ייבוא טבלה ב PHPMYADMIN

dino_din

New member
ייבוא טבלה ב PHPMYADMIN

שלום. אני עובד על מסד נתונים MYSQL עם PHPMYADMIN. האם ניתן לייבא טבלה שלמה שנמצאת על המחשב אל השרת דרך ה MYADMIN או שהוספת טבלה מחייבת העלאת הקובץ לשרת (דרך FTP למשל) ? בברכה, דינו. >עדיין מבולבל<

yair24

Member
אפשר לייבא טבלה

מPHPMYADMIN לPHPMYADMIN אחר. האמת היא שאני כרגע לומד את זה ואם תרצה אני יכול לעזור לך בICQ או משהו כזה... אז תיצור קשר בICQ או בMSN 12112420 [email protected]

kingyes

New member
==>

פשוט מאוד, אתה נכנס ל-phpMyAdmin שאתה רוצה לייצא. ולוחץ יצא ושומר את הקובץ במחשב שלך. אחרי הפעולות הנ"ל, תכנס ל-phpMyAdmin השני, ותלחץ על SQL, ואז תבחר בקובץ, ושלח. ואז ייבאת את מה שרצית.

dino_din

New member
אהם... תיסלח לי על הבורות...

אבל לא הסתדרתי. כשאני נכנס ל MYADMIN על השרת שלי, זה מה שאני מקבל ====> לא מצאתי שם SQL וקובץ.... הבעיה היא שעל המחשב אין לי MYADMIN. אני נכנס למסד נתונים דרך MYSQL CONTROL CENTER. הקבצים עצמם של המסד נתונים שמורים אצלי בספריית ה DATA של MYSQL ובפעם הקודמת שרציתי להעלות אותם, פשוט העלתי לספריה מסויימת בשרת ואנשי התמיכה שם העבירו את הקבצים למקום המתאים אליהם כדי שתהייה לי גישה. כשרציתי להעלות קבצים נוספים שיצרתי הם אמרו שהם לא עוזרים בזה יותר כי ניתן לעשות את זה לבד על ידי ייבוא של הקבצים (התמיכה הטכנית של השרת שלי ממש גרועה, אני מצטער ששילמתי להם מראש לשנה
) תודה על העזרה, דינו. >איזה שירות יש בארץ הזו...<

למעלה