ייבוא של ASUS 1000

RoyBO

New member
ייבוא של ASUS 1000

ההורים שלי יהיו בNYC בעוד שבועיים חשבתי להביא משם ASUS 1000H http://www.bhphotovideo.com/c/product/570883-REG/ASUS_EEEPC1000H_BK009X_Eee_PC_1000H_Notebook.html אני זוכר שמישהו כתב פה שיש איזו מעבדה של היבואן רונליינט שמטפלת בכל נייד של ASUS לא משנה איפה קנו אותו, רציתי לוודא שזה נכון. שלחתי מייל לBH לברר אם הם יכולים להביא אותו עם מקלדת בעברית, נראה מה יענו. המחשב הזה נראה לי יותר טוב מהMSI WIND הוא מגיע עם סוללה 9 תאים ותמיכה בתקן N. גם המקלדת שלו נראית טיפה יותר רחבה, בWIND יש כמה מקשים מאוד מצומקים. מה דעתכם?

RoyBO

New member
לפי האתר של רונלייט היבואן

כל נייד של אסוס יש לו שנתיים אחריות בנלאומית לגבי מחשבי EEEPC יש להם שנה אחריות בנלאומית.

גווניבר

New member
צריך לברר במעבדה של אימפקט

שהיא מבצעת את התיקונים. הטלפון מופיע באתר של רונלייט. כששאלתי שם לפני יומיים הם אמרו שגם על ה-EEEPC (ושאלתי ספציפית על הדגם שאתה רוצה) יש אחריות של שנתיים. שווה להתקשר שוב ולשאול, כי אולי מי שדיברתי איתו התבלבל.

RoyBO

New member
לא שאלתי אף אחד

באתר B&H זה שנה אחריות וגם באתר אסוס הרשמי.

RoyBO

New member
אין שום בעיה! אז רק אצטרך לרשום את הנייד

באתר אסוס ויהיה טוב?

sb21

New member
כך כתוב בסוף תעודת האחריות שצירפתי.

נ.ב: הרחבת זכרון כ"כ פשוטה, שלא כדאי לשלם לחנות כסף בעבורה.

RoyBO

New member
ברור אני אעשה את זה לבד.

אתה יודע אולי במקרה אם בEEE 1000 מדובר על מודול אחד בשביל לשים 2GB או אפשר שניים של 1GB? לקנות זיכרון בארץ?

sb21

New member
...

יש אפשרות לקנות אותו עם סוללת 9 תאים? אם כן, מה מחירה? לפי הידוע לי, בEEE יש סולט אחד בלבד. באתר Asus יש מדריך למשתמש בסינית, אבל אין בו שום תמונה של החלקים הפנימיים במחשב.

RoyBO

New member
אגב יש לך טעות קטנה

לפי התעודה רק על מנת לקבל אחריות מחוץ לישראל צריך לרשום את הנייד באתר אסוס בארץ אקבל שירות ללא קשר

sb21

New member
כתבתי במפורש-"אחריות בינ"ל תיהיה תקפה"

תעודת האחריות הזו מתייחסת למי שרכש את המחשב בישראל וזכאי לאחריות מקומית. במידה והמחשב נקנה בחו"ל, השרות למחשב בישראל יהיה במסגרת האחריות הבינ"ל.

RoyBO

New member
לא הבנת כתוב שם

עבור אחריות בארץ רונלייט מספקת עבור שירות בחול יש לרשום את הנייד באתר אסוס

sb21

New member
זה יותר מסובך...

"רונלייט מספקת שירות ע"פ תעודת אחריות זו בתחומי מדינת ישראל בלבד"- תעודת האחריות חלה רק על מי שרכש מוצר מרונלייט (סעיף מס1- הגדרת "מוצר"). האחריות ברכישת מוצר בחו"ל היא ע"פ תנאי האחריות של אסוס באחד ממרכזי השרות (12 ב.). בנוגע לשאלה לגבי זכרון: מחירי הזכרון ב-B&H זולים בהשוואה לארץ, אבל המחירים ב-Newegg.com (אין איסוף עצמי) נמוכים יותר.

רגע, אז...

בעצם, לפי מה שאתה אומר, אין אחריות בארץ על ASUS שנקנה בחו"ל... האם יש לזה פתרון?

למעלה