ייעוץ דחוף

ייעוץ דחוף

ככה אני ובעלי כרגע בטיפולים לילד השני ושיהיה לנו בהצלחה אמן תודה על העידוד. מחר אני מוזמנת לראיון עבודה יש לי מספר התלבטויות כל השאלות נשאלות כי הייתי בעברי ובטיפולים עם שחף הייתי עצמאית אז רוצה לדעת את זכויותי וחובותי בנושא : נגיד שמחר הבוס אומר לי שאני מתחילה לעבוד איך אומר לו שכבר ביום ראשון אני צריכה להיעדר לצורך בדיקת דם ואולטרה סאונד וביום חמישי לעבור את החדרת עוברים שזה דורש אשפוז של חצי יום מה לומר לו האם להגיד לו שאני לא יכולה להתחיל לעבוד אצלו כרגע אלא אם כן אני מתחילה בעוד כשבוע לעבוד כי הם לא אומרים שהתקבלתי הרי מה אתם מציעים? תודה על התמיכה והעידוד אם תרצו חיזוקים אשמח לתת לכם מנסיוננו. אז מתי המפגש ביום שישי או שבת שעה מיקום וכו...... רוצה מאוד להכירכם.

לי מ ו ר

New member
היי אמא של שחף

קודם כל מאחלת לך בהצלחה ענקית בסבב הזה, ושלשחף יהיה אח קטן. אין לי מושג מה להמליץ, בתור קיבוצניקית אני דיי מוגנת בעניין. לגבי המפגש, נעדכן על מקום המפגש במסרים ברגע שנגיע להחלטה שמתאימה לכולן. בכל מקרה נראה לי שיום שישי הבא יהיה יום המפגש

טלי אבג

New member
מאחלת לך הצלחה-

דעתי האישית- מאחר ואם תתחילי לעבוד עומדות בפניך שתי ברירות 1. לספר לו מדוע את נעדרת- במקרה כזה סיכוייך להכנס לעבודה קטנים. מאחר והוא עדין לא אישר את קבלתך. אם תחתמי חוזה מיד יכול להיות שלא יהיה לו דרך לפטר אותך אבל אני לא בטוחה שזה טוב לך מבחינה מקצועית. 2. האופציה השניה לנסות להעדר בתרוצים מתרוצים שונים- דבר זה עלול לגרום להרגשה אצל המעביד של זלזול מצידך. ולכן לפי דעתי דאגי לכך שתתחילי לעובד רק משבוע הבא. אם תסבירי לבוס שעדין את לא יכול לעבוד מאחר ויש לך ענינים שונים שאת צריכה לסגור אותם לפני תחילת העבודה (נשמע חשוב-לא???). תראי איך הוא מגיב - אם זה בסדר מבחינתך. לדעתי עדיף לך להתחיל לעבוד שבוע הבא ובצורה מסודרת. בהעדרות הבאה- תחשבי מחדש אם כדאי לידע אותו. בכל מקרה שיהיה בצלחה. ושחף בהחלט חמודה. מקווה שהתמונה לא גורמת לבנות אחרות הרגשות שליליות- בכל אופן מדובר פה על פורום שהרבה בנות מתוכו לצערנו עדין ללא ילדים. - לי אישית אין בעיה עם זה אבל תחשבי על זה. בהצלחה ברעיון ומקווה שתצליחי בעבודה.

טלי אבג

New member
מאחלת לך הצלחה

דעתי האישית- מאחר ואם תתחילי לעבוד עומדות בפניך שתי ברירות 1. לספר לו מדוע את נעדרת- במקרה כזה סיכוייך להכנס לעבודה קטנים. מאחר והוא עדין לא אישר את קבלתך. אם תחתמי חוזה מיד יכול להיות שלא יהיה לו דרך לפטר אותך אבל אני לא בטוחה שזה טוב לך מבחינה מקצועית. 2. האופציה השניה לנסות להעדר בתרוצים מתרוצים שונים- דבר זה עלול לגרום להרגשה אצל המעביד של זלזול מצידך. ולכן לפי דעתי דאגי לכך שתתחילי לעובד רק משבוע הבא. אם תסבירי לבוס שעדין את לא יכול לעבוד מאחר ויש לך ענינים שונים שאת צריכה לסגור אותם לפני תחילת העבודה (נשמע חשוב-לא???). תראי איך הוא מגיב - אם זה בסדר מבחינתך. לדעתי עדיף לך להתחיל לעבוד שבוע הבא ובצורה מסודרת. בהעדרות הבאה- תחשבי מחדש אם כדאי לידע אותו. בכל מקרה שיהיה בצלחה. ושחף בהחלט חמודה. מקווה שהתמונה לא גורמת לבנות אחרות הרגשות שליליות- בכל אופן מדובר פה על פורום שהרבה בנות מתוכו לצערנו עדין ללא ילדים. - לי אישית אין בעיה עם זה אבל תחשבי על זה. בהצלחה ברעיון ומקווה שתצליחי בעבודה.

