ייאוש הבדידוות

eransh1

New member
ייאוש הבדידוות

הזוגיות שלי כבר לא במשבר ואולי לכן נכון יותר לכתוב בפורום אחר, פשוט כי כבר אין לי זוגיות יש רק ניצוצות אחרונים ויש הרבה כאב בדידות ועצבות... אז איך בעצם מתגברים על אהבה נכזבת? איך חוזרים לחייך אחריי שאתה מרגיש כל כך נפול?

אם כבר אתה שם...

המשך עד סוף הדרך, כי בסופה תמצא את החיוכים שחסרים היום. לא רק לאהבות יש סוף, אלא גם למשברים. התעודד.

יש אור בקצה המנהרה ../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

תאמין לי... לך ישר ישר... לאט לאט תעבור את המנהרה... ושם תמצא את עצמך נושם עמוק עמוק ואולי לא תמצא מיד את האהבה אך בהחלט תתגבר על האהבה שהיתה... בהצלחה

seeyou

New member
איך מתגברים על אהבה נכזבת?../images/Emo140.gif

כמו עם החיסון נגד שפעת!! מתגברים עם אהבה חדשה! אם לא מסתדר לנו בחיים עם בן-בת זוג...זה לא אומר שתמיד רק אנו אשמים... ייתכן שכול אחד בנפרד הוא טוב,בסדר,אך ביחד לא מתאימים.!!!.. ייתכן שעם אחרים כן! אז מה רע בזה?

s h o o s h a

New member
איך מחייכים שוב?

בוכים עד שנגמרות הדמעות ומרגישים מרוקנים לגמרי מרגישים שהגענו עד הכי למטה שרק אפשר להגיע ומשם נשאר רק לשאוב כוחות (יש מאָין) ולהתחיל לטפס מעלה בכל פעם עוד צעד אחד קצת צניחה בדרך אבל, הידיעה שבתום הטיפוס תראה שוב אור שמש תזרח עליך ותאיר את חייך ואתה תטפס צעד ועוד אחד ועוד ואט קט ישובו אליך הכוחות ופתאום תמצא את עצמך מחייך, חיוך קטנטן, לנוכח איזו "החלקה" פצפונת ותמשיך מעלה ועוד והחיוך ילך ויגדל עד שיהפוך לצחוק גדול וכשתגיע, שם למעלה, לפיסגה - חבול כולך, עוטה בוץ ועוד כל מיני ותסתכל סביבך ותראה את האור הנהדר, את הפריחה והלבלוב, תיווכח שיש עוד חיים, שדבר לא השתנה, כלום לא מת - תתחיל גם אתה לחיות שוב והחיים ימלאו אותך ובלי לדעת מתי בלי להרגיש איך יהיו חייך מלאים שוב גם באהבה מצרפת את מילות השיר שכתבו יחד חוה אלברשטין ולאה נאור חיוכים אם עולה השמש ובכל בוקר חדשה היא אם הפרחים סתם מחייכים אל העולם אם מתגלגל הגל בצחוק עד השמיים אז למה גם אנחנו לא נצחק עם כולם אם בעולם צחוקם של ילדים נשמע עדין אם יש בו ליצנים וקרקסים ואגדות אם שיכורים רבים יש בו יש רבים אך לא מיין אם שירי ערש יש ויש חולמי חלומות צריך רק לחייך, רק לאהוב לא לפחד ולא לכאוב צריך רק לחייך צריך לפקוח העיניים צריך לצחוק ולחייך כי אין כל ברירה אדם הולך בעיר והיא שלו והיא זרה לו והוא שותק והעולם כולו שותק לפתע בדיוק מולו תינוקת התחייכה לו והאדם צוחק והעולם כולו צוחק ושוב לוטפת שמש את העיר המאוהבת גל שובב וקל נושק לסלע שוב ושוב האור נושק לצל, והפסים את הרכבת רק אנו שוכחים מה שכל כך חשוב צריך רק לחייך, רק לאהוב לא לפחד ולא לכאוב צריך רק לחייך צריך לפקוח העיניים צריך לצחוק ולחייך כי אין כל ברירה

iritika

New member
פשוט מאוד..

