יין צימוקים

• פותח הנושא clcl
  • פורסם בתאריך

b e ll

New member
כן נכון, השתמשתי בחומרים

שמצויינים - קפה טסטר'ס צוייס. זה נכון שזה מתוק מאוד אבל טעם הקפה מאוד מודגש. (לא יודעת למה ציפיתי...) אני יותר מאלה שאוהבים ליקרים חלביים ולא עוקצניים כל כך.

big mama 2

New member
ליקר שוקולד

700 מ"ל חלב 3 כפיות נס קפה 100 גרם סוכר תמצית וניל לפי הטעם 150 גרם שוקולד מריר קצוץ 3 ביצים 300 מ"ל ליקר תפוזים מרתיחים את החלב עם קפה, סוכר ותמצית וניל.מוסיפים את השוקולד וממשיכים לבשל ולערבב עד שהוא נמס ונבלע. טורפים את הביצים בקערית ומוסיפים מעט חלב רותח [ להשוואת טמפרטורה], מערבבים ומוסיפים את הביצים לחב. מוסיפים את הליקר ויוצקים מייד לבקבוק.סוגרים בפקק ומנערים היטב. מומלץ לשתות אחרי יומיים - שלושה, כשהאלכוהול כבר מתמזג עם שאר המרכיבים. יש לנער לפני המזיגה ורצוי לשמור במקרר.

RUTHIE1

New member
היי ביג מאמא, שאלה

כמה זמן נשמר במקרר ליקר השוקולד?

big mama 2

New member
אני משערת שמשהו כמו האייריש קרים

אולי כחודש.... את האמת שאין לי מושג אצלנו הדברים האלו נגמרים בהרבה יותר מהר....

big mama 2

New member
שיכר פירות יער

ק"ג פירות יער , מסוגים שונים 2 מקלות קינמון 2 קליפות תפוז משני תפוזים 4 כוכבי אניס 2 זרעוני הל 6 מסמרי ציפורן 5 כוסות סוכר ליטר ג'ין מערבבים בצנצנת את פירות היער , התבלינים והסוכר. משאירים לנוח למשך 3 ימים. מסננים את הנוזלים מהפירות. מצננים את הנוזלים. ההשגה - מגישים עם מעט קרח ומעט פירות יער אלכוהוליים שסוננו קודם לכן.

big mama 2

New member
את זה אני חושבת שאפשר לשמור יותר

זמן בקירור. את הפירות כדאי להחזיר לאלכוהול בכדאי שישמרו.

big mama 2

New member
ליקר לימונצ'לו

8 לימונים 2 תפוזים לקלף את הקליפה החיצונית של ההדרים. לכסות באלכוהול 95% ולהניח ל - 15 יום. לבשל סירופ סוכר מ - ליטר וחצי מים עם 2 כוסות סוכר. לאחר הרתיחה להנמיך את האש ולבשל עוד 5 דקות. לצנו. לערבב את האלכוהול והקליפות ולחכות כשעה. לסנן את הנוזל ע"י בד גבינה. לשמור בפריזר.

למעלה