פּוֹנְג

New member
דווקא בתור אמא , האם את לא יכולה

להפיל את העדרויות ואיחורים על הילדה חולה....? אבל הבעייה היא נוספת, משום שיש סיכוי לא קטן שתשאלי אם את מתכננת עוד הריון... מצב בטטה... ההנחה שלי היא כזו. ממילא אם את נכנסת מחר להריון, אז את מחוייבת תוך 5 חודשים לידע את המעסיק. והמעסיק מבחינתו יכול לפטר בגלל הריון עובדת שמועסקת אצלו עד 6 חודשים... כך שהוא מבחינתו 'מוגן' לכן אין לך הרבה מה להפסיד בלומר את האמת, אולי רק להרוויח מעסיק שיפרגן לך ויהיה לך כדאי להשאר אצלו. לא עזרתי, אני יודעת...

הוג

New member
לא נכון

לצערי הרב עברתי את כל מסכת התלאות עם מעסיק שפיטר אותי בגלל טיפולי פוריות וטען בחוצפתו כי לא דובים ולא יער. כלומר הטענה שלו שבגלל קיצוצים בחברה - מפטרים. טוב, קיבלתי מכן מספיק עידוד וברכות וכנראה שזה עזר כי אכן מצאתי עבודה פי אלף טובה יותר. בקשר לתשובתך לאמא של שחף ידוע לי ממשרד העבודה כי כיום לא מפטרים אישה בהריון גם אם לא עברו שישה חודשים מאז התחילה לעבוד בחברה. אלא אפילו עבדה שם חודש-חודשיים. כמובן שהוא יכול לתרץ את זה בדברים אחרים אבל אפשר לסחוב אותו לועדה ולקוות שזה יעזור. יש תקדים כזה על בחורה שפוטרה ממקום עבודתה שהייתה בהריון מספר חודשים - בית המשפט קבע שדין עובר של חודשיים כמו דין עובר של חמישה חודשים. כלומר את בהריון מהרגע הראשון ולא מהחודש השישי... שיהיה בהצלחה ואני במקומך הייתי עושה כפי שהבנות המליצו. מסבירה שיש לך התחייבויות קודמות (נסיעה לחו"ל שתוכננה, סיוד דירה וכו') ולהתחיל בצורה מסודרת. קבלי וי חזק על הילדה - מהממת!

סיון01

New member
אסור לפטר גם לפני שישה חודשים

כי אז זה נכנס תחת הכותרת של אפליה על-בסיס מין. כך לפחות מסבירים באתר של נעמת. בהצלחה!

סליחה מכל הלב../images/Emo23.gif

אז ככה אתמול פירסמתי את תמונתה של שחף חשבתי לתומי לצרף אותה כדי לעודד אתכם והבנתי שזה נושא כאוב לליבכן כי רובו של הפורום עדיין לא חבק ילד אז דעו לכם שיש לי כוח לעזור לכם כמו שעזרתי לעצמי ולבעלי ואמרנו גם לנו יהיה ילד לאחר הרשלנות הרפואית שעברתי בעקבותיה הייתי זקוקה להפריה חוץ גופית אני אומרת שיש בנו רצון לשנות ולבנות דברים אז להתחיל להזיז את הדברים ולהיות חזקים יותר מתמיד כל מי שגרה בחיפה והקריות ובכלל שתרצה עידוד בשמחה מה שאנו עושים כבר מלאכת קודש לפני שהכרנו את הפורמים הצלחנו לעודד קרוב ל 22 זוגות להגיע עד להחלטה להתחיל את הטיפול ולהביא ילדים לעולם כי רובם התייאשו מהכל אז אנחנו פה בשבילכם. הוספתי את תמונתה של שחף כדי לחזק ולהגיד לכם שגם אנחנו עכשיו בסרט הזה כלומר הולכים לקראת הילד השני ביום חמישי יהיה לי החדרת עוברים מקווים להצליח בזה גם אם לא נמשיך עד שהמלאכה תושלם להביא לשחף את הזכות לאח או אחות למרות הכל. חיזקו ואמצו ושוב סליחה

בוקר טוב!!

לא יודעת לגבי שאר הבנות אבל אני ממש לא נפגעתי מכך שפרסמת את תמונתה של בתך - ההפך - זה היה לי חיוך ענקייייייייי בפנים!! ילדה מהממת ואני בטוחה שסבלת מספיק כדי ל"זכות" בה - מותר לך להשויץ - את משלנו!! מאחלת לך המון המון הצלחה בטיפול הזה!!

באמונה

New member
אני ממש לא נפגעתי ודוקא התלהבתי

ושחף נסיכה! קיבלת תגובות אחרות?

איריס27

New member
דווקא התמונה נותנת כוח!!

