ייעוץ חשמל

danaoy

New member
ייעוץ חשמל

מה העלות של יועץ חשמל לצורך תוכניות חשמל?

binbal3011

New member
לא מבין...

אתם צריכים סה"כ חשמלאי מוסמך לחיבור תשתיות החשמל, המחיר שלו לפי נקודות + תוספות. מעצב/ת פנים יכינו תכנית תאורה, המחיר תחת סעיף עיצוב פנים בהנחה שסגרתם גם תכנית תאורה. איזה יועץ חשמל אתם מחפשים?

fireman

New member
זה כל כך לא נכון

איך שאת מתארת את זה ובגלל זה כל הנפילות בתחום החשמל בבניה. אני מאז ומתמיד אמרתי שתכנון צריך להפריד מביצוע, לתת לחשמלאי לתכנן את מערכת החשמל וגם לבצע אותה היא סוג של בכיה לדורות. הקמצנות של החשמלאי ומנגד המטרה למקסם רווחים תביא לעוגמת נפש גדולה בכל הנוגע לאיכות מערכת החשמל הביתית. זה לא מסתכם במיקום השקע או במיקום גוף התאורה אלא בחלוקה נכונה של קווי החשמל והעומסים, תכנון נכון של לוח החשמל וחלוקה אופטימלית של הפאזות כך שיהיו מאוזנות ככל האפשר ברוב שעות היום, מתן תשומת לב לאורכם של קווי הזינה, מיקום נכון של לוח חשמל וחלוקה ללוחות משנה וכדומה.

binbal3011

New member
קודם כל זה ../images/Emo150.gif ושנית

לא יודע נפילות או לא, אצלי יש חשמלאי מצוין ואני בטוח שהמערכת תצא טוב. החשמלאי לא קמצן, להיפך, הוא רוצה לעבוד כמה שיותר.. עובדה שבניגוד לאינסטלציה, אין צורך בתכנון מערכת החשמל כחלק מהכנת הבית. אני מאמין שאם החשמלאי יודע מה הוא עושה, זה מספיק אבל לשיקולך

רשר

Well-known member
מנהל
מה שלא תוכנן לא יבוצע כיאות!!

לא יעזור לך כמה שתכתוב על צדקת מעשיך - תכנון איכותי מראש מביא תוצאות טובות יותר מ"תכנון/ביצוע תוך כדי תנועה", גם אם החשמלאי הצליח להגיע עם כל קו/נקודה למקום הנכון עדיין בדרך הוא עבר היכן שיכול לאור האילוצים הקימים ולא האילוצים המתוכננים שבגללם הוא נאלץ להרוס קורות בחציבת יתר,,,

למעלה