ייעוץ דחוף!

~מעיין~

New member
ייעוץ דחוף!

שלום לכם.. טוב אז אני לא יודעת אם הבעיה שלי מתאימה לפורום הזה, אבל פניתי לפה כי אני רושמת לפורום הזה מלא ובינינו לאנשים פה יש את העצות הכי טובות אז ככה.. היה לי יזיז בתקופה של כמה חודשים וכשהשכל נגמר זה היה כתוצאה מכך שהתאהבתי בו וכמו שאתם יודעים אי אפשר להיות יזיזים כשאחד הצדדים מאוהב אז הכל נגמרה והייתה לו חברה ישר אחרי זה, עברה עלי תקופה ממש קשה של בכי ודכאונות, שנמשכה חודש עד שהבנתי שהוא לא שווה את זה. לא דיברנו בערך 3 חודשים וזה ממש עזר לי, וכיום מישהו מלמעלה קצת צוחק עלי והחזיר אותו לחיים שלי.. הוא יצר איתי קשר וביקש לחזור להכל כלומר ליזיזות בלבד ולא הסכמתי, יום למחרת התגלגה השיחה לזה שהוא יבוא אלי והוא בא והיה לי את הערב הכי קסום בעולם.. למחרת התברר לי שיש לו עדין חברה ושמה שהיה יום לפני שנפגשנו היה סתם קטע, אז דיברתי איתו והרגשתי באיזשהו מקום קצת רע בגלל שהוא בגד בחברה שלו איתי, אחת הסיבות שהסכמתי להפגש איתו שוב הייהת בגלל שרציתי לדעת אם אני עדין אוהבת אותו ולא מכירה בזה או שכבר הרגש הזה מת ולשמחתי גיליתי שהרגש מת ואני חופשיה ומאושרת. השאלה היא: האם כדאי לי לספר לחברה שלו על אותו יום שהוא היה אצלי? מצד אחד אני חושבת שכדאי כי פה תגיע הנקמה על תקופה מרה שעבר העלי אז וחוץ מזה שחברה שלו תדע איזה חבר יש לה ושלא תחשוב שהוא נאמן לה כי אם הוא בגד בה פעם אחת אין סיבה שהוא לא יחזור על זה שוב. מצד שני אני חושבת שאם אני אספר לה יהיה לי ריב ממש רציני איתו מה שיביא לזה שלא ניפגש יותר ואני לא בטוחה שזה מה שאני רוצה ושהכל יגמר איתו.. בבקשה תייעצו לי עם המון מחשבה זה ממש דחוף תודה ממעיין!

golem

New member
קחי עצה משולבת....

אני לא חושב שאת צריכה לספר לחברה שלו - אם כי אף אחד לא יכול להאשים אותך אם כן.. מצד שני בכל מקרה הייתי מציע לך להפסיק לפגוש אותו - עם כל הכבוד לו שאת די יודעת שהוא נבלה לא קטנה,,,ובוגד,,,,אז אולי לא כדאי לך לפגוש אותו יותר...??

~מעיין~

New member
תגובה לעזרא..

גם אני חשבתי על זה.. אבל אני לא מסוגלת לא להפגש איתו יותר יותר מדי טוב לי מבין אותי? ואם כבר אני מחליטה באמת לא להפגש איתו יותר אז אני אלך ויספר לחברה שלו אני ממש מרחמת עליה אני מכירה אותה והיא ילדה ממש חמודה בשביל כזה ילד תמישכו להגיב זה עוזר לי להגיע להחלטה ולך עזרא..

