ייעוץ/דעה שלכם !

KLibErmAN

New member
ייעוץ/דעה שלכם !

שלום...רציתי לשאול את דעתכם בנושא שמציק והציק לי (זה קצת ארוך אני אנסה לקצר..). הייתה לי חברה כמעט חודשיים...אני בן 21 בצבא חייל קרבי והיא 18 עוד מעט מתגייסת. אני והיא התחלנו לעשות את זה..היו קטעים שנגיד באתי אליה וזה..התנשקנו ופתאום היא אמרה לי שלא בא לה, עכשיו סבבה מבין לא בא לה...אולי כואב לה הראש..או לא יודע מה אבל אחרי כמה פעמים למשל אחרי זה עשינו את זה ואז עוד פעם לא בא לה...זה עיצבן אותי כי מה זה לא בא לך...אנחנו חברים את אמורה תמיד לרצות לנשק אותי ולאהוב אותי..אז היא אומרת שלה זה לא הכי חשוב במערכת יחסים..ויכול להיות מצב אחרי שאני חוזר מ21 יום בצבא לא יבוא לה...התעצבנתי עליה.. לא לחצתי עליה פשוט התעצבנתי. היו עוד כול מיני ויכווחים סתמיים..לקחנו פסק זמן והיא בכתה..אימא שלה שאלה אותה מה קרה והטמבלית סיפרה לה ה-כ-ו-ל! יש דברים שלא מספרים להורים...היא סיפרה לה שהתעצבנתי עליה כשהיא לא רצתה ואיך אומרים היא שרפה אותי! עכשיו אימא שלה לא רוצה בכלל שנחזור והיא מקשיבה לה למרות שהיא אוהבת אותי..היא עשתה טעות שסיפרה את זה לאימא שלה אבל פשוט היא מקשיבה לאימא שלה לא להפגש איתי כמו ילדה קטנה...הורים יכולים להביע דעה אבל בסופו של דבר היא זאת שמנשקת ומדברת איתי בטלפון! נפרדנו על גם הריבים הסתמיים וגם על הקטע הזה שהתעצבנתי..היא אומרת פשוט שאני לא מבין אותה...אולי עכשיו אני קצת מנסה להבין אבל קשה לי...כי אנחנו חברים..מילא אחרי פעם 1 סבבה לא בא..עייפים קורה...אבל אחרי הרבה זמן שלא נפגשים אמורה להיות תשוקה בין 2 הצדדים.. אני מה זה אוהב אותה אבל כנראה שהיא שרפה אותי לתמיד מה שבכלל ההורים שלה לא ממש אהבו אותי...אמרו שאני אנטיפת מה שבחיים בחיים לא נכון...אני הכי חברמן שיכול להיות...כנראה שהם סימנו אותי...הם גם תמיד עשו לה בעיות לבוא אליי ורוב הפעמים לא הסכימו בלי סיבה מוצדקת שהיא תבוא אליי אז אני באתי אליה.. זה שהיינו חודשיים ואהבנו את אחד השני זה אפשרי...דיברנו 3 פעמים ביום..היא אפילו באה לבקר אותי עוד לפני שהיינו חברים...היא באמת אהבה אותי אבל אני חושב שנפרדנו סתם... לצבא היא מתגייסת בקרוב והולך לטחון..ובאמת שהייתי מחכה לה...פשוט סתם סתם סתם!!! מה דעתכם? מי צודק? את מי אתם מבינים? ========================== תודה מראש על הייעוץ :)

KLibErmAN

New member
..

לדעת מה חושבים על מה שקרה.. אני רוצה לחזור אליה...אבל מה לעשות...כנראה שזה לא יקרה...לא?

מולימול

New member
אממ...

בד"כ כשמדובר בהורים אז המצב מסובך בגלל שיש להם (בד"כ) השפעה רצינית על הילדים שלהם ... ביחוד כשמדובר בבחורה צעירה בת 18 !!! אני חושב שמבקומך הייתי מדבר איתה , מנסה להגיע ללב שלה נראה לי שיש לה משהו אליך תנסה להשפיע עליה ... דבר איתה על כל הקטע עם ההורים ... בתקוה שזה יעבוד

מולימול

New member
ועוד משהו

היא צריכה להבין שאתה מספיק שווה את זה שהיא "תצא נגד ההורים שלה" ותלחם ותשכנע אותם שאתה כן בחור טוב ומתאים וראוי בשבילה וכו' ... כל עוד היא מוותרת ... אז או שההורים שלה חזקים ממנה או שהיא לא מספיק רוצה ... מה שכן אני מבטיח לך שהמצב לא קל עבורה ! בהערת אגב אתן לך טיפ לא מלחיצים בחורה להכנס למיטה איתך בייחוד אם אתה מרגיש אליה משהו ... בד"כ השלב הכי כיפי בקשר הוא לפני הסקס שכן זהו "שלב החיזור" וההתרגשות שלפני... בהצלחה ידידי

זכוכיות

New member
ועוד איך לחצת עליה.

