ייאוש של בוקר...

tali_le

New member
ייאוש של בוקר...

אני שוקלת להפסיק לקרוא עיתונים, עד היום יצא לי מזה רק רע... פיגוע בקריית 4, רקטות משוגרות חעבר שדרות חיסול של 4 אנשים בעזה אז חוץ מלתהות אם אני מכירה את הטייסים ששלחו את הפצצות האלה (וכן, אני מכירה יחסית הרבה מהטייסים שהיו יכולים לעשות את זה), לתהות אם פעילות השמאל הקיצוני תומכת ועוזרת לכל המחבלים ההרסניים שיוצאים והורגים אנשים אח"כ, לתהות כמה יציאה לקצונה תוביל אותי למקום שבו אני אהיה חלק מפעילות צה"ל שאני מאוד לא אוהבת, תהייה אם יש עתיד למדינה הזו או שאנחנו פשוט נחריב את העולם מעל הראשים שלנו כמו שיהודים כל כך אוהבים לעשות - עלתה בי התהייה של אני בתוך כל זה.... הפגנות הן מיותרות שיחות כבר לא יעזרו אנחנו מתדרדרים עמוק מדי בתוך כל החור השחור הזה של מלחמה וזה מתסכל... אז החלטתי להפסיק עברתי לעמודים הפנימיים יותר של העיתון וקראתי על סניגור שמסביר שלא צריך לגזור עונש חמור על איש שאנס 4 ילדים בגיל 6-12 כי הוא אדם חיובי ביסודו, על שתי נשים שהתעללו בנערה באמצע גן ציבורי וכל האנשים מסביב עמדו והסתכלו, על רשימת ההרוגים בתאונות דרכים בסופ"ש האחרון וכבר התחלתי להתחרפן לגמרי... אבל כן יש נקודה של אור בכל העיתון הארור הזה, אפילו קראתי שניים - ובסוף העיתון, בעמוד הנידח של מדור נידח בידיעות - כתבה של עמוד על תוכנית "קרב" במערכת החינוך - על 40 מתנדבים שמגיעים ויוצרים קשרים אישיים עם תלמידים שיש להם בעיות ועוזרים להם, תומכים בהם ומנסים לשפר להם את החיים - נקודת אור אחת בחדשות של סופ"ש שלם... אז אני לא יודעת מה אני מנסה להגיד כאן, כנראה שבעיקר לשפוך את כל התסכולים שלי.... בו... הולכת לי עכשיו לאכול ארוחת בוקר (לפחות הטבעונות מתפתחת לכיוון חיובי בעולם) טלי שהחליפה את שביזות יום א' במשהו גרוע הרבה יותר

shellyland

New member
טלי'לה תני לי לגלות לך סוד קטן:

זה בהחלט אפשרי! בגל הפיגועים הגדול שהיה לפני כחצי שנה, אני החלטתי שאני פשוט לא מסוגלת יותר, שכל מה שהיה אפשר להכיל כבר מוכן ושעד שהוא לא יעובד כראוי (מה שעדיין לא קרה) אין בי מקום לעוד. בקיצור - שמה שאני לא יודעת לא יכול לפגוע בי. הפסקתי לקרוא עיתנוים. הפסקתי לראות חדשות. הדרך היחידה שלי להתעדכן היא מה שאני שומעת מדי פעם ברדיו באוטו ומה שחברים מדברים עליו. עברתי מערכת בחירות שלמה בלי לדעת מי נגד מי ולמה, ועד היום אני לא יודעת מי מרכיב את הממשלה החדשה ואם בכלל יש כבר כזאת. בקושי ידעתי שהחליפו לי ראש עיר, וגם זה רק בגלל שדיברו על כך בפורום תרבות. וטוב לי עם זה! ממליצה בחום. צאי לגמילה. חייך ישתפרו לבלי היכר.

ליאן.

New member
אני הפסקתי מזמן

לקרוא עיתונים ולשמוע/לראות חדשות.. סליחה, זוועות. ואולי כדאי להבא להתחיל לסמן הודעות בעלות תוכן חדשותי בסימן
בכותרת, כדי שאנשים המנסים לשמור על שפיותם ובריאותם ונמנעים מן הזוועות לא יכנסו להודעה בטעות. ד"א, גם רופאים שממליצים שלא לקרוא חדשות. ואם כבר המלצות, אז עפ"י מחקרים הוכיחו שהשוקולד טוב ללב.
אז זהו, תעברי לשוקולד.

nutmeg

New member
גמני

בדיאטת מדיה מזה זמן רב. אין דרך אחרת להשאר שפויים ולתפקד.

De-Panther

New member
ולמחשב גם יש מסך בדיוק כמו לטלויזיה

אז את צריכה להתרחק ממנו!! מהר!!

אם את לא מסוגלת לראות טלוויזיה

אולי זה הזמן ליצור קשר עם אופטומטריסט.

De-Panther

New member
../images/Emo45.gifאתה רואה 5?? 5 איני רואה. אתה..

רואה 3?? 3 איני רואה זה הרי ברור גדול לו המספר איני רואה דבר גדל לי המספר

להפסיק דחוף לקרוא עיתונים

ולראות חדשות בטמבליביזיה.... במילא נדע את כל החדשות אם נרצה או לא נרצה.

למעלה