospective dog will fare in a parvo-infected environment. Adult dogs generally have a higher resistance than puppies do, but they need to be kept current on their vaccines. If in doubt, have your vet do the titre |בדגש| מאמר נוסף לגבי ווירוס הפרוו.

למעלה