מפיקים לקחים. מפנימים- עובדים על עצמינו.... זוהי תעסוקה חיונית שעם הזמן משכיחה לנו את האשליה שחלפה... ומלמדת אותנו שזה מה שקורה כשמתפשרים ומתבטלים לנוכח המערכת... בהצלחה.

eransh1

New member
ייאוש הבדידות

תודה והמון על כל התגובות וכל מי שייעץ לי למצוא אהבה חדשה, תכירו לי מישהי, אני ישמח ... כדיי לא למלא את הפורום וכדיי שיהיה יותר קל לי (מבחינת התגובות) וגם כדיי שיהיה לי איפה להוציא את כל הדיכאון פתחתי בלוג, שלא מקבל אף תגובה בנתיים לצערי כאן בתפוז שנקרא " כדי לצאת מהדיכאון" אתם יכולים להכנס אליו גם דרך הניק שלי. אני מאוד ישמח אם תכנסו ותגיבו, ועוד דבר קטן , תשתדלו להגיב על כל הודעה, מצאתי את עצמי כותב הודעות בערוץ אם תגובה בודדת , אני בטוח שגם אחרים רוצים לשמוע מכל קורא את תגובתו, גם אם כמוני יעשה את מה שהוא חושב וזה משהו אחר לגמרי , זה פשוט פותח כיוונים ומעודד... תודה

שיהיה לך בהצלחה

ותשתדל לשרשר את הודעותיך זו לזו אם הן דנות באותו עניין ונכתבות בהפרש זמן קצר זו מזו. כך לא תצטרך להמתין לתגובה ספציפית על כל הודעה.

eransh1

New member
התייאשתי בענק...

לא האמנתי שזה יקרה שוב אבל אני מיואש עד אין קץ. אני לא יודע איך להמשיך בחיי ואם בכלל , זה אחד מהימים בחיים שלך שאתה לא יודע אם שווה לחיות כשיש ימים כאילו ולי לצערי יש הרבה... כן , אני מיואש , אני מיואש כי אין לי אהבה יותר בחיים , אין לי מישהו לחלוק איתו את חיי והבדידות הזאת גורמת לי לא לרצות לקום בבוקר, אולי כן , אולי עוד יום - יומיים מישהי חדשה תבוא אבל גם היא תלך... לא היה אדם אחד חוץ מהוריי שהיה איתי לאורך כל החיים , לא היה לי חבר אחד שאני יכול להגיד עליו , יש לי על מי לסמוך יש לי על מי להשען. אני מיואש מבודד מדוכא ומאוס.

על מה ולמה?../images/Emo183.gif

התייאשת בענק??????????. אתה כולך בן 21 כמו שכתוב בכרטיס, חשבתי כבר שאתה בן 70 נו מיילא...מה לך להתיאש? אתה סטודנט, אתה לומד, בטח יש סביבך נשים בחורות בשפע, צור קשר, חברים ללימודים אולי, אגב למה אתה כותב =מישהי חדשה תבוא אבל גם תלך=? זה לא ברור לי ....

eransh1

New member
לא כל כך...

יש לי חברים ללימודים אבל רובם לא מכירים בנות להכיר לי וכנראה שגם לא כגל כך מהר יכירו ובמגמה שלי יש רק בת אחת ויש בנינו הבדלים שבלתי ניתן לגשר עליהם. ואחריי הניסיון הכושל שלי (שתיים הלכו ובאותה צורה בדיוק) ומאחר ולי אין כל כך קשר לזה, לא יודע הפסקתי להאמין. אני מיואש כי אין לי דרך שאני רואה בא המשל הלאה , אני לא רואה דרך להכיר מישהי חדשה, ולא מוצא מישהו שישאר איתי עד יומי האחרון.

בדידות

בדידות קיימת בהרבה מאיתנו. אם זה לא היה שווה טוב שזה נגמר. כל יום מביא הזדמנות חדשה - רק תהיי אופטימית.

אהבה לא קונים במכולת עם כל הכבוד

ליעץ למישהו למצוא אהבה חדשה אחרי משבר כזה, זה לא בדיוק נכון, אין אהבה מעבר לפינה, הלואי שהיתה, אחרי משבר כזה צריך פשוט תקופת התאבלות, הסתגלות,בכי, כן כן מותר להתאבל ורצוי מאד, ותאמיני לי בסוף מתגברים, זה לא קל! אבל ככה שהזמן עובר הכאב הופך קהה יותר, נכון שיש צלקת שמדממת לפעמים, אבל בגדול יש אופציה להכיר ולמצוא אהבה חדשה.

למעלה