ייאוש? על מה ולמה?

בלyדית

New member
ייאוש? על מה ולמה?

לפי מה שעולה מרוב מה שכותבים פה זה שהרבה מאד מרגישים מיואשים ושרע להם בחיים כי אין להם בן/בת זוג וחלקם אף יודעים להביע את זה יפה מאד בשירי דיכאון. ומפליא אותי שחלקם עדיין בחזקת ילדים שעדיין לא עברו כ``כ הרבה בשביל להגיע לייאוש. ואני שואלת האם אתם חושבים שנישואין יפתרו לכם את כל הבעיות? יהפכו אתכם ממדוכאים למאושרים? אז זהו שזה ממש לא כך ואתם מוזמנים להסתכל סביבכם. מישהו אמר לי דבר חכם: אסור לאדם להתחתן כשהוא מרגיש שרע לו בחיים ושהנישואין יפתרו לו את הבעיות כי הם לא פותרים בעיות אלא רק מוסיפים, אדם צריך להתחתן ברגע שהוא מרגיש שהוא הכי מאושר ושטוב לו בחיים ורק אז הוא יכול להכניס אדם נוסף לחייו ויהיו להם חיים טובים. המצב שכל אדם נמצא בו עכשיו זה המצב שהכי טוב בשבילו כרגע כי זה מה שה` עשה בשבילו אז זה מצב נתון ויש 2 אפשרויות: או להכנס לדיכאון ולחיות חיים עצובים ולא טובים או לנצל את המירב מהמצב הנתון ולנסות להנות ממה שיש וזה אפשרי בהחלט. אז הבחירה בידיכם.

מה יהיה???

שמעתי פעם: אחד/ת בוכה על הבן/ת זוג שאין לו, אחר בוכה על הבן/ת זוג שיש לו...... המסקנה: מפסיקים לבכות! מתחזקים ומסתכלים על חצי הכוס המלאה....

שערים

New member
אין יאוש בעולם כלל. רק מה?

הרי אני שניייייייייייייייייייים בשידוכים, (למי שמבין) כל עוד לא הייתי בשידוכים ולא נפגשתי עם בחורות, הרגשתי הכי משוחרר וכייף בעולם, פתאום הכניסו לי איזה כמה הצעות והתחלתי להיפגש... מאותו היום, כמו מקל קסמים, בוער לי להתחתן, רוצה לגמור עם הסיוט הזה שנקרא שידוכים, ואז אני אומר לעצמי, שאני יודע שאח"כ יהיו חיים לא פחות קלים, (לאשתי
) אבל, אם נכנסתי לקטע, אז אין לי כוח להימרח בזה הרבה זמן (לא שמישהו שאל אותי). אבל המצב מעצבן ובגלל זה אנשים עייפים ומיואשים. מלבד שהחברה החרדית הרבה יותר מעצבנת מאשר הסבתא של החילוני\ה. מציקים לנו, מחייבים אותנו וכו.

בלyדית

New member
אני מסכימה איתך...

בזה שהתקופה הזו יכולה להיות מעצבנת ביותר, מתישה ושוחקת ומי כמוני יודעת אבל זה מצב נתון ולכן צריך להפיק ממנו את המירב. יעזור לך להיות בדיכאון מזה?

למעלה