יייוו איזהה יום :]

שוושי

New member
יייוו איזהה יום :]

איזה יום מצחיק היה היום P: תתקשיבו אני צריכה עזרה :/ איזה צבע אולסטאר עדיף?! חאקי? חום? או ירוק צבאי? חייך הכל לטובה :][:

עופריקי

New member
ירוק, לא צבאי

ירוק בהיר כמו שלי
חום כבר חרוווושששש חאקי יש את הסקטור ועכשיו זה גם קצת נמאס חוצמזה צהוב בננה שולטות=]

שוושי

New member
תוודהה :]

חח. כן האמת שכבר נמאס מחקאי למרות שזה ממש יפה :] צהוב בננה יש לי כבר :] וזה הכי שולט בעולם! ניראלי שאני יקנה ירוק בהיר :] תוודהה.!

שוושי

New member
יש לי הרבה!

יש לי אחד שחור ( אבל זה כבר חרוש ברמות) יש לי אחד כזה כמו גינס אבל לא גינס עם פסים אדומים למטה. יש לי אחד צהוב בננה :] יש לי אחד בורדו יש לי אחד ירוק זוהר:] יש לי אחד שחור עם שלדים :] חחח.. אמממ זהו P: מספיק לא? אממ תגידי את יודעת במקרה איפה אפשר למצוא ואנס יפה וזול?

עופריקי

New member
יאD: בואי נגיד לך מה יש ליD:D:

שחור יש לי קרועות שחוקות עם ציורים מה שאת רוצהD: חח צהוב בננה כי זה הכייייי שליטההה:] ירוק בהיר
רק בגללם קניתי גם חולצות ירוקותD: חח אדום, כמובן, למי איןD: חח זה האולסטאר הראשונות שליP: לבנות, שהן כבר בז' כאלה, והחלקים הלבנים צבועים בצבעי הגאווה
. אני חורשת עליהן^____^ יש לי כחול כהה משומהD: לא מתלהבת מהןP: בז' ירקרק כזה לא כמו של כולם... מהממות=] ורוד כי אני פאקצה לפעמיםO______O אבל הן יפות והכי חדשות- אפור בז' כזה עם 2 לשוניות, הלשונית השניה אדומה ויש פס אדום גם
ואנס.. אממ.. ת"א בעיקרון אבל לכל העולם כבר יש... גם לי... D: נראלי שעדיף שתבזבזי את הכסף על משו אחר... בכל מקרה בת"א תחפשי.. זול לאידעת אם תמצאיD: רק אל תקני את אלה עם הגולגולת או המשבצות למה זה באמת חרוששששש>_< תקני את אלה עם הדובדבנים או הדוביםD: חח או שתעשי מה שאינ עשיתי תקני לבנות (או בז'. אני קינתי בז' סתם כי זה יותר יפה) ותלכי לחנות הזאת שמציירים על בדים וזה ותבחרי לך משהו מיוחד לצייר D: זה מגניב.P:

שוושי

New member
:]

וי אולסטאר ורודד? חח. אני שונאת ורוד.. תגידי את לובשת מכנסי סקיני? האולסטאר האפור נשמע מזה יפה ! ובקשר לואנס? ניראה כבר :] תודה בכל אופןן :]

שוושי

New member
אה :]

לי לא היה סקיני אבל בדיוק עכשיו חזרתי ממסע קניות מעיף :/ וקניתי אחד :] אההה ו.. לא היה אולסטאר ירוק בהיר במידה שלי אז קניתי חאקי :] גם נחמד :]

למעלה