ניקולי

New member
עצה ידידותית

את יודעת מה??? כואב לי לשמוע דברים מעין אלו מאחר ובסך הכל כולנו בני אדם רגישים, פגיעים, שרוצים לאהוב. מה שהיה לך איתו היה ונגמר אל תסחפי למערבולת שלא תדעי מנוס ממנה. היי חכמה אל תהיי טיפשה. זה שתבואי לספר לחברה שלו אודות חברה לא יוסיף אלא יגרע. את חייבת לשכוח אותו (הוא לא שווה יריקה). אם הוא עשה זאת לחברה שלו הוא ימשיך בדרכו כנראה שהוא לא אוהב אותה מספיק. או ש... את גלגל ההצלה שלו והנה ראית אחרי תקופה של שלושה חודשים שלא דברתם הוא חזר לחייך בתקווה שאולי והוא הצליח עובדה ספרת היה לך ערב קסום. את יודעת ערבים מעין אלו יכולים להיות לכל אחד ואחת גם אם אין רגשות. את ריגשותייך אל תבחני עם אהבה נכזבת כי תמיד את תהיי הנפגעת. הרבה גברים/ונשים יודעים לעשות כך.. לגרום לצד שני להתאהב כאשר אין בכוונתם להמשיך את הקשר. בשבילו את סתם עוד אחת. דרך אגב מה שיש בינו לבין חברתו זה בינו לבינה ואם היא תהייה מספיק חכמה היא תרגיש היא תדע.אני בטוחה שיום יבוא אם לא היום אזי מחר.. ואולי גם בתווך היותר רחוק.. הוא יתקשר אלייך וינסה את מזלו שוב. ואת חסר לך אם תעני לו חסר לך אם תכבשי שוב בלשונו החלקלקה. נוסי כל עוד נפשך בך. יום טוב וחפשי לך אהבה חדשה אהבה אמתית וכנה כי יש כאלו המון צריך רק לדעת במי לבחור והבחירה קשה. בהצלחה

~מעיין~

New member
תגובה לניקולי

ניקולי קודם כל אלף פעם אני רוצה להגיד לך תודה את לא יודעת כמה שהתגובה שלך עזרה לי זה השאיר אותי עם חומר רב למחשבה... את ממש צודקת במה שרשמת אז שוב תודה ואני ישקול את מה שאמרת כי יש במה שאמרת המון דברים שממש ממש נכונים ששוים מחשבה ב-
מעיין

ניקולי

New member
מעיינוש../images/Emo13.gif

את יודעת אומרים אין חכם כבעל נסיון שמחתי לעזור לך ואשמח לעזור לך בהמשך לתת לך חיזוקים מה -
. תאמצי את מה שייעצתי לך ובאמת באמת שיהיה לך הצלחה.

@@

New member
העצה שלי...

בשום אופן לא לספר לחברתו, זה לא צריך לעניין אותך מה קורה בין שניהם, זה עניין שלהם, וזה בעיה שלה אם היא לא רואה או מרגישה שהחבר שלה הוא פשוט נבלה רצינית. במקום לבקש עצות אם לספר או לא, פשוט תתנתקי ממנו הוא לא ראוי לך, או לשום בחורה אחרת. ועד אז חמודה שיהיה לך נפלא. ריקי

~מעיין~

New member
לריקי..

לבינתיים כל התגובות פה מצביעות עד הדעה שלך שזה לרדת מכל זה אז תודה רבה שהגבת דבר שני שאני רוצה להבהיר פה לכולם אם אני יספר זה לא בגלל שאני רוצה להתערב להם ביחסים אלא רק לתת נקמה קטנה על כל הרע שעבר עלי אי אפשר לתאר במילים ת התקופה שעברה עלי רק הקרובים יודעים בגלל זה אני משמ מתלבטת ובחזרה אליך ריקי.. אני רוצה להגיב על מה שאת רשמת בקשר לחבר שלך אני ממש תומכת בדעה של עזרא כי לפי דעתי אהבה לא נבנת בקטע של כבוד מי יתקשר למי ראשון וכל הדברים האלה.. תמיד תאמיני בעצמך ותחשבי שהטלפון הזה בכלל לא הוריד מערכך או מכבודך אלא רק מראה כמה שאת באמת רוצה אותו ואם תסתכלי על זה ככה את יותר בוגרת כי תההי בטוחה שאם הוא לא יתקשר אליך קודם זה כי הוא לא רצה להיות הראשון ואת התנהגת בתבונה והראת לו שלפעמים עדיף לוותר על המשחקי כבוד בהצלחה לך איתו

אביעד007

New member
העצה שלי היא....