ככה בדיוק לוחצים על מישהו, פאסיב אגרסיב, מטפטפים פרצופים נעלבים ו"איך זה?" ו"למה זה?" וכמה שזה לא בסדר. זה לחץ במלוא מובן המילה. הילדה בת 18, רבאק, אולי זה לא מתאים לה, אולי היא לא מוכנה. אני יכולה להבין מצב שבו זה מפריע לך (גם לי היה קשה להיות חלק ממערכת יחסים ללא יחסים אינטימים)- אבל יש מצבים שבהם אין צודק וטועה, יש מתאים ולא מתאים, וזה לא מתאים. אז אם אתה לא מוכן ולא יכול להתפשר, מקומך לא שם, והילדונת עשתה בשכל.

KLibErmAN

New member
אממ..

אם היא לא מוכנה אז היא לא הייתה מסכימה מהתחלה..היא התחילה גם איתי פעם ראשונה גלולות שזה אומר משו.. אני מוכן להתפשר..והייתי מתפשר אבל היא לא נתנה לי את האפשרות הזאת..כנראה נזכרתי מאוחר מדי..היא הפסידה אותי ואני הפסדתי אותה..

shirlove

New member
אולי הסקס לא היה טוב בשבילה?!

ואולי......אתה מדבר על לשכב או בכלל שהיא לא רצתה חיבוק ונשיקה?!

emi1988

New member
הוא מדבר על לשכב...

כי חיבוק ונשיקה הניא כן רצתה, והוא היה חרמן טילים וכל מה שהוא חשב ואמר זה שחברה שלו אוהבת אותו ואם היא אוהבת אותו היא צריכה לרצות לשכב איתו כללל הזמן ומצידו 100 פעם ביום ולא חברה שלו היא לא מכונה ומותר לבת לא לרצות לשכב עם גבר ורק לרצות להיות איתו מה לעשות שבנים לא מבינים....

shirlove

New member
נכון

אין שום קשר בין רצון ללשכב לבין לרצות להיות איתו..... אבל הוא אומר שאחרי הרבה זמן שהם לא התראו ולא שכבו,אז למה היא לא רוצה לשכב איתו,על זה הוא מדבר

KLibErmAN

New member
אממ.

כן נכון אולי הגזמתי ומה לעשות לומדים מטעויות.. אולי היא לא באותו ראש כמו שלי? אבל סבבה אולי לחצתי אבל לחזור אחרי 21 יום...אני עדיין בן 21 אין מה לעשות. כן הייתי חרא, הייתי זבל...אבל מה עם הדברים הטובים? היו יותר דברים טובים מרעים........... ובאמת אולי כרגע אני לא צריך אותה..

shirlove

New member
קח לך את הזמן שלך

אם האהבה שלכם באמת גדולה ותצטרכו להיות ביחד היום הזה עוד יגיע גם אחרי שנה אפילו

KLibErmAN

New member
.

הייתה אהבה גדולה! וכן עשיתי טעויות, היא גם עשתה...בכול מקרה היא עכשיו מתגייסת לצבא מתחילה פרק חדש בחיים שלה אז זה לא משנה, חוץ מזה שהבנתי ממנה שההורים שלה ממש ממש ממש שונאים אותי..מה שאני עדיין לא מבין איך ומאיפה השינאה הזאת.. הם סימנו אותי בהתחלה ואחרי שהיא אמרה להם הככככככככככככככככול אז זה היה הסוף מבחינתם. אני כבר ממשיך הלאה, אני לא צריך להיות עם מישי שההורים שלה לא אוהבים אותי, חבל שהם לא מכירים אותי כי אני באמת יכול להתחבר לכול אחד ובטח להורים של החברה שלי.

KLibErmAN

New member
.

