יייייווווווווו!!!!!

shahar666

New member
יייייווווווווו!!!!!

איזה כייף לידיד שלי הוא נסע לראות את המשחק של מכבי חיפה!!!! יווו כייף לו אני מקנאה!!!!!!!

MitzPetelGirl

New member
במילה אחת:אכזבה...

ההתקפות של יונייטד היו מצויינות! המחצית הראשונה הייתה מותחת, לא פיספסתי רגע, במחצית השניה לא צפיתי, רק הקשבתי להבקעות ברקע. למרות שהפסדנו, עם הפרש של שלושה גולים, אני חושבת שיצאנו עם הרגשה טובה יותר מבד"כ. ד"א-לאן יוסי נעלם? במה אני לא מעודכנת?

ממררבב

New member
איך קרענו אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gilshl

New member
אבל יש כבוד, שני גולים במנצסטר נותן

כבוד לעיר הירוקה.

בהחלט כבוד...

שני גולים של מכבי למנצ´סטר. האמת, קשה לי לדמיין את אוהדי מכבי צועקים לבאקהם "בן זונה", או "מי לימד אותך לשחק"... ומה אתם עושים פה כל כך מאוחר??? לכו לישון!

gilshl

New member
חבר קפץ ואירגן לי, HOME MADE, מי

שטעם יודע איזה ראש טוב הדבר הנ"ל.

אולי אני אצטרך לנסות את זה פעם...

כי האלכוהול הרגיל כבר צריך לעבוד קשה כדי להשפיע. אוי, הכבד האומלל שלי.

gilshl

New member
LOL, אחי לכבד שלי נמאס להתבכיין,

מי שטעם אותו, טען שיש לו טעם המזכיר יגרמייסטר.

אמרת את מילת הקסם

יגרמייסטר, המשקה השני הכי אהוב עלי, אחרי יגרמייסטר דבש. זה גם מצויין כשחצי כוס מלאה ביגר רגיל וחצי ביגר דבש. הדבר הזה הוא משקה האלים. תביא ביס!

gilshl

New member
ABSENT ניסית? כשתנסה לא תרצה אחר

מבחינת המשפחה של המשקאות המדורים זה הטולך ככה לפי חוזק וטעם: AFTERSHOCK-<YEGERMAISTER-< & THE KING ABSENT עכשיו איש תכשיו טוב טוב איך לשתות אותו: הברמן צריך להמיס כפית סוכר וא לערבב אותו בתוך האבסנט, ובSHOT אחד אתה זורק אותו ישר לכבד הוא צועק אצילו, תן שתים עד חמש דקות ואתה מחייך בראש טוב (המלצה אם זו פעם ראשונה , באותו ערב רק אחד לא יותר, ניסיתי ארבעה כאלו בערב,לא ידעתי איך קוראים לי אחר כך).

gilshl

New member
מקווה שאתה סולח אם לא אז לא אתקן

אקיצר המדורים==מדוברים הטולך==הולך

טוב, אז הלכתי לישון

גם לא בריא לאכול כבד כל כך מאוחר בלילה. חוצמזה, שהסרט ההודי שעכשיו משדרים בערוץ הסרטים (החיים בלי דיגיטל) מהיא לי את הסעיף. זה גורם לי לרצות להתאבד. לילה טוב! נכון יהיה כיף להתעורר מטלפון שרוצים לקבל בסביבות 11?

למעלה