כי לפעמים אני לא מסוגלת לדמיין את הסוף של כל הטירוף הזה שאני נמצאת בו.

gulij

New member
לא הבנתי

למה להתנצל, לא קראתי את כל השרשור הקודם, אבל כן ראיתי את התמונה והבת שלך באמת מקסימה וכמו שמישהי כבר רשמה פה - זה כיף לראות שבסוף כל הטירוף הזה נמצאת תוצאה. אני גם כ"כ שקועה בבעיה שאני שוכחת לפעמים כמה הסבל הזה שווה. מאחלת לך בהצלחה בסיבוב הזה

טלי אבג

New member
טוב- עכשיו תורי לבקש סליחה מכל../images/Emo23.gif

אז מודה באשמה- אני זאתי שכתבתי לאמא של שחף בענין התמונה. השתדלתי להגיד את זה בצורה הכי הכי מתונה שאפשר- בגלל ש- א. אישית התלהבתי משחף- היא פצצה- יפהפיה- ואמרתי את זה לאמא של שחף יותר מפעם אחת. ב. לי אישית זה לא מפריע ששמים תמונה של ילדים.- אני אוהבת לראות ילדים- לא רק של הורים שעברו טיפולים- אבל בגלל שאני יודעת שאני לא דוגמא למה שמפריע לאנשים. לדג' גיסתי הקטנה נהיתה בהריון- אז אחרי ההלם הראשוני דוקא שמחתי- ואילו מתגובות של בנות אחרות ראיתי שכשבנות משפחתם נכנסו להריון הם חתפו דיכאון. וחשבתי שאולי יש כאן בנות עם סף רגישות יותר גבוה (חיובי בהחלט) ממני ולהם זה כן מפריע. וחוץ מיזה לפני בערך שלושה חודשים היה כאן דיון אם זה הוגן לדבר על הגמילה של הילדים- ונועם כתבה בצורה די החלטית - שלדעתה כאן זה לא המקום. חשבתי לעצמי שאולי לא כדאי לגרום לסערה מחדש. ואולי זה באמת כואב לבנות אחרות ובישתי מאמש של שחף שתחשבו על זה- בהחלט אני לא סגורה על זה- ולפי הפידבק של הבנות כאן- נראה שבהחלט טעיתי. אז מבקשת סליחה ממך אמא של שחף המקסימה. וטעיתי
. קורה לי לפעמים.

TWEETY =^.^=

New member
לא טלי, לא רק את ביקשת

ג'מני ביקשתי
כחברה טובה של אמא של שחף, הרשתי לעצמי לפנות אליה בבקשה זו, מאחר ועדין זכור לי הכאב בסיטואציות דומות. אומנם אני כבר לא כל כך כאן, אבל הרגישות לעניין עדין מקננת בי. וסתאם למען הדוגמית,,,בימים האחרונים הייתה לי חתימה X בסופ כל הודעותי שכרגע מחקתי רק בגלל שהיא לא מתאימה לפורום הזה. אז אנ'לא חושבת שצריך לבקש סליחה על שימת התמונה ואו הבקשה להסירה, כי אם הדברים נאמרים בצורה מכובדת, זה נותן לגטימציה וחשק לצד השני לשקול בכובד ראש האם יש דברים בגו או שמא לאו. ומה אותו צד יעשה עם התובנה הזו זה כבר לא משנה וכל החלטה צריכה להתקבל כאחלה. כנראה שהרגישות לדברים הנ"ל נובעים מהזמן ומהדרך שכל אחת מאיתנו עוברת על מנת להגיע לרגע המיוחל, בעבר הרחוק גם לי לא הייתה בעיה, אבל אז,,,ככל שהחלום נראה לי כמתרחק, זה התחיל להציק לי יותר ויותר. כנראה שזה פונקציה של זמן וכמו שהצלחתי להבין מבנות שעברו הרבה יותר ממני, מתי שהוא גם תחושה זו מתקהה וזה מפסיק להטריד ולהציק - אז מי יודע, אולי יש חוקיות לרגישות היתר ואולי לא. בכולופן, אני עדין סבורה שדבר מעין זה, כמו כן גם חתימות של אנשים, עלולות לדרוך פה על יבלות ולכן אני עדיין נזהרת. אני גם יודעות שיהיו אנשים שלא יבינו על מה אני מדברת ואתם יודעות מה
- הלוואי וזה כך
כי לא חסר לנו מקומות בהן רגישות היתר של ההרמונים תוכל להתפרצ בשצפ קצפ
לכווווולן והלוואי ושערי הפורום הזה יסגרו כבר מהסיבות הנכונות והמיוחלות
נישקיות וחיבוקיות, עם המון איחולי בהצלחה

טלי אבג

New member
טוויטוש אנחנו מתגעגעות אליך כאן-

ז'תומרת בעיקר ל 'פ סופית- ף' שלך. אבל נו, שמחה שאת לא כאן ומאחלת לך המון אושר, מקווה שהכל תקין. ותודה לך שאת באה לעודד מדי פעם

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo24.gif טלי דארלינג,,,

ה-פ הסופית שלי מודה לך מקרב
יאללה סתאם,
על הפירגון ואמןןןןןןןן אמןןןןןןן שאוטוטו כבר לא תצטרכי להתגעגע, כי תהי לידי קרוב קרוב עם כל ה-פ/ים וה-צ/דיקים שבעולם
אוחחחחחח הלוואי אמןןןןןן שבחודש חודשיים בקרובים, יהיו כל חסידות שבשמים עסוקים עד מעל למקור
ונסגור ת'פורום לאלתר-אמןןןןןןן
צהוב מועךךך

למעלה