ייאוש או שגעון

מממאיה35

New member
ייאוש או שגעון ../images/Emo35.gif

סליחה שאני פותחת הודעה חדשה, אבל הייתי הערב על סף ייאוש עם הפאזל שלי, ואני צריכה קצת עידוד. לא ידעתי איך להמשיך עם כל מה שנשאר לי, שזה הרוב -:/ . כל החלקים אותו דבר, חלקם מאוד כהים ואי אפשר אפילו לראות את התמונה שעליהם
לא ידעתי מה לעשות, אז החלטתי לחבר זוגות של מיוחדים. הרעיון הזה הביא אותי למיין את כל החלקים שנשארו לי לפי צורות בסיסיות (יש 6 סוגים של חלקים) ואז כל צורה לסדר על גבי משטח כשהחתיכה מונחת עם הכווון הנכון של הפאזל בהתאם לתמונה שעליה (אם היא מספיק ברורה). עבדתי על המיון ותחילת הסידור כל הערב, הרכבתי פה ושם כמה חתיכות בודדות (יענו התקדמתי
). לא סימתי לסדר, אמשיך מחר, אבל נראה לי שזה הכוון הנכון, והכוון הזה קצת עודד אותי עם הפאזל הזה (נשבעת שחשבתי להרים ידיים או לקרוא למישהו מכם שיעזור לי עם המיון). למעשה אני כותבת ומעדכנת לטובת הבאים שירצו לעשות פאזל מסוג זה (כאמור - לא מומלץ, לא כיף בכלל). יאללה תוציאו את הפונפונים ותעודדו אותי קצת..
(
תמונה של ההתקדמות מהיום, מישהו מזהה אותה? )

מממאיה35

New member
זום אין על המיון

למעשה פה רואים את החלקים המיוחדים שמורכבים זה לזה, זוגות זוגות הבאתי אותם, בסוף השתרבבה לה שלישיה סוררת

האדרים

New member
אל ייאוש !!!

נכון, זה לא קל. נכון, אין פוסטר. ובכל זאת .... אין פאזל שדומה למשנהו ולא סתם אנחנו טוענים שמכל פאזל לומדים משהו חדש. אמנם, הפוטומוזאיק הראשון שקיבלנו (הדולפין) היה עם פוסטר מצורף, אבל רוב הפזל היה עם גוונים זהים, כך שזה נראה בהתחלה משימה בלתי אפשרית. דווקא הסנפיר הכהה - כמעט שחור - היה החלק שהתחיל לרקום צורה ראשון. אם הצלחת לזהות ברוב החלקים את הכיוון שלהם - זו התחלה טובה וגם הצמדים הם עוד צעד בכיוון הנכון. עכשיו צריכים לראות איך הצמדים הופכים לרביעיות .... האם יש לך זכוכית מגדלת טובה, זה בהחלט יכול לעזור! עצה אחרונה וחביבה: לפעמים, כדאי לעזוב את הפאזל לזמן מה - זה עוזר לנקות את הראש ואולי יצוצו רעיונות חדשים. שיהיה בהצלחה! נמשיך לעודד מהיציע ....

123נעמי

New member
לא להתיאש../images/Emo3.gif

לצערי אין לי עצות לתת לך אף פעם לא הרכבתי סוג כזה של פאזל. אבל תמשיכי לאט לאט אולי באמת שימי אותו קצת בצד ותחזרי אליו אחר כך. הוא יפה ושווה את ההשקעה בהצלחה

jocie1

New member
בהחלט רואים שהתקדמת, כל הכבוד../images/Emo45.gif

תמיד קל יותר לעין אוביקטיבית, באופן טבעי את שקועה בתוך הרכבה עצמה קשה לך לראות את האזורים שכבר השלמת באופן מידי, במיוחד כשהעבודה מורכבת כל כך. שינוי תהליך המיון היא לטובה. בהצלחה. חזקי ואמצי...
עם החלקים הכהים במיוחד מצאתי שעל ידי תאורה חוזרת מקיר המקורב לאזור העבודה ניתן יותר בקלות לראות את ההבדלי הגוונים של הפאזלים. אחרי המיון הראשוני לצבעים כלליים התחלת ההרכבה לוקחת אזור מסוים. מרכיבה אותו החלקים הבודדים שלא נמצא המקום שלהם מחזירה לקופסא/שקית המיון. בשלב מאוחר יותר חוזרת לאותו אזור ומשלימה אותם. מכל חלק כזה שמתחבר בפעם האחרונה מספקת כ"כ ונותנת עידוד לעבור לחלקים הבאים.

למעלה