תנתקי איתו את הקשר כך שלא תצטרכי לחשוב על החברה שלו תמיד....

היי מעיין, לדעתי.....

את לא צריכה לספר לחברה שלו. מתוקף תפקידו לספר לה, אם ירצה. הרי זה לא יוביל למשהו טוב, לא? אם את, שמכירה אותם ואת עצמך, חושבת שזה באמת יועיל ויעשה לך טוב לספר לחברה שלו - ספרי לה. אחרת - אל תספרי. בכל מקרה - בהצלחה

~מעיין~

New member
ישנה החלטה..

תאמת אם אני יספר זה יעשה לי טוב מאוד אפילו כי ככה אני יוכל לנקום אבל.. היום גילתי מלא דברים שאחד מהם שחברה שלו גם דיי נמרחת על בנים אחרים ובכלל משקרת לו על נושאים מאוד כואבים בכל אופן החלטתי שאני לא אספר כי גם היא לא כזאת מלאך אז שיסבלו יחד תודה בכל אופן..

golem

New member
יופי מעיין!!!

זו הגישה הנכונה והבריאה לדעתי..כל הכבוד!

~מעיין~

New member
../images/Emo51.gif

תודה עזרא ותודה פה לכולם ולמי שהגיב פניתי להמון חברים קרובים רק שמשום מה מפה הצלחתי לקבל את התשובה הכי אמיתית אודות לכם שלכם אין איזשהו אינטרס בכל צעד שלי אז שוב תודה וידעתי שפה אני יגיע להחלטה חולה עליכם ואני אמשיך לעדכן מה שקורה ואשמח לקבל תגובות ב-
ענקית קבלו
ו-
ממני אין כמוכם.. תזכרו את זה!

~מעיין~

New member
לסערת רגשות

תודה חמודה גם לך ומי יתן שכל אנשי הפורום המאוכזבים ידעו באמת רק טוב אל תתיאשו.. לכל דבר יש פתרון גם אם לוקח לו קצת זמן להגיע

ניקולי

New member
מעיינוש../images/Emo24.gif

שלום מתוקה ושב"ש!! את לא יודעת כמה אני שמחה בשבילך. את רואה בסוף מי שמכין את הדייסה צריך לדעת גם איך לאכול אותה, יופי את צודקת הוא צריך להמשיך עם הבעיה שלו. ואילו את צריכה להמשיך הלאה . אבל רגע.. אני מקוה שאת לא עוזבת אותנו .. זה לא פרידה מאיתנו נכון?? אני מקוה שאת תשארי כאן איתנו בכדי לעזור ליייעץ לאחרים לעשות את הדבר הנכון.. את אני וכל אחד מאיתנו לומד על בשרו ויכול לייעץ לאחר. שוב אני שמחה בהחלטתך. אוהבת ניקול*

~מעיין~

New member
אני לא עוזבת

ניקולוש אני לא עוזבת פה.. זה שמצאתי בעזרתכם פיתרון לא אומר שפה אני פורשת בשעה טובה אני רואה כבר אור בקצה המנהרה ויש לי חיוך בפנים והדבר שאני הכי רוצה עכשיו זה לעודד אנשים שהיו במצב שלי באכזבה.. אני ישמח לייעץ לכל אחד ואחת פה כי יש לי ניסיון ענק בתחום

ניקולי

New member
מעיינוש

יופי אני שמחה בשבילך תמשיכי לחייך והמשיכי הלאה. כי שום דבר בעולם לא שווה את הדמעות היפות של אף אחת/ד. אוהבת אותך ניקול*

שכחי ממנו..........

אל תספרי לה מה שאת צריכה לעשות זה פשוט להתנתק מכל הקטע הזה לגמרי אני חושב וככה לשכוח מהכל למה אם תספרי לו את פשוט הזמנת לעצמך צרות!!! מקווה שעזרתי מתוקה ביי,תומר מחיפה.

למעלה