ייעוץ שינה בעיברית

ייעוץ שינה בעיברית

הורים יקרים ועייפים- אני רוצה לספר לכם כי הנני בתחילת הסטאז' שלי בייעוץ שינה. אז אם חשבתם לעבור תהליך מבורך כזה ורוצה לקבלו בעברית,במחיר סמלי עם המון מחויבות ואהבה למקצוע- צרו עימי קשר ב [email protected]. הייעוץ יעשה דרך סקייפ . לילה טוב-עידנית

Y B Normal

New member
רעיון מדהים!

אבל לפני כן הייתי רוצה לקבל ייעוץ איך:
1. לשבת
2. לקום
3. להפליץ (בלי שאף אחד ישמע)
4. לנשום
5. לעשות כסף מדברים שאנשים אמורים לדעת לעשות באופן טבעי, בלי חרטבונה של פרופסורה במדעי קינוח האף דרך הנחיר השמאלי.

בנוגע לסעיף 5, מתחיל להימאס לי מכל הממולחים למיניהם שיוצרים בעיות איפה שאין בעיות, רק כדי לגבות תעריפים מופקעים לתקן את "הבעיות". עורכי-דין מומחים בזה, אבל חלאס, לא מספיק 50,000 עו"דים בארץ הקודש? צריך להוסיף גם באבות, רנטגנים, וידעונים אחרים למיניהם?

חבל על הציניות

ייעוץ השינה נוגע לתינוקות ופעוטות ונועד לעזור להורים שמתקשים בהקניית הרגלי שינה נכונים וכתוצאה מזה מגיעים לאפס כוחות, עייפות יתר בעצמם וחשוב מכל- חוסר שינה של ילדם, שמבחינה רפואית זה לא טוב בלשון המעטה. אני אוהבת מאוד את המקצוע שלי ומאמינה שזה שליחות.

Y B Normal

New member
חבל על הכסף

מה יותר פשוט מלישון, תגידי לי?

אני מאמינה לך שאת אוהבת את המקצוע שלך. גם אני אוהבת לישון
ולקבל כסף עבור משהו שאני אוהבת לעשות במילא, מה רע?

רוצה שליחות אמיתית? תפסיקי את הקסאמים על שדרות...

sirpad

New member
ממש לא חבל על הכסף

כאבא לשני ילדים, אני מכיר היטב את הבעיות הנלוות, למרות שבורכתי ולא היה לאף אחד מילדיי למשל קוליק.

אנחנו בחרנו לקנות ספר ולהשתמש בהגיון בריא, אבל יש המון הורים שאו שאינם מסוגלים לחשוב מעבר לבעיה ולחפש פתרון בעצמם, או שפשוט אין להם הגיון בריא.

Woking

New member
אין סיכוי

יש אצלך כשל בסיסי במערכת העצבים המרכזית.

Y B Normal

New member
נו מה יהיה?

אתה לא מפסיק להחמיא לי. יש מצב שאתה עורך דין?

סלסרו

New member
עידנית, אל תשימי לב לתגובות שלה.

הניק שלה אמור לומר לך הכל.
בהצלחה!

למעלה