ייאייי

Kidmaniac Liron

New member
באמת ראית את אדון ומפקד??

הרפתקאות???? סוחף??? "אדון ומפקד" זו דוגמה קלאסית לסרט תקופתי כבד. אני די נהנתי מהסרט, אבל אני לא רואה שום מצב בו "קולד מאונטיין" יותר כבד / איטי מ "אדון ומפקד". להיפך, בקולד מאונטיין יש הרבה יותר "בשר" ועלילה מאשר אדון ומפקד שנמרח בחלקים רבים. ברור שזה לא חידוש שהאקדמיה אוהבת סרטים תקופתיים... זו בדיוק הסיבה שההתעלמות מקולד מאונטיין הפתיעה רבים.

bitton9

New member
על הסרט ובקשר לאוסקר..

הקטע בכל הסרטים ההיסטוריים שהיו מועמדים עד כה, זה שהיה מסופר על תקופה ובתוכה היו מנסים לשלב עלילה...באדון ומפקד זה סיפור הרפתקאות על רקע התקופה...בקולד מאונטיין, יותר מסופר על תקופה (מלחמת האזרחים) שבה מנסים לשלב סיפורים...את ההוכחה לכך ניתן לראות בעובדה שהבמאי כל הזמן החדיר אלמנטים מהתקופה (חרפת רעב, קשיי אקלים וכו'...) בעוד בסרטים תקופתיים אחרים כמו אדון ומפקד, פחות השתמשו בזה...

Kidmaniac Liron

New member
אחלה ביקורת! מצטערת שפרשתי מוקדם

היה לי מבחן ביום שישי בבוקר. בכל אופן, אהבתי את מה שכתבת! אני מסכימה איתך ב 100% לגבי ההתעלמות ממנו באוסקר. פשוט בושה. מסכימה גם בנושא ההיבטים הטכניים של הסרט - אם את זוכרת, הדבר הראשון שאמרתי כשחזרתי מההקרנה בניו יורק היתה - "וואו, הוא כזה מרשים!" "לגבי רנה- אני חייבת לציין שאהבתי את הדמות שלה הרבה הרבה יותר ממה שאהבתי את רנה. אני אישית לא שמעתי על התופעה הזאת שבשניה שאתה גר בדרום הלסת התחתונה שלך גדלה פלאים, וזה הטריף אותי במהלך הסרט. היו קטעים שרנה הייתה ממש טובה, אבל בעיקר בגלל הדמות שלה שהייתה ממש גדולה!!! " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANYWAY, יש לי עוד הרבה להגיד על הסרט (כפי שאני בטוחה ששמת לב), אבל זה כבר יחכה למחר או משהו!

למעלה