../images/Emo6.gif אוי כמה שאתה מתוק!
אז סיימת עם החבדניקים ר´ יונה ועכשיו הגיע תורם של הברסלבאים
מי הבא בתור אחריהם? אני אספר לך סיפור קטן כמו שאומרים בדידי הוה עובדא...לפני ארבע שנים בערך כשחזרתי לעיר הפרות והתמהונים אחרי שהייתי 20 שנה בירושלים (אני יליד צפת) הייתי קצת חסר אונים
כי..כי ללמוד כבר היה קשה לי ובנגינה לא היה הרבה עבודה וגם רק התחלתי אז לחזור לנגן לאחר שנים שלא נגעתי בקלרינט, הכרתי אז תזמורת של חסידי ברסלב, אתה יודע ר´ יונה הסבא של הסבא של הסבא שלי שעלה לצפת עלה מאומן! אבל הוא היה חסיד של הסבא משפולי ואני מאמין שאתה יודע את ההיסטוריה מדובר על משהו כמו 160 שנה
הקיצר..מנהל התזמורת ואנוכי הקטן התידדנו הוא אמר לי בא לך לנסוע לאומן לראש השנה? אמרתי לו למה לא? בטח יהיה שם שמח! טוף...אז נסעתי הגענו אחרי טלטולים רבים לאומן כשעלינו למעלה ניגשתי לציון הקדוש והתחלתי לבכות
דווקא בימים רגילים אני ממש לא רגשן ובוודאי שלא בכיין
אמרתי לו שילמתי 650 דולר בשביל לבוא לפה ואתה הבטחת שמי שיבוא אמלך בראש השנה אתה תעזור לו! אתה תליץ עליו יושר למעלה! קשה לי אמרתי לו! אני מרגיש שאני לא ממצה את עצמי! אני רוצה לקום בבוקר ולתרום מהידע שלי! לעזור ולהעזר ולא להרגיש בודד אני לבד! אין לי אישה (הייתי אז גרוש)אין לי כוח לצאת מהבית,אם יחול שינוי במשך השנה אני בא בלי נדר בשנה הבאה ,אמרתי תיקון הכללי ,יצאתי מהקבר היינו שם כמה ימים חזרתי ארצה. תאמין לי ר´ יונה שלא ידעתי אז מה זה מחשב ובוודאי שלא אינטרנט!אני פרמיטיבי! הגעתי לצפת,הייתי צריך צורב דיסקים לאולפן שלי ,חבר אמר לי תקנה מחשב תוסיף לו צורב ותהנה! השתגעת???אמרתי לו,אני???מחשב??? בגילי המתקדם??? עזוב הוא אמר לי...אני יעזור לך
כמה זה עולה שאלתי? משהו בסביבות 5000 ש"ח הוא ענה. קניתי מחשב, החבר סיפר לי שיש דבר כזה שנקרא אינטרנט...זה מתאים לך הוא אמר...התחברתי,לאט לאט התחלתי להכיר אנשים,כמה חודשים לאחר מכן כבר ניהלתי פורום,הכרתי שם את אישתי! כל הבקשות שביקשתי אצל האדמו"ר הקדוש זכותו תגן עלינו התקיימו! ובצורה מדהימה! השנה בלי נדר אני שוב נוסע

)) בשנה הבאה ר´ יונה ניקח גם אותך בלי נדר !!!
רגעעעעעעעע את העיקר שכחתי!!! ניגון הדגל של חסידי קרלין!!! יש טעות קטנה באקורד הפתיחה לא צריך להתייחס

))) יאאלה ר´ יונה!! ללבוש את השטריימל ולהתחיל לרקוד