ייעוץ ברשותכם?

ייעוץ ברשותכם?

אני פיברואית מנוסה מזה שנים אחרי אפיזודה של מחלת הנשיקה . עכשיו התחילו סימפטומים נוספים ואני לא בטוחה אם מדובר במשהו שקשור . בכול אופן , לפני שלושה חודשים היתה לי מחלת חום , חשד לשפעת החזירים . אחרי כן היתה סינוסיטיס שהיא גם סיפור קבוע , ובעקבותיה רק כאבי ראש ועייפות כללית כמקובל במחוזותינו אלא שלזה הצטרף טשטוש בראייה שבא והלך . בעיקר בשעות הבוקר ... בסופו של דבר הרופא המליץ על משקפיים לקריאה , שזה משהו שכבר המליצו לי עליו בעבר מספר פעמים אלא שעכשיו המספר היה גדול יותר משמעותית , אבל היה צורך בעוד בירור לפני המשקפיים ויצא שרק חוד מאוחר יותר עשיתי בדיקת ראייה נוספת ואז המספר גדל שנית באופן משמעותי . בכל אופן, הנושא הבוער יותר ואולי לא קשור לכל הסיפור הזה , אני היום אחרי שבועיים של "התקף פיברו" כאבים בכל הגוף , עייפות מוגזמת , אני מסוגלת לישון כל היום אם זה תלוי בי ובנוסף לכל זה טשטוש בראייה שלא פוסק , רק מחמיר ככל שהימים חולפים והוא כבר לא בא לידי ביטוי רק בבוקר . מה דעתכם ? חשוב לציין שבעקבות דיכאון התחלתי טיפול בסרוקסט כשבוע לפני שהפיברו חזר לתמונה , כלומר לפני שלושה שבועות . .. אבל בתופעות לוואי של הסרוקסט אין כלום על טישטוש ראייה .

robinebony

New member
הלכת לרופא עיניים?

לדעתי, דבר ראשון כדאי לברר האם הכל בסדר בגזרת העיניים. אני לא מדברת רק על אופטומטריסט והאם המספר עלה או לא, אלא על פגישה אצל רופא עיניים.
אני הייתי קובעת תור לרופא עיניים ומתחילה משם. אם את מרגישה שהמצב מתדרדר בקצב מהיר אולי כדאי אפילו לבקש הפנייה או תור דחוף. נראה לי שכדאי להתחיל משם.

תרגישי טוב,
נועה.

ו אולי

New member
לדעתי כדאי לפנות לרופא עיניים ו/או נוירולוג

זה לא נשמע לי שייך לפיברו, לדכאון או לטיפול

תרגישי טוב

אני עם השתיים שמעליי

רופא עיניים ונוירולוג. לא או. גם וגם.
וזה בהחלט לא נשמע לי קשור לפיברו (אם כי לא בלתי סביר שהפיברו מחמירה את הסימפטומים).

חיה קרן

New member
מצטרפת ומוסיפה

[אחרי רופא עיינים, נוירולוג והמשך בירור
]
לגשת לאחות למדוד לחץ דם.

אצלי זה די ברור שהתקפי הטשטוש מגיעים מהלחץ דם, ולכן אני כאמור ממשיכה בדיקות ובירורים מפה ועד פתח תקווה (
)

בקיצור- שלב ראשון זה רופא עיינים שיאמר לאן להמשיך, יפנה לנויורולוג אם צריך וכו',
ןבמקביל- פשוט לגשת לאחות למדידה.

ruthi26

New member
כמו קודמותיי

נוירולוג ורופא עיניים, תלכי למישהו טוב

אצלי הטישטוש בעיניים נובע מאלרגיה ויובש בעיניים, תראי מה מייעץ לך רופא העיניים

לא נראה כל כך קשור לפיברו'

דרך אגב קראת את ההוראות בתרופה החדשה שאת נוטלת, אולי יש קשר? אההה עכשיו ראיתי שכתבת שאין קשר, אל תשכחי לציין לרופאים שאת נוטלת את התרופה החדשה

למעלה