ייעוץ לרפואה,

l i b e r t y

New member
ייעוץ לרפואה,

שלום , בת משפחתי חולה ועוברת תקופה לא קלה , אנא עיזרו לי בכל דרך אפשרית , בטלפון של רב שיוכל לברך אותך לרפואה שלמה והחלמה, או פרק בתהילים שאוכל לקרוא לרפואתה או כל דבר אחר. אודה לעצתכם ועזרתכם אגב, פנינו לרב פירר , בע"ה מקווה שיהיה טוב

l i b e r t y

New member
אולי תענו לי על שאלה אחרת בבקשה

אמש הייתי בתיקון של רב גדול והתפללתי בקברו של הצדיק ובתיקון עצמו לרפואה של בת המשפחה . אך משהו נורא קרה, במשך כל התפילה בקבר כאילו נכנס בי השטן או יצר הרע ועברו בי מחשבות שבת המשפחה לא תעבור/תשרוד את זה וביתקון כששרתי עברו בי מחשבות שוב של למה אני עושה את זה?זה לא יעזור ממילא וכו... ממש נורא, נלחמתי במחשבות האלה וקראתי תהלים והתפללתי חזק כדי להילחם ביצר כי אני מאמינה מאוד בקבה ובכוחה של תפילה. אך מה לגבי המחשבות הנוראיות שחלפו במוחי? זה לא מה שאני באמת חושבת, אני מאמינה שהיא כן תעבור את זה, מה החשיבות של המחשבות הרעות האלה? האם הן משפיעות על התפילה? תודה לכם

תשובה

כוחה של תפילה ידוע, וזה כוח עצום בגלל זה היצר הרע כל כך נאבק להכניס מחשבות ולשבש וידוע שכל דבר שיש לו מניעים זאת הוכחה שהוא כל כך רצוי בשמיים אדרבה כנראה מאוד צריכים את תפילותיך אבל המניעים צריכים רק לחזק אותך בעניין הזה. בקשר למה עוד אפשר לעשות אז אמרו חז"ל "ותשובה ותפילה וצדקה מעבירין רוע הגזירה" צריך תשובה לקבל קבלות לעתיד להתחזק בשמירות התורה והמצוות וגם לתת צדקה כי צדקה תציל ממוות ולהמשיך להתפלל בדמעות אם אפשר שמגיעות עד כסא הכבוד כפי שמובא בספרים.

אופירA

New member
מנהל
אני חוששת שאתמול התגבר מאוד כוח הרשע

כאשר נערך מצעד של רשעים גמורים בירושלים עיר הקודש, ואנשים הכעיסו כ"כ את בורא העולם, והכעיסו את רובו המוחלט של עם ישראל שמתנגדים והתנגדו לקיום המצעד המסריח הזה בעיר הקודש דווקא. וחברו והצטרפו להם ריקים ופוחזים שנשאו כביכול את דגל הקנאות לבורא העולם, ובמקום לזעוק לבורא העולם, להתקשר איתו ולהתחבר אליו, לחבור לרבנים שלו ולהיות דבוקים בתורתו - חברו ליצרם הרע ולנטיות ההשתוללות שלהם, והאמינו בכל לב שזה מה שהרבנים שלהם מבקשים מהם בשמו של בורא עולם - להיות חיות אדם, לפגוע ביהודים, להתגרות בשוטרים פראי אדם, לפגוע בחינוך הטהור של ילדי ישראל - ולשקר לעצמם שהכל לשם שמיים...... יש לי הרגשה שיש קשר לכל מה שהתרחש בליבות האנשים, שהיצר הרע התגבר עליהם. היי סמוכה ובטוחה, שכאשר היצר הרע מתגבר ונלחם באדם בכוח איתנים, והאדם משיב מלחמה שערה בכוח איתנים, זה מתוק וחביב לאין שיעור בעיני הקב"ה, משום שהקב"ה אינו אדם שמתפעל מתוצאות, אלא מעריך את הכוח של המאמץ וההשתדלות.

l i b e r t y

New member
אני מסכימה איתך

גם אני חושבת שיש קשר בים הדברים.בטוח. ותודה על העידוד , כבר חשבתי להפסיק להתפלל כדי שלא אגרום לנזק חס וחלילה עם היצר הזה!

אין אני נביא ...

ואיני בקיא בנסתרות ... אמנם יש נזהרים באותו הלילה שנולד המשוגע יש`ו ... אבל מה שנוגע לקדושה ומה שיותר גבוה ; כוח הטומאה מנסה להתגבר עליו ... וזה מה שהיה בעצם איתך ! הגעת לרמת התקדשות מעבר למה שאת וגרמת לקנאה של כוחות השחור. ובאמת ... שני מקרים שהיו לי , וקיבלתי הסבר דומה לזה ... היתה לי תקופה של מחשבות זרות בתפילה , ונאמר לי- לא לתת לב לזאת וזה יעבור מאליו , וכך היה . ובמקרה השני, שכל פעם שהייתי הולך למקווה , היו לי הרגשות לא נעימות וכו` , וכאשר מסיחים דעתינו מזה , הכל עובר בשלום ... רפואה שלימה לחולה ...

למעלה