ייעוץץץץ דחוףףףף

ormosko

New member
ייעוץץץץ דחוףףףף

זה סיפור ממש מורכב אבל אני ינסה לקצר.

יצאתי עם מישהו 5 שנים ונפרדנו כי הוא חזר בתשובה, [זאת הייתה אהבה ראשונה] , כל אחד מאיתנו כבר התחתן [לו כבר יש 2 ילדים ואשתו בהריון, לי עדיין אין ], לא דיברנו במשך 5 שנים , בזמן ה5 שנים האלה כל הזמן חשבתי עליו , חלמתי עליו , אבל הייתי חייבת להתקדם הלאה , ופתאום הוא חזר, התקשר ואמר שהוא התגעגע וגם הוא לא הפסיק לחשוב עלי ולאהוב אותי, נפגשנו כמה פעמיים והחלטנו שזה לא טוב לנו לפרק 2 משפחות , התנתקנו , והייתי במשבר רציני , לא יכלתי לתפקד , כל היום מחשבות ודמעות , וכנל הוא , אנחנו שנינו שבורים ולא יודעים מה לעשות ואיך להתגבר על המשבר הזה ?
בבקשה תעזרו לנו !!

לא הבנתי

מה כל כך דחוף? זה מקרה חרום? אם כן, ואת קורסת ולא מסוגלת לאסוף את עצמך לחלוטין, אז שווה לשקול מיון פסיכיאטרי. שם תוכלי לקבל טיפול מיידי והקלה /הרגעה במצב האקוטי.
אם העניין סובל דיחוי עד יום ראשון - לפנות בצורה מסודרת לתמיכה נפשית דרך הקופה או באופן פרטי.
ואם זה לא עד כדי כך בהול ואת סתם בדרמה - אז הינה משהו שיעזור לך לשים את הדברים בפרופורציות:
1. לא התגברת עליו, נכנסת לקשר אחר בעודך לא פנויה רגשית, ואת עודך שם. קרי הקשר שלך עם הבעל יושב על כרעי תרנגולת ולכן את בשניות בורחת החוצה, שניה אחרי שהאקס המיתולוגי מפציע. מסקנה - לפרק את הקשר שלך, ולו כדי להיות הוגנת כלפי הבעל שלא פשע ולבטח אוהב אותך וחי עם נוכחת נפקדת.
2. הוא חווה קושי רגשי ופיסי בשל העומס של ניהול משפחה עם שני פעוטות והריון נוסף בדרך, ונופל לנוסטלגיות על 'ימי הרווקות' מחלצות מן המציאות. אבל המציאות שלו לא תשתנה גם אם יפרק את הבית ויחבור חזרה אליך. הוא יישאר אבא של שלושה ילדים מאוד קטנים שצריך לגדל ולטפל בהם, ומחוץ למשפחה זה יהיה אף קשה יותר מאשר בתוך. אבל בדימיון כיף לפנטז על כך. אז הוא בורח אליך, ומדביק אותך בחפפה שלו.
3. חידוש הקשר איתו עושה לך רק נזק. אתם לא יכולים להיות ביחד, ולא בטוח שבקונסטלציה הנוכחית שלו את גם רוצה. הוא לא לעצמו יותר כמו פעם.
המלצה שלי בכל מקרה - טיפול. וניתוק מוחלט של הקשר, לפחות כרגע. את צריכה לעשות סדר בראש, ולהבין למה את תקועה עליו כל כך הרבה שנים.

סתוונית333

Well-known member
האם הוא חזר בשאלה?

ולמה אני שואלת?
כי נפרדתם בגלל שהוא חזר בתשובה וכל אחד מכם המשיך לדרכו ובנה לו חיים חדשים.

אז מה קרה שעכשיו אחרי 5 שנים כשהוא נשוי ואבא ל2 וחצי ילדים הוא מצטער שנפרדתם ?

עזבי לרגע את עניין הנישואים לרגע ותחשבי שהוא בחר את אלוהים עלייך ואם זה לא עומד להשתנות אז הבעייה נשארה בעינה כי זו הייתה בעצם הסיבה לפרידה שלכם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש שיטה טובה לטפל בזה (ברצינות)

קוראים לשיטה הזו "או ש- או ש-".
איך עושים את זה?

אומרים לבחור: "או שאנחנו מממשים את האהבה שלנו, כאן ועכשיו - או שאני שוכחת ממך. יש לך שבוע שלם להחליט."

זה הכל.

אם הוא מחליט שכן, שניכם עושים את הדבר הקשה הזה ומפרקים את המשפחות שלכם במיידי, ואז מתחתנים.

אם הוא מחליט שלא, את הולכת הביתה, ומבטיחה לעצמך שהגבר הזה מת בשבילך.

או ש- או ש-.

אדונשוי

New member
אחלה קשר שבעולם

ניפגשים מידי פעם
מזדינים
מדברים
קוראים לזה רומן דיסקרטי או שתקראי לו המאהב שלך או בכל כינוי אחר.
בהצלחה

ivgy1980

New member
הוא זבל קטן ואגואיסט גדול

כי הוא צריך תירוץ בדמותך לפרק ת'משפחה שלו

הוא הכניס אותך למערבולת רגשית - לא פייר!

טוב ציפור אחת ביד משתיים על העץ. אם תפרקי את קשר הנישואים עם בעלך, אין שום ערובה לכך שהאידיליה אכן נחתה על סף ביתך. רחוק מכך. תחלמי, תבכי, אבל תמשיכי בחייך עם הבעל. לא נראה לי שאבא ל-2 ואשתו בהריון מתכוון לפרק את נישואיו. מבחינתו הוא מנצל אותך ועושה לך משהו מאד טוב ולא הגון. כבר היינו בסרטים האלה שגברים הבטיחו הרים וגבעות ובסוף לא יצא מזה כלום.

למעלה