ייבול שבת

מממאיה35

New member
ייבול שבת ../images/Emo13.gif

צריך איקון של חתיכת פאזל, אגב... איך זה שעדיין אין? הרי פורום פאזלים שולתתתתת!!!!!111 טוב סתם.. הנה יבול שבת, התלבשתי על הפאזל אחרי הרבה זמן שזנחתי אותו מתחת לשטיח, והנה התוצאה. 1000 חלקים של מורדילו. היה לי יחסית קשה
אבל טוב שהיה, יצא מקסים, והצבעים נהדרים גם הם! הפאזל של חברת HEYNE או איך שלא קוראים להם _זרקתי תקופסא). הודבק מאחוריו בסלוטייפ עבה והועבר לאיחסון ביחד עם כל חבריו (אני מאחסנת אותם ב"תיק ציור" מפוליגל קשיח).

מממאיה35

New member
ואגב אני שוב מתלוננת

על הקופסא שלהם, מסתירה 2 חלקים משמועתיים מהפאזל

מממאיה35

New member
וחוב קודם

עוד מורדילו עוד 1000 עוד של אותה חברה. הרכבתי ממזמן, היום צילמתי.

מממאיה35

New member
ועכשי עברתי לפאזל הבא בתור ../images/Emo178.gif

פחתית, מיינתי למסגרת + צבעים דומיננטיים, ועכשיו נשאר להרכיב.. עד כמה שהסתכלתי על הפאזל הזה, אין ברירה אלא להרכיב בכל קבוצה ממוינת (צבע) לפי צורות החלקים (לשון-בטן וכו') ויש המון צורות..
לי, ואשמח לשמוע טיפים ממי שהרכיב או מרכיב פוטומוזאיק..

פאני10

New member
פוטומוזאיק

אתמול הייתי בפאזלאנד החדש בגרנד קניון בחיפה. (שמעתי מכם על המבצע לפסח). כמובן שקניתי עו 4 פאזלים חדשים (בנוסף ל-3 שנמצאים בדרך מאמריקה) ועוד כמה שמחכים בתור. רציתי לקנות פוטומוזאיק, אבל לא היה להם. איפה יש כאלו?

ssyוM

New member
../images/Emo50.gif ../images/Emo178.gif

המון, המון סבלנות ... אם תשימי לב דאגו לצורות מאוד ייחודיות של חלקים , מה שמקבל את מלאכת ההרכבה - קצת
. וכן בעיקר מיון על פי צבעים אבל עדיין מאוד קשה .

yaya87

New member
בדיוק את שני אלה...

אני עשיתי ויש לי אותם מורכבים... את הקרקס אני עוד צריכה להדביק אבל הספינה כבר מודבק. מה שנשאר זה להדביק,להכין מסגרת מקרטון ביצוע (לקרקס),לחבר אותו לקרטון ולדחוף את כל הארבעה למתחת למזרון... כמה חבל שאין לי שום קיר ריק בשבילם...הרי קניתי אותם במטרה לתלות אותם (בדירה ההיא..)!!!

123נעמי

New member
איזה פאזלים חמודים../images/Emo13.gif

רעיון טוב זרקת לאויר בקשר לאיחסון פאזלים עד איזה גודל פאזל אפשר להכניס לתיק ציור כזה?

מממאיה35

New member
התיק ציור שלי

הוא לדעתי עד 1000 חלקים ועוד נשאר מקום (כלומר לא סוחסים את הפאזל, נראה לי שהוא מרגיש שם בנוח, למרות שחושך..), לא ניסיתי יותר. זה גודל של חצי בריסטול (או אולי בריסטול שלם?) אבל יש גם תיק גדול יותר, שלהערכתי יכול להכנס שם פאזל עד 2000. ואם יש יותר גדול מ 2000? אז חותכים באמצע
יום נעים!

למעלה