יח"מ זה גם כ. כוננת ?

רועי ב

New member
יח"מ זה גם כ. כוננת ?

גם אם כן וגם אם לא רציתי לדעת תנאי קבלה ומה מקבלים בתור כונן

מתנדב

New member
כיתת כוננות........

כל אחד יכול להיות בכיתת כוננות, ולא משנה אם הינך נמצא ביח"מ או בקלאסי. וכשאתה מתקבל לכיתת כוננות, אתה מקבל נשק הבייתה.

רועי ב

New member
רגע../images/Emo70.gif

מה בנוגע לגיל
לא מקבלים ביפר
לא מקבלים מירס

מתנדב

New member
לגבי גיל לא ידוע לי

ומירס וביפר, אתה לא מקבל מהמשטרה, אולי ארוחת בוקר מקבלים

epi

New member
בקשר לכיתת כוננות.

היי רועי דבר ראשון....מה המצב? דבר שני....בקשר לכיתת כוננות אני לא יודעת בקשר לגיל שאפשר להיות בזה אבל אני יכולה לברר לך,אבל בקשר לזה עם מקבלים איזשהוא אמצעי קשר ישיר זה אני יכולה להגיד לך שזה בטוח לא מקבלים אם רוצים להקפיץ את הכיתת כוננות אז זה רק טלפונית עושים את זה..

רועי ב

New member
הכל טוב

במיוחד אחרי שהששיעור הראשון בנהיגה הלך די טוב לעינינינו תבררי לי איזה גיל ותפסיקי להיות אווי באי סי קיו זה מעצבן

epi

New member
סבבה

אני יברר לך את הפרטים. ואני יפסיק להיות באווי

רועיקו, קבל תשובה.

ב"ה בתור אחד שהיה עד לא מזמן חובש של כיתת כוננות. הגיל המינימלי 21. מקבלים נשק הביתה. לא מקבלים אמצעי קשר כל שהוא. יש ת´מס´ שלך בבית, ת´סלולרי, אם צריך מזעיקים אותך דרך זה. זה קריעת תחת, על כל התרעה, ומחסום מקפיצים את אנשי כיתת הכוננות. ואני בתור חובש של כיתת הכונות, התייאשתי. זה קריעת תחת.

רועי ב

New member
וואלה ../images/Emo35.gif

נשמע לי טוב רק חבל שחייבים גיל 21 תגיד לי אז למה כ. כוננת בכל הישיבות הסדר יש להם מירס וביפר
ומאיפה לך יש אז מירס וביפר

המירסים בהסדר

זה במימון ההתנחלות שההסדר נמצא בה. ומסיבה פשוטה, מדובר על בחורים עם מוטיבציה ויכולת קרבית. הם לא מקבלים "קרבין" אלא M-16 מקוצר, והם למעשה כיתת הכוננות של הישוב. כך שישיבות ההסדר, שנמצאים בהתנחלויות, הם למעשה "כיתה צבאית" שנמצאת בהיכון למקרה הצורך. ושם מדובר בהתרעות קצרות מאד של נגיעה בגדר וכו´. אין זמן להתחיל להעביר טלפונים, נותנים להם הקפצה במירס. והם יוצאים לשטח. לך תגור בהתנחלות, תקבל מירס. ברחובות, אין גדר, ואין במה לגעת.....

רועי ב

New member
אפשר להמיר את תחום שבת לגדר !

רגע עוד לא עניתה לי מאיפה לך יש ביפר ומירס !

למעלה