ייעוץ בבקשה!

limushh

New member
ייעוץ בבקשה!

שלום לכולם
אני נמצאת במצב מאוד לא פשוט ומבקשת עזרה ממכם, כבעלי נסיון בתחום מה עליי לעשות.
אני רוצה להתגרש. כבר 7 שנים שאני רוצה להתגרש. אני אומללה, בדיכאון ובודדה. בת 31 עם נפש של בת 70. יש לי 2 ילדים, בעלי איש קבע. תמיד היה חוזר רק בסופי שבוע, אך גם כשחוזר הביתה אני לבד.
פשוט לא אוהבת אותו.
נו- אז רוצה להתגרש. מה עושים עכשיו? אמרתי לבעלי כמה פעמים שאני רוצה להתגרש (פעם אחת אחרי שגיליתי שהתחיל עם בנות בפייסבוק), והייתי רצינית. אז הוא בוכה אומר לא, מה פתאום מה עם הילדים? חלילה שלא יאמר שאוהב אותי. חושב רק על עצמו, מה יגידו המשפחה והסובבים כשיגלו שלא הכל ורוד אצלו. ואני מתעקשת- רוצה להתגרש. הוא לא נכנע, שולח הודעות מתחננות, מדבר עם חברות שלי. אני מבקשת שוב ושוב- די, אתה מקשה עליי. גם ככה קשה לי. תפסיק. החלטתי וזהו. והוא בשלו. הוא פשוט מבטל לגמרי את הסבל שלי. דורך לי על הנשמה. לא מוכנה שייגע בי יותר. כועסת כל כך. בלילה בימים שהוא בבית אני הולכת למיטה ראשונה ונרדמת. כשהוא בא הוא תמיד שם עליי יד. אני שונאת את זה. בא לי לשרוף את החלק שהוא נגע בי. אני מתוך שינה מזיזה לו את היד באגרסיביות. הוא מחזיר את היד. אין לי כח להאבק מתוך שינה. נרדמת. מה אפשר לעשות?
אני לא רוצה "להעיף" אותו מהבית. אני לא רוצה לרסק את הקשר בינינו. יש לנו 2 ילדים ביחד. אני רוצה סיום בריא למערכת היחסים. מה עושים במצב שזה לא הדדי? אי אפשר, אי אפשר לדבר איתו. הוא בטוח שכשהוא חוזר לצבא אני והילדים נעלמים, מתאפסים וכשהוא חוזר הכל מתחיל מאפס.
מה לעזאזל הצעד הבא? פתיחת תיק? מה??
אשמח לעזרה, תודה.
 

רון סי

New member
בדרך כלל בשלב הזה ממליצים על טיפול זוגי

יש גם הצעת חוק שתהפוך זאת לחובה.
 

limushh

New member
במידה ואין עניין בייעוץ זוגי

אין לי עניין בייעוץ זוגי. ניסינו ללכת פעם לייעוץ וזה לא עלה יפה. לבעלי אין עניין לשפר את הזוגיות בינינו אלא רק לשמר את המצב הקיים. בכל פעם שאני אוזרת די אומץ ומחליטה להתגרש הוא מתחנן אומר שיקבע ייעוץ זוגי דרך הצבא ואף פעם לא עושה זאת באמת. הכל רק כדי להשתיק אותי ולשמר את המצב. שיהיה לו בית לשוב אליו בהפוגות מהחיים האמיתיים שלו כחייל בן 18. ייעוץ זוגי לא יגרום לי לאהוב אותו כי מעולם גם לא אהבתי אותו. הוא לא יוסיף לנו נושאי שיחה, לא משיכה ולא רצון להיות ביחד. אנחנו נשואים בטעות. טעות שלי שפחדתי לסרב להצעה. טעות של ילדה בת 20 בלי מישהו שייעץ לה מה לעשות.
אם כך במידה וההחלטה היא סופית- מה הצעד הבא?
תודה
 

ye44

New member
הצעד הבא הוא צעד

קטלני
דהיינו להגיע להחלטה סופיתתתתתתת
מה שהוא אומר או עושה זה כבר לא רלוונטי,את שונאת את המגע שלו,את לא

סובלת אותו,הוא מפלרטט ובטוח "מזיין" מהצד,די אופייני למי שלרוב לא נמצא בבית,במצב שלך מדובר "בשחקן" שעובד עלייך פסיכולוגית,הוא

כבר מוכן לגירושין הוא פשוט דוחה את הקץ כמה שיותר כי נוח לו,סיום
בריא למערכות יחסים זה תלוי בשני הצדדים וכמו שזה נראה לא יהיה לך קל.

הדבר הראשון מבחינתך זה לגשת לעו"ד ולפתוח תיק גירושין בבית הדין לעניני משפחה ולאחר שאת פותחת תיק את מודיעה לו שאת מעוניינת

ליתגרש וזה סופי,אם הוא משתף פעולה מה טוב,אם לא תתכונני למלחמה,במידה והוא ממשיך
תשלחי אותו ל "רמי לוי " יש מבצע

מגבונים 5 ב 14.90
את עדיין צעירה יחסית וכל החיים לפנייך אז
עדיף כמה שיותר מהר לפרק את החבילה מבחינתך,אל תדאגי לילדים

כבר כתבתי שהם נהנים מכל העולמות כל ילד שלישי במדינה הוא בן להורים גרושים שלא לדבר על ילדים שנמצאים במשפחות שרבות יומם וליל .

אם יש לך עזרה ממשפחה שתפרגן לך עדיף לשתף אותם יהיה לך יותר קל.אין דבר כזה לא להזיז אותו מהבית פשוט אין לך בררה לא יש היכן

לשים ת'ראש על כרית או על חיילת בהצלחה
 

מתגנב

New member
תיקון קטן

ברמי לוי יש גם חמישיית מגבונים ב-11.90. אותה תוצרת רק פחות עבים.
 

ye44

New member
לדמעות שלו

הם יתפרקו בשנייה וישארו לו חתיכות על הפנים
 

יד לאשה

New member
אכן פתיחת תיק הוא הצעד הבא

בבית המשפט או בית הדין הרבני.
אולי כשתובאי אליו עם הסכם ראשוני הוא יבין שאת רצינית.
אגב - אם את לא רוצה שייגע בך בלילה, למה את עדיין חולקת איתו מיטה?
 
למעלה