ייאוש או שגעון ../images/Emo35.gif
סליחה שאני פותחת הודעה חדשה, אבל הייתי הערב על סף ייאוש עם הפאזל שלי, ואני צריכה קצת עידוד. לא ידעתי איך להמשיך עם כל מה שנשאר לי, שזה הרוב -:/ . כל החלקים אותו דבר, חלקם מאוד כהים ואי אפשר אפילו לראות את התמונה שעליהם
לא ידעתי מה לעשות, אז החלטתי לחבר זוגות של מיוחדים. הרעיון הזה הביא אותי למיין את כל החלקים שנשארו לי לפי צורות בסיסיות (יש 6 סוגים של חלקים) ואז כל צורה לסדר על גבי משטח כשהחתיכה מונחת עם הכווון הנכון של הפאזל בהתאם לתמונה שעליה (אם היא מספיק ברורה). עבדתי על המיון ותחילת הסידור כל הערב, הרכבתי פה ושם כמה חתיכות בודדות (יענו התקדמתי
). לא סימתי לסדר, אמשיך מחר, אבל נראה לי שזה הכוון הנכון, והכוון הזה קצת עודד אותי עם הפאזל הזה (נשבעת שחשבתי להרים ידיים או לקרוא למישהו מכם שיעזור לי עם המיון). למעשה אני כותבת ומעדכנת לטובת הבאים שירצו לעשות פאזל מסוג זה (כאמור - לא מומלץ, לא כיף בכלל). יאללה תוציאו את הפונפונים ותעודדו אותי קצת..
(
תמונה של ההתקדמות מהיום, מישהו מזהה אותה? )
סליחה שאני פותחת הודעה חדשה, אבל הייתי הערב על סף ייאוש עם הפאזל שלי, ואני צריכה קצת עידוד. לא ידעתי איך להמשיך עם כל מה שנשאר לי, שזה הרוב -:/ . כל החלקים אותו דבר, חלקם מאוד כהים ואי אפשר אפילו לראות את התמונה שעליהם