יין. תמליצו לי!

island

New member
יין. תמליצו לי!

שלום, אני מאד אוהבת יין אדום, מעדיפה קברנה סוביניון. אני שותה בד"כ את הגמלא 2000, טומאסי (הסוגים ה"זולים" יותר) והמלצות של המוכר בחנות היין שלי. כיוון שאני לא מבינה דבר, אך נהנית מהטעם, הייתי רוצה שתמליצו לי על יינות, בסביבות ה-50 ש"ח (לצערי, אני לא יכולה להרשות לעצמי להתפרע מעבר לזה, כי אני שותה די הרבה יין). תודה

shmupi

New member
קיאנטי

מחירים מ 30 ש"ח ..ועד מאות לאלפים יהיה קשה להגיע בטיב טעם יש כמה סוגים

Chewbacca

New member
ההמלצה שלי

בד"כ מי שאוהב קברנה סוביניון לא כל כך יתחבר לקיאנטי. דווקא הייתי הולך על הישראלים הזולים יותר. אמפורה Med. Red. 2002 עולה בערך 50 ש"ח. סנדרו של אלכסנדר, קברנה סוביניון של יפו עולה טיפה יותר. עוד יין שיכול לעניין אותך הוא Ripasso של מישלה קסטלאני (Michele castellani) שמגיע, כמו טומאסי, מאיזור Veneto.

island

New member
צודק

משום מה, אני אכן לא מתה על הקיאנטי. אנסה את היינות שעליהם המלצת! תודה רבה

zakiboy

New member
היין הכי טוב למחיר הזה הוא....

סגרמוסו,יין יבש תוצרת איטליה,מהטובים ביותר שיש לטעמי,ניתן לרכישה ב-60 ש"ח בטיב טעם נתניה זה בריא זה כדאי ...

anatsu

New member
יין אדום פשוט

יין אדום פשוט ישראלי אשר מתאים לתקציב שלך הוא הר חרמון של יקבי רמת הגולן. יין מצוין למהלך השבוע! :) הוא עולה בסביבות ה-30 ש"ח (לפעמים פחות)

island

New member
תודה, אבל..

אני מאד לא אוהבת את ההר חרמון. אני מעדיפה להוסיף כמה שקלים ולשתות את הקברנה של גליל תודה בכל אופן

madu

New member
יש כל כך הרבה.....

ססלוב אביב קברנה/מרלו, שורק סדרת טל שחר, תבור מרלו גיר, תשבי סדרת אסטייט, רקאנטי סדרת הביניים, ועד ועוד ועוד..... כנסי לחנות יין ושם יראו לך את כל המבחר.

island

New member
תודה

זה מה שאני בדרך כלל עושה אבל נתקעתי עם כמה סוגים קבועים ורציתי לנסות דברים שאולי לא היו ממליצים לי בחנות, רשמתי לעצמי מה שכתבת ואני אנסה אותם אחד אחד, חוץ מרקאנטי שאני מכירה. תודה

למעלה