ייעוץ דחוף!!

~מעיין~

New member
ייעוץ דחוף!!../images/Emo14.gif

אני כבר רשמתי לפני איזה שבוע את האכזבה שלי ואני יגיד שוב כי אני חייבת יעוץ דחוף ממכם אנשים... ולכל מי שקרא אז נוספו פרטים שאותם אני הולכת לרשום עכשיו אז ככה הייתי בקשר של יזיזות שזה קשר בלי מחויבות עם מישהו וזה נגמר בינינו כשאמרתי לו שאני אוהבת אותו וזה לא היה הדדי.. אני הרגשתי צורך להגיד לו את זה ולא לשמור בבטן כי הוא כל הזמן דאג להזכיר לי שיש לו משהו אלי למרות שידעתי שזה יכול להגמר בינינו. הוא לא אמר לי את זה בבירור "מעיין זה נגמר" אלא הוא פשוט התחיל להתרחק ממני ולהיות ממש קר והוא וחברה מאוד טובה שלי מדברים והוא מספר לה הכל בידיעה שהיא מכירה אותי אבל אנחנו לא ממש חברות (מזימה שכזאת) בכל אופן הוא סיפר לה שיש לו עכשיו חברה ואין דבר שיכול יותר להכאיב מזה... ככה לפחות אני חושבת. הוא לא הבטיח לי כלום היינו סה"כ בקשר אבל למדתי להתאהב בו ולהקשר אליו הוא גם הראשון אצלי בהכל נשיקה ראשונה וכו´ ו... אני אוהבת אותו ואין פגועה ומאוכזבת ממני... אז בבקשה תנו לי יעוץ דחוף כל יום מאז הפרידה אני רק יושבת וכואבת

mariana

New member
היי!

היי ! את בכלל לא צריכה להרגיש רע גם אני הייתי במצב שלך לפני כשנה אבל לא היינו יזיזים. לפי דעתי להיות יזיזים זה סתם שטויות אני לא מאמינה בדברים הללו וחוץ מזה אני חושבת שאת צריכה לנתק את הקשר הזה איתו. כי את מבינה שעכשיו יש לו מישהי אחרת ואפילו שלא תרדפי אחריו כי זה דבר טבעי שקורה אחרי שניפרדים. אז תיגשי אליו תיהי אמיצה ותגידי לו שהקשר ביניכם נגמר ותעשי טובה תנסי להסיק את עצמך כל הזמן ולא לחשוב עלי. אז שיהיה לך בהצלחה אני בטוחה שאת המבחן את עוברת עכשיו, כי הרי אין כאב בלי שמחה ותמיד ישנו עליה אחרי ירידה פשוט תיקחי זאת באופן טבעי בהצלחה בכל הלב קבלי

~מעיין~

New member
תודה..

קודם כל תודה לך.. אני מה זה מעריכה שקראת והגבת אז ככה חשבתי על זה ואני אומרת לעצמי שאת ממש צודקת ואחרי הכל יזיזות לא יזיזות עדין היה את הרגש באוויר את המשיכה. אבל החלטתי ויש לי תמיכה מלאה מחברות שלי שאין כמוהן בעולם שלאט לאט אני ישכח (הלוואי וזה היה יכול להיות בקצב מהיר) אותו אני ינתק איתו כל קשר יש לי איסיקיו (לכל מי שרוצה 128724170) אני מוחקת אותו משם אף אחד לא יעביר לי הודעות ממנו ואם הוא רוצה אותי הוא יודע איפה למצוא זה מה שאני יעשה לבינתים למרות שאני יודעת שיהיה לי הכי קשה בעולם זרקתי את כל הזכרונות ממנו אבל עדיין תמשיכו לכתוב לי עצות זה מחזק אתם לא יודעים עד כמה

*rinat*

New member
אני זאת תפקיד החברה....

