ייעוץ ברכישת נגן

ranzz

New member
ייעוץ ברכישת נגן

אני מחפש לקנות נגן חדש, בעיקר למוזיקה אבל גם שידע לנגן וידאו (לטיסות מדי פעם). הנגנים שהכי נראים לי הם הסאנדיסקים, אבל אני לא כ"כ מבין את ההבדלים בין הסדרות שלהם. הרי אם ה E260/280 וכו' יודעים לנגן וידאו, אז מה היתרון של ה View? מסך קצת יותר גדול? הרי View 8GB עולה בערך כמו E200 4GB... אז למעשה ה View חלש יותר או חזק יותר?

or121210

New member
ה-VIEW גדול יותר (עם מסך 2.4 אינץ') וה-E-200

עם מסך 1.8. ל-view יש גם מקשים נוחים יותר. סדרת E-200 זולה יותר מה-VIEW אם השימוש העיקרי הוא מוזיקה, אז סדרת הE-200 יותר קלת משקל וקטנה. אם תשתמש בנגן בעיקר לוידאו, אז ה-VIEW תהיה בחירה עדיפה.

ranzz

New member
נראה כאילו ה VIEW עדיף מכל הבחינות

אני לא עומד להשתמש בו *בעיקר* לוידאו אבל המסך הגדול NICE TO HAVE בכל מקרה. אני לא רואה בזה שום חסרון... כנראה אקנה אותו היום... תודה

ranzz

New member
דווקא לא נראה כזה מחיר בשמיים

באמאזון הנגן עולה 120 דולר שהם 405 ש"ח. 150 ש"ח פחות מהחנויות הזולות בזאפ ולא דיברנו על משלוח שיכול להיות 30-50 דולר... בנוגע לדיוטיפרי, הוא עולה שם 149 דולר שהם 503 ש"ח. http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=498&mId=1&cId=21&sId=27 כלומר הבדל של 50 ש"ח ואני יוכל להגיע לטיסה כבר עם תכנים עליו, צרוב, מעודכן קושחה וכל מה שצריך שלא יהיו בעיות (אמנם אני אהיה גם עם הלפטופ שלי ואוכל להעביר תכנים ממנו, אבל עדיין פחות נוח..).

or121210

New member
תדעי שה-VIEW ממש גדול

ורק לצפייה מדי פעם בטיסות סדרת e200 עדיפה

rona rona4

New member
יש לי שאלה

נוח לצפות בe200 בסרטים? (המטרה העיקרית זאת מוזיקה אבל המסך של זה נראה לי כל כך קטן שאפילו לפעמים נראה שקשה לצפות במשהו) והוא תומך בכתוביות?

ranzz

New member
עוד לא החזקתי אותו ביד, אבל

אני חושב שלי אישית, כדאי להתפשר על גודל בשביל לקבל מסך שבאמת אפשר לראות בו משהו. אני גם אשתמש בו באוטו (חיבור ל AUX במערכת) ובנהיגה מסך גדול זה תמיד יתרון...

or121210

New member
המסך של ה-E200 לא כל-כך קטן

חוץ מזה, קשה לתאר במילים. אז אני מציע לך ללכת לבאג או אופיס דיפו, רק כדי לראות את המכשירים.

למעלה