ייסורי גמילה

Islington

New member
ייסורי גמילה

זוכרים את א'? אז החלטתי, זהו. היא גורמת יותר נזק מאשר תועלת ("אני רוצה אותך ואני אוהבת אותך אבל אני לא יכול להיות איתך כי ברגע שאני אהיה איתך אני כבר לא ארצה אותך ולא אוהב אותך"). אז החטלנו לעשות שנינו את הדבר ההגיוני. היא מצדה החליטה שסופית לא ייקרה ביננו כלום ושהיא לא תגיד לי יותר מה היא מרגישה. אני החלטתי לנתק איתה קשר. מחקתי אותה מהפלאפון (זכרון, סמס, שיחות יוצאות, שיחות נכנסות, שיחות שלא נענו... הכל), מהאיסיקיו, מהמסנג'ר, מהבלוג ונשארתי ללא צורת יצירת קשר נוחה. נשארו עדיין האימייל שלה (עוד מצאתי איך למחוק אותו מהמוח), הכתובת מסנג'ר, דרך להשיג את הבלוג שלה ואת האיסיקיו שלה ואנשים שיש להם את הטלפון שלה... האחרון הוא המסוכן ביותר, כי כמעט נכנעתי אליו היום. שיכנעתי ידידה משותפת שתגיד לה להתקשר אליי, הידידה אמרה שגם היא מאוד מתגעגעת אבל היא לא יכולה להתקשר אליי, כי זה ייפגע בי. את הפתרון ההגיוני כבר ביצעתי, עכשיו איך אני משכנע את עצמי שזה הדבר הנכון?

De-Panther

New member
יש משהו אחר שמעניין אותך?? משהו כזה

שיגרום לך לעיסוק??

מוּסקט

New member
../images/Emo45.gif

קבל צל"ש ממני. מאוד מייגע הסאגות הללו, מר סלינגטון. אף אחד לא יכול להגיד לך אם מה שאתה מחליט הוא טוב או לא טוב, נכון או לא נכון. רק ימים יגידו. העיקר זו ההתנסות.

Islington

New member
לא ממש

יש דברים קטנים, אבל שום דבר שיכול לגרום לי לעיסוק.

De-Panther

New member
אז עכשיו צריך לנסות להבין איך לגרום

לאובססיה לא להיות עיסוק כשתצליח גלה לי את סודך ולמד אותי את חוכמתך בינתיים אני ממשיך לחפש לי משהו שאני באמת ארצה להתמיד בו

dana2909

New member
יש איזה משהו חדש

לא יודעת אם זה נחשב עיסוק, אבל איך זה שהסודוקו הזה תפס כל כך הרבה כותרות? אם זה לא יכול לגרום לך להפסיק לחשוב על א' המיתולוגית מה כן? אולי מחשבות על האות השניה (סורי.. לא זוכרת).

De-Panther

New member
זה נחמד כשממש משעמם... וזה תפס הרבה

כותרות כי החליטו לעשות לזה מוסף שלם באיזשהו עיתון לפני זה לא שמעתי על הסודוקו בכלל

למעלה