ייעוד הטכני?

ייעוד הטכני?

לדפוק את העתיד לאנשים, נכון? ונכון שאף בית ספר לא יקבל אותי ב-י"ב? או שיש בתי ספר פרטיים טובים שלא למיליונרים שכן יקבלו אותי? או שכבר דפקתי לעצמי את החיים לפני 3 שנים בתחילת כיתה ט'?

PsyWack

New member
ואללה אם לא עזבת ב ט' או ב י' אז

כבר לא שווה לך לעזוב למה זה יוצא שסתם ביזבזת כמה שנים טובות מהחיים על הטכני...

נכון

אז למה לבזבז עוד?! הכול ההורים שלי אשמים שלא רצו לחתום לי קלירנס! אוף עכשיו אני תקועה במקום הזה וכשהם סוף סוף הבינו עד כמה שהבית ספר הזה אוהב לדפוק אנשים בלימודים אז כבר מאוחר מדיי.

Prince Yoni

New member
הקלירנס

הקלירנס זה אמצעי שכל הזמן לא הבנתי אותו.. אנשים כמוך כל הזמן אומרים... "אוף למה ההורים שלי לא רוצים לחתום לי.. אני מת לעוף מפה" וכאלה.. אני לא מבין דבר אחד, אם את רוצה לעזוב וזו החלטה שלך מה הקלירנס הזה יכול להכריע אם תשארי או תעזבי.. תאמיני לי שאם את רוצה לעזוב וההורים שלך לא רוצים לחתום.. את יודעת.. לא חסר אמצעים ודברים שאפשר לעשות כדי שיעיפו אותך וזהו...

אבל

עכשיו כבר אין לי לאן ללכת.. בזמן שביקשתי מהם הם לא רצו לחתום לי.. עכשיו כבר מאוחר.

murzik3591

New member
יוני צודק, נשאר כי רצית להשאר

אם באמת לא היית רוצה היית הופכת עולמות

murzik3591

New member
אני גם לא מכיר אותך, אז מה?

זה לא קשור להורים בכלל זה קשור אך ורק אלייך, קל להפיל את כל האשמה עליהם. אם היית בטוחה ב100% שזה מה שאת רוצה לא היית נשארת שם ונראה לי שאת יודעת איך זה היה באמת: לא היית בטוחה, לא היה לך זין להתחיל הכל מהתחלה ונשארת. צר לי שאת כל כך מצטערת שנשארת

ממש לא.

עזוב לא תבין. [ אבל האיי ההורים שלי לא יורים בי אם אני לא מסכימה איתם, כן?!]. בסדר שנה וחצי אולי פחות מקווה שיעבור מהר לפחות אפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה.

אני מאמינה

שהטיפשות הגדולה ביותר זה שבכלל הגעתי למקום ה**** **** ***** **** **** **** **** **** **** **** הזה.

גם אני.

אבל לא בוכים על חלב שנשפך. זה שתתמרמרי [בהנחה ואת לא יכולה יותר לברוח משם], רק יעשה לך יותר רע.

PsyWack

New member
אין מה לעשות

אי אפשר ךעזוב כך האמצע אבל אני יגיד לך דבר אחד אולי כדי שתנסחי לחשוב איזה דברים טובים יצאו לך מהביה"ס הזה כמו חברים אולי אני יודע תחשבי

vladik56

New member
*הכוונה היא ש...

אני למזלי קלטתי את זה בשנה הראשונה...P:

כן.. באמת יודעים לשקר

כמה שאומרים שהוא טוב ומעולה האמת היא שהוא באמת אבל באמת הכי גרוע מכל בתי הספר בארץ.

למעלה