יין, טעמים ומדע

AGASOS

New member
יין, טעמים ומדע

מהם התהליכים הביוכימיים של תהליך הייצור? מהם ההבדלים הכימיים בין יין אדום ולבן? בין יין צעיר ובוגר? איך משפיעים חומרים שונים על הטעם ועל הארומה של יינות? בתאריך: 10/1/06 בשעה: 19:00, תתקיים בחמד"ע – המרכז המדעי בתל אביב, הרצאה במסגרת "קפה מדע" שכל כולה יין, טעימות ומדע. מרצים: פרופסור עודד שוסיוב מן המכון למדעי הצמח בפקולטה לחקלאות ברחובות, חבר הסגל האקדמי באוניברסיטה העברית, ומבעלי יקב כרמי יוסף ירצה על הכימיה והביוכימיה של היין וברי ססלוב, אחד מבכירי מדריכי היין בישראל שילווה את ההרצאה בסדרת טעימות.
 
למעלה