"ייבוש"נוזלים

freearth10

New member
"ייבוש"נוזלים

שלום לכל חברי הפורום, קרוב משפחה שלי, אדם בן 60+, עבר לפני 3 שנים ניתוח בעקבות חסימת 3 עורקים, שנתיים קודם,ניתוח פרוסטטה שלא הצליח ועד היום אין שליטה מוחלטת על דרכי השתן, מאז אותו הניתוח הרדמות של הרגליים,בעקבות מעידה, שבר בצלעות,בצקת ריאות,לחץ דם מאוזן תרופתית, הליכה לא יציבה. הלב מתפקד כראוי, אך לא מזמן גילו נוזלים גם בראש. הומלץ על ניתוח בו יוחדר צינור אל הראש דרכו יוצאו הנוזלים. והשאלה שלי: האם מישהו שמע על מטפל ברפלקסולוגיה שטיפל בהצלחה בבעיה דומה, או כל טיפול הוליסטי אחר. מאיה

csh018

New member
יש צורך בניקוז ולא רק ייבוש

מאיה הטיפול צריך להיות מלבד רפלקסולוגיה גם עיסוי לימפטי. מנסיוני אחרי החדרת השאנט חל שיפור בתיפקוד הגוף, והלחץ של הנוזלים משתחרר וגורם להטבה בכל מערכות הגוף. אפשר גם לעזור בצמחי מרפא משתנים, למרות שלדעתי הוא מקבל זאת דרך הטיפול הקונבנציונלי. בריאות טובה שלומי

freearth10

New member
כמה חורים בהשכלה ../images/Emo13.gif

מה זה עיסוי לימפטי? והאם יש סיכוי להתגבר על הבעיה גם ללא הניתוח. לא רוצה הבטחה כי כל מקרה לגופו, אלא רק האם שמעת על מקרים שכאלה.
מאיה

csh018

New member
עיסוי לימפטי

יותר מדוייק לקרוא לזה ניקוז לימפטי. מערכת הלימפה היא מערכת שמרושתת על כל הגוף ואני לא נכנס לשיעור באנטומיה בקצרה יש לה 3 תפקידים :1. סילוק פסולת.2. החזרת עודפי נוזלים הנמצאים בין התאים למחזור הדם. 3. הגנה על הגוף מחידקים....ע"י יצור לימפוציטים. השיטה היא שיטה מערבית קונבנציונאלית. הטיפול עוזר בספיגת עודף הנוזלים והפעלת מערכת כלי דם ולימפה. אני לא חושב שהטיפול הזה יגרום להוצאת הנוזלים מהמוח אלה להזרמה של הנוזלים בכל הגוף. אני רק יכול לשתף אותך, יש לי מטופל שהיה בקומה ( כתוצאה מתאונת דרכים) וע"י ניתוח לניקוז ( הכנסת שאנט) הוא התעורר (כתבו עליו בעיתון ידעות אחרונות לפני מספר חודשים) ואני מטפל בו ברפלקסולוגיה ובעיסוי לימפטי. מאיה אם את צריכה עוד מידע אשמח לעזור. דרך המסרים או בדוא"ל בריאות טובה שלומי

freearth10

New member
../images/Emo51.gifשלומי

האם אתה מכיר איזשהו טיפול הוליסטי שיכול לטפל בבעיה של הנוזלים במוח? איך שאני מבינה את הבעיה זו בעיה של התאפקות-התפרצות שמאוד מאפיינת את האדם בעייה של איזון בין אש למיים. האם השיטה הזו מתאימה גם למי שהיתה לו בעבר בעיה לבבית (סתימת עורקים)? מאיה

csh018

New member
השיטה מתאימה אך ניקוז מהמוח

אפשרי רק בעזרה מבפנים צמחים כדורים משתנים או כמו שספרתי כבר בטיפול פולשני. אבל במידה ולא מטפלים במקור הבעיה היא עלולה לחזור!!!! לכן טפלו במקור ויחד לתת מענה לעודף נוזלים שיצטברו. אחלמה מהירה שלומי

avorly

New member
שלומי, חצי ../images/Emo32.gif

אם מדובר בילד בן חצי שנה שמבצעים בו התערבות כירורגית, גם היית ממליץ לערב ניקוז לימפטי אחרי כן? אני לא שואלת בשביל להקניט, אני באמת לא יודעת ורוצה לדעת.
מראש על התשובה.

csh018

New member
אורלי הגיל מאד מאד צעיר

אני לא חושב שאפשרי באפרוח כזה קטן אני חושב שעיסוי תינוקות מתאים יותר. אחלמה מהירה שלומי

למעלה