יייייש גט !!!

party69

New member
יייייש גט !!!

אוקיי.. אז נגמר הסיפור ועכשיו רק נותר להמשיך הלאה. בנתיים עדיין לא עברתי יום שלם לבד וכבר כל העולם ואישתו רוצים לסדר לי את החברה של החבר של הבת של החברים שלהם... מה כל כך קשה להם להבין שאני לבד וטוב לי - אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי במצב הזה... חכו... תנשמו.... אני עוד אתקוף!!! בכל מקרה תודה לכולכם שהייתם כאן איתי , לה הרביתי לרשום כאן בפורום אבל בהחלט התעדכנתי בכל מה שהולך וכמובן אמשיך לבוא לכאן, לבית קפה שלכם... מת עליכם! כן.... כן.... אני מתאר לעצמי שלא תוותרו לי על הקפה.... בסדר הבנתי..... כמה סוכר ולאיזה כיוון לערבב ???

קולולולולולולו

תקשיב, יש לי מישהי מדהימה לסדר לך
אני מניחה שכולם דואגים לך
ולגבי הקפה - כמה פעמים אני צריכה להגיד בבית הזה שאני לא שותה קפה. אז תה ירוק פסיפלורה עם 2 סוכר חום ולערבב לימין. ברכות

אני 27

New member
בהצלחה ...

"מזל טוב " לא מסתדר לי עם המעמד ... אבל בהחלט המון הצלחה ... צא , תבלה . תהנה מהלבד .... ואז , יש לי מישהי ממש חמודה להכיר לך ..... חחחח אני כבר אחרי קפה , אז נוותר להפעם ....

aviavram

New member
אני להרוס ?

אם משהוא זה הוא לעצמו אבל אולי ההפך הוא משפר?

felka

New member
בהצלחה גבר

ושמע ... לא חייבים לתקוף, דווקא להיות לבד בהתחלה זה כיף, אבל לא חייבים כל בחורה להפוך לחברה או בת זוג יש ביניהן גם ידידות מדהימות שיכולות ללמד אותנו דבר או שתיים. אני אחרי פרידה חידשתי מעגר ידידים/ידידות.

felka

New member
טוב נגלה לך סוד... גברים אין מבין רמיזות

אנחנו מתקשים בזה... אין לנו חוש נשי להבנת רמיזות

למעלה