ייבוא מסין

ייבוא מסין

היי אני טסה בעוד שבועיים לסין,יש מוצר שאני יודעת שאני רוצה לייבא אותו בדקתי ועשיתי סקר שוק יש ביקוש, אני אביא בתחילה כמות קטנה בתקווה לגדול. אנ טסה לסין מכיוון שיש באוגוסט המון תערוכות ואני רוצה במקביל לייבא עוד מספר מוצרים שיראו לי, לא משנה מה התחום הראש שלי פתוח!!! יחד עם זאת אני יודעת שבסין יש לא מעט סוחרים נוכלים אני גם יודעת שאני צריכה איש קשר!!! על מנת שיבדוק את הסחורה לפני שהיא מגיעה לארץ בהנחה שזה בקונטנר!!! איך אני מוצאת איש קשר כזה שאוכל לבטוח בו???? איך אני אדע לפני שאני מביאה את המוצר לארץ אם צריך תקן למוצר או לא צריך? אני לא רוצה לטעות למרות שאומרים שמטעויות לומדים , אבל לא על בשרי!!!! במידה ותוכלו לעזור לי אודה מאוד.....

G o l d L i n e

New member
אנחנו יכולים לעזור

היי מה שאת זקוקה לו זה למעשה עמיל מכס ומשלח בינ"ל צרי קשר ונשמח לעזור חינם אין כסף בהצלחה שחר ריכטר 08-9161666 050-6854610 גולד ליין לוגיסטיקה מתקדמת בע"מ

afikiminfo

New member
צרי קשר ואשתדל לעזור

צרי קשר במסרים או בטלפון ואשתדל לעזור לך אלי ששון

קרלטון

New member
כמה תשובות

קודם כל את צודקת - אף אחד לא רוצה לטעות ובעסקאות מסחר בינ"ל בדרך כלל הכמויות ההתחלתיות גדולות יחסית, כך שבאמת כדאי לבדוק הכל 1,000 פעמים עד שנכנסים לעסקה. לגבי תו תקן בארץ או דרישות אחרות לגבי מוצרים מיובאים - כמובן את זה בודקים בארץ ולא בסין - את יכולה להביא דוגמאות ולבקש מעמיל מכס שיבדוק לך את התקנות לגבי הייבוא של המוצר הספציפי הזה. לגבי בדיקת המוצר בארץ הייצוא, יש חברות מקצועיות שמספקות בדיוק את השירות הזה של אבטחת איכות לפני יציאת המשלוח. את מגדירה את דרישות האיכות שלך, משלמת להם (אלא מה) והם בודקים בשבילך את הקונטיינר לפני שיוצא. אם את משלמת לספק ב-L/C, אפשר להכניס את מסמך האישור שלהם בתור אחת הדרישות לקיום ה-L/C. תשאלי, יש פה הרבה אנשים עם ניסיון שישמחו לעזור לך..

זהו שהשאלה איך

אני מוצאת בסין את החברה המקצועית שאני יכולה לסמוך עליה??? כי הרי סתם לצורך הדוגמא אני יכולה להזמין 1000 שמלות והספק יכול לספק לי 1000 שמלות, אך מי אמר שאלו הם אותן השמלות שאני הזמנתי? אותו הבד? אותו הצבע? אני חייבת לפני שזה מגיע אלינו לנמל שאיש קשר יוכל לוודא שזו אכן הסחורה שהוזמנה מראש!!!!

צריך פה לפי דעתי עוד פטנט קטן

מחשב נייד עם מצלמה וויירלס שישלח לך בתמונות לייב מהמחסן של הספק או שיצלם וישלח לך אח"כ למרות שאם הספק מקצועי וכמו שאמרו לא צריכה להיות בעיה. למרות שאיכות בדרך כלל עדיף לבדוק בעיניים אם את מייבאת מוצרי בסגנון שמלות וכאלה יש גם אנשים מקצועיים שבודקים את זה לפני המשלוח. זה מקובל בדר"כ בגופים של חברות גדולות. (ייצור עצמי וכו') בהצלחה בכל אופן.

quickmart

New member
חברות למידע עסקי

יש בפורומים כאן וזה שווה כל גרוש שבת שלום

quickmart

New member
יש כמה פורומים

גם כאן, גם ביזמות וניהול עסק, וגם בעסקים ועבודה מהבית.... שבוע טוב

למעלה