ייעוץ פסכולוגי

ornitk

New member
ייעוץ פסכולוגי

שלום לכולם! אני פונה בבקשת עזרה, היות והתחלתי בהליך גרושים מבעלי ואנו פרודים כבר כחודשיים וחצי נוצר הצורך בייעוץ פסכולוגי עבור ביתי בת ה-7. אני פונה בבקשה להמלצה על פסיכולוג ילדים באזור פתח תקווה אשר נוכל לפנות אליו ולהתייעץ. בתודה מראש

t o t a l

New member
פסיכולוג זה לא שיפוצניק

עלייך להבין שחיבור בין מטפל למטופל אינו פוליסת ביטוח. יש כאן עיניין של כימיה אישית. פסיכולוג יכול להיות מעולה למטופל אחד ולא מתאים לאחר. גשי ליועצת בית הספר. שוחחי איתה. אולי יש לה ניסיון טוב עם מטפל. ישנם ערים בהם פועל שירות פסיכולוגי. אפשר לברר גם שם. במידה ודרך קופ"ח [זול יותר ולא בהכרח פחות טוב] תרימי כמה טלפונים. שוחחי איתם. תתרשמי. בהצלחה

d a n i e l s 5

New member
גם פסיכולוג טוב

כמו אינסטלטור טוב ובכלל כל נותן שרות/מטפל כזה או אחר מומלץ מפה לאוזן,(על העיקרון "חבר מביא חבר"), לכן הפנייה שלה היא לגיטימית. ואפורפו "שירות פסיכולוגי", אלה שמנהלים אותו בעירית פ"ת נחשבים לטובים. (סתם כי בא לי לפרגן).

t o t a l

New member
כימיה עם האסלה?

חושב שכל אינסטלטור סביר, ידע לפתוח סתימה, בלי קשר לכימיה שהוא יוצר עם האסלה. לגבי מטפלים, אמת ידועה היא שיש מקרים שגם הפסיכולוג המוכשר ביותר, לא יתאים למטופל נתון, פשוט מיכוון שחלק מהצלחת טיפול תלויה בסוג של כימיה אישית. ומכאן ההבדל בין שרינק לשרברב. תשאלי את ראובן. הוא כבר יגיד לך [עם יצליח לשחרר את המחשבה שלו מנעמה, ולו לשניה אחת]

d a n i e l s 5

New member
יקירי....

אתה מופנ לכל פסיכולוג ע"י מישהו יכול להיות חבר/חברה ולעיתים ע"י הפסיאטר המחוזי , (לא כולם עוברים דרך הפסיכיאטר) ככה זה עובד אתה שומע ממשהו על הפסיכולוג/ית הטוב שטיפל בו/בילד שלו וחושב וואלה יכול להתאים גם לי. כמו אצל השרברב....נפגשים פעם ראשונה שוטחים את המקרה ויודעים אם זה מתאים או לא. אצל אחד עובד עניין התשלום ואצל האחר עניין הכימיה (למרות שלעיתים גם עם השרברב צריך את עניין הכימיה). מתעקשת על "נותן שרות הוא נותן שרות ולכן ההמלצות עוברות מפה לאוזן".

א ש לי

New member
את יודעת דניאל ש...

שמקצוע הפסיכולוגיה הוא המקצוע היחיד שבו אין פיקוח? אחד על אחד נטו. ששרברב שלא עושה את עבודת התיקון נכון התוצאה מיידית:) לו פסיכולוג ישגה יאבחן לא נכון והיו גם מקרים חריגים שלא נדע התוצאות תהיינה עמוקות יותר לטווח ארוך יותר....על אותו אחד גם המליצו אחרים.

d a n i e l s 5

New member
אין פיקוח???

כמה נחישות וידע יש בתגובה הזאת שלך. ואגב גם אינסטלטור שלא עושה עבודה נכונה "התוצאות תהיינה עמוקות (תרתי משמע)יותר לטווח ארוך יותר" שלא נדע......(היו כבר אנשים שחטפו התמוטטות עצבים מעבודה של אינסטלטורים ששגו).

א ש לי

New member
הנחישות וידע בתגובתי לקוחה מהם

כל פסיכולוג יאמר לך זאת:) קיראי קצת חומר הם בטיפול אחד על אחד בעצם לא? יש מצלמה? הקלטה משהו מלבד שירבוט של פסיכולוג שיכול לרשום מה שהוא רוצה? את מצחיקונת סתם היו מקרים מחרידים של ניצול מיני? איפה היה הפיקוח, אז לפני שאת עונה בנחישות שכזאת קחי אוויר מיידל'ה:) יאללה הלכתי.

maof

New member
דארליג ../images/Emo13.gif איך אני אוהב ת'מילה ../images/Emo9.gif

סתם ניראה לי שאינסטלטור אנונימי מנסה להכניס חומר כימי לאסלה. סליחה שאני שואל...מה היתה הפאונטה בהודעה הראשית
מעוף

maof

New member
../images/Emo124.gif דארליגגגגגגגגגגגגגגג../images/Emo6.gif

ובהטיה לרבים דאלינגיםםםםםםםםםםםםםםםםםם שלא יחסר למחר
מעוף

d a n i e l s 5

New member
התמססה הפואנטה.....

החירטוט... שלי, שלו, שלה, שלנו מיססה אותה.... בדיוק כמו החומר הכימי ההוא.

maof

New member
וזה אפילו........../images/Emo13.gif

חארטה לא הכרחית
(כותב אנונימי)
מעוף

maof

New member
אח שלי שמעתי כימיה באתי ../images/Emo13.gif

צ'מא אינסטלטור (יעני שרברש)
שידחוף חומר כימי לאסלה יגרום לנזק שיצוץ עם הזמן. לגבי השרינק תישאל את ראובן
מעוף