הייתה אהבה גדולה! וכן עשיתי טעויות, היא גם עשתה...בכול מקרה היא עכשיו מתגייסת לצבא מתחילה פרק חדש בחיים שלה אז זה לא משנה, חוץ מזה שהבנתי ממנה שההורים שלה ממש ממש ממש שונאים אותי..מה שאני עדיין לא מבין איך ומאיפה השינאה הזאת.. הם סימנו אותי בהתחלה ואחרי שהיא אמרה להם הככככככככככככככככול אז זה היה הסוף מבחינתם. אני כבר ממשיך הלאה, אני לא צריך להיות עם מישי שההורים שלה לא אוהבים אותי, חבל שהם לא מכירים אותי כי אני באמת יכול להתחבר לכול אחד ובטח להורים של החברה שלי.

shirlove

New member
מטעויות לומדים

הכל פתוח,שנאה-לא נראה לי שהם שונאים אותך-אולי פשוט לא מרוצים מההתנהגות שלך,מזכיר קצת את הסיפור של האקס שלי ושלי-זה לא שההורים שלי שנאו אותו פשוט לא אהבו את ההתנהגות שלו

zigilove

New member
אתה בעצמך טוען שהיו עוד כמה ויכוחים / ריבים ס

ברגשות יקירי לצערינו אין לנו לא מדד של בית משפט ולא משקל, ולכן העניין של מי צודק יותר או פחות אינו שייך כאן. מקסימום ייתכן שמשהו "נפגע יותר" או פחות. לדעתי אם הסיבה שבה היא לא רצתה לשכב אתך אינה אורגנית(משמע כאבים פטריה וכו') ישנם אלף ואחת סיבות אחרות למה(עיצה: אפילו אל תתחיל לחפש אותן) אינה מעוניינת. ורוב הסיכויים "שהתבשלה עליך" הרבה זמן יחסית למרות שאתם לא הרבה זמן יחד, העובדה שלחר האירוע רצה לרכל עליכם לאמא, יכולה להעיד שהיתה במצוקה מתוסכלת וכו' אבל גם ייתכן לומר לך שאינה מספיק בוגרת במערכת יחסים הזאת. אין ספק שלו היתה אוהבת אותך באמת, ולא היתה מגיעה לסיטואציה שבה נפגעה ברמות ממך, אז אולי אפילו הייתם ממשיכים יחד. אבל אתה בעצמך טוען שהיו עוד ריבים וויכוחים שלא הרגישה בנוח אתם אתך ולא הגישה לך מייד.. סקס לקינוח בקלות אחריהם כאילו לא אירע דבר! אז הגרעין של הפתרון לריב טמון רק אצלך. רק אתה יודע כמה נפגעה ממך? האם הכרחת אותה...? התחשבת בה האם הבנת שתשוקה זו לא סיגריה רק צריך גפפרור והופ חולה עליך! אין סתם ישנם המון המון סתמים אצלך, תנסה להבין שיש סיבות במקום הסתמים ואז תוכל גם להפיק לקחים ואת מלא התועלת לקשר הבא. בינתיים תנסה לעבור הלאה, בטוח מחכה לך משהי שתזרום אתה יותר בקלות. המון בהצלחה zigilove http://blog.tapuz.co.il/zigilove

KLibErmAN

New member
קודם כול..

קודם כול תודה על התגובה המושקעת שלך.. דבר שני לא הכרחתי אותה שום דבר..זה אמור לבוא משני הצדדים ואם לא בא לה אולי באמת היא לא נמשכת אליי למרות שהיא אמרה שהיא כן..קצת מוזר הקטע הזה שלא בא לה...יכול להיות שקצת מיהרנו אבל אולי גם אם לא היינו ממהרים אז זה היה מגיע אותו דבר רק בשלב מאוחר יותר..

אני אישית מבינה אותך

כי הריי אתם חברים .. מבינה אותך אחרי 21 יום , כשאתה רוצה להרגיש את החברה אני יכולה לומר לך שאני אישית מאוד חשוב לי הקרבה הזו עם חברי וואו , והייתה פעם שרבתי איתו על זה מעניין ממה זה נובע ? קור ? או שקרה לה משהו , חס וחלילה אולי תדבר עם אמא שלה :) מעבר לזה .. תחשוב טוב טוב , חברתך סיפרה דבר כזה לאמא שלה .. יש דברים שלא מספרים אתה בן 21, בגילי תחשוב מה אתה מחפש , בחורה קצת בוגרת, שתוכל לדבר איתה בגובה העיניים ?

תגובה

היא תחליט, איזה קשר היא רוצה אתך, ולא תוכל לשנות זאת. אם היא מציתת לאמה ולכן התרחקה ממך, אי אפשר לשנות את החלטתה. אולי תוכל לדבר עם אמה ולהסביר לה, למה כעסת ושאין לך כונות רעות, שהתכונת לדבר רגשי ולא גופני. אולי גם תבקש ממנה להסביר זאת לאמה. מגע צריך להיות רק כשמתחשק ונעים. כדאי לבנות את הקשר הרגשי ודרכו להגיע למגע.

למעלה