13258רק לידע כללי שתדעו אז אני זאת החברה שמדברת איתו ומדווכת פרטים..... מעייני מיליון אלף פעמים כבר אמרתי לך ויש יש צורך אני יגיד עוד מיליון. תשכחי אותו תעשי לך סוויץ בראש ותיראי שהוא לא שווה דימעה אחת שנוזלת מפניך היפות. לפי דעתי כבר אמרתי לך שאני חושבת שאת עשית טעות כי לא היית צריכה לתת לעצמך להתאהב בו ומתי שהיית רואה שיש לך רגשות כלפיו פשוט להתרחק ממנו ועשיו התרופה הכי טובה היא לא להאחז ברסיסים של תיקוה אלא פשוט לעזוב כל דבר המקשר אותו אלייך...... בהצלחה אחותי אני כאן בשבילך תמיד את יודעת. ד´´א אנשים מי שבא לו לשוחח המס´ אי סי קיו שלי הוא:132581085

~מעיין~

New member
לרינתי הילדה הכי הכי בעולם../images/Emo51.gif

רינתוש אני חולה עלייך!! אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי התמיכה שלך ושל כל השאר אבל בעיקר שלך וגם אני פה למידה ותצתרכי תמיכה בקשר ל**** ול**** אני תמיד פה בשבילך חולה עלייך אז קבלי
(חיבוק) ענק ממני

מעין יקרה

קודם כל קשר של יזיזות הוא גרוע או ששני בני הזוג אוהבים או שלא נוגעים אחד בשני. בכל אופן אני מבינה אותך ושעשית את זה מתוך אהבה, אני לא מכירה את הבחור וכבר אני אומרת לך שהוא לא ששוה אותך! מה שתעשי זה - פשוט תנתקי קשר! גם אם הוא מתקשר לעוד סטוץ או סתם לשחיה תאמרי שאת לא מעוניינת ואת עסוקה. תראי איך הוא ירדוף אחריך כמו הכלב שהוא. בכל אופן את לא חוזרת כי ברגע שתחזרי הוא ידע שהוא יכול לשחק איתך ואת תהיי בשבילו מתי שבא לו,ואסור לך שזה יקרה. תאמיני לי, לי היה חבר שאהבתי ותמיד נפרדנו וחזרנו, הוא היה יוצא עם אחרות ואז חוזר אליי כי לא מצא מישהי שיותר טובה בשבילו ממני ובסוף אמרתי שאני לא חוזרת אליו יותר והאמת שממש נמאס לי ממנו ועכשיו לצערי הוא בקורס פסיכומטרי שלי! את מתארת לעצמך? איך הגורל מתאכזר אליי. בכל אופן חיזקי ואמצי מעין יקרה ותזכרי שכל בני האדם נבראו בצלם אלוהים ולכן אין מישהו ששוה יותר ממך. שלך פרח חצות

~מעיין~

New member
לפרח חצות ../images/Emo39.gif

פרח חצות זאת אחת התגובות הכי יפות שרשמו לי איי פעם בפורום ואני ממש מודה לך זה מאוד נוגע ללב מה שרשמת וזה באמת עוזר אני ישתמש בעצה שלך כי את עברת את זה ואין חכם כבעל ניסיון ואני גם רוצה להתייחס בקשר למה שרשמת... אז ככה הגורל לא מתאכזר אליך אל תראי את זה ככה חשבת אולי שהגורל מנסה להפגיש אותכם שוב? כי נועדתם זה לזו לדעתי אם זה קרה אז זה מתכונן... יד הגורל
אז אולי תני לזה צ´אנס והלוואי ותדעי רק טוב אבל אם הוא ממשיך לשחק בך אז תגידי לו ביי אחד גדול כי הוא באמת לא שווה את נשמעת אחלה בחורה אז בהצלחה! ושוב.. תודה

מעיין היקרה

תודה על המחמאות. בקשר לאקס שלי, אני והוא כברר נפרדנו וחזרנו אלף פעם ותמיד נפגעתי ועכשיו שאני רציתי לפגוש אנשים חדשים ולהתרכז בפסיכומטרי הוא נחת בדיוק בכיתה שלי והסיכויים לכך נמוכים היות ואני לא גרה באותה העיר שהוא גר עברתי לפני 3 שנים אני פשוט חושבת שמישהו למעלה צוחק עליי... בכל אופן אשמח להתכתב עוד לא בהכרח בנושא מאוס זה (אקסים) אם תרצי אשמח אני בת 21 זקנה...אה? ביי וחזקי ואימצי פרח חצות

םייח

New member
בכאילו

תספרי לאותה חברה שגם את מסודרת וזה יגיע אליו תתחילי לבלות ותדאגי לעצמך ולא לו תכירי וכך תקלי על עצמך

למעלה