יחס!!!!!!!!1

נעמי 17

New member
אנחנו לא מתייחסים למי שצועק

אבל לשם שינויי למי שממתינה בסבלנות, אנחנו כן. אל תצעקי- יש לי אנדומטריוזיס שהגיע לאוזניים ואני מרגישה חולשה כשצועקים.

נעמי 17

New member
בואי נגיד שלאנדו יש אפשרות להגיע

לכל מקום..... לי אין את הפריבילגיה הזו. אחד הרופאים ענה ככשאלתי לאן זה יכול להגיע: בעודי יושבת על כיסאו, עם רגלי על המתקן,: דר" לאן זה יכול להגיע? הוא טפח בעדינות על אפי, אפילו לכאן אמר בקולו המרגיע. אין מה לדאוג זה " כלום"

ר ו מ י ה

New member
נו,הוא רופא הוא ב ט ו ח יודע../images/Emo152.gif

מה לא???

דלית49

New member
מי צועק?? להירגע בבקשה

אלו מילים בלבד ואם היית מכירה אותי היית יודעת שאני עדינה מדי כדי לצעוק

נעמי 17

New member
דלית

כשמציבים כמה סמני קריאה עם המילה "יחס" זו צעקה. כמו גם לכתוב באותיות גדולות במיוחד או מובלטות. זו צעקה בפורומים.

boli bilboli

New member
צודקת בהחלט!! ../images/Emo196.gif

כל הבנות כאן מנסות לעזור ולתמוך כמיטב יכולתן. כל שאלה/תגובה/הערה בסוף נענית, צריך להיות קצת סבלניים...

ר ו מ י ה

New member
דלית

בפורום ובכלל במדיה הוירטואלית לא שומעים ולא יודעים מה האינטונציה של הגולשת. סימני קריאה מרובים, כמו גם סימני שאלה מרובים מתפרשים כדרישה. במיוחד כאשר הכותרת היא יחס !!!!!!!!! בפורום הזה, כל הבנות עונות מתוך רצון לעזור ולסייע אך עושות זאת בהתנדבות בלבד. לכן אין מקום לדרוש ולזעוק, כן ניתן לבקש.

galim29

New member
../images/Emo7.gif למה לצעוק? סבלנות...

סבלנות. כולן נשים עסוקות ולא נמצאות כל הזמן מול הפוורם. לוקח זמן עד שמקבלים תשובה... מנהלות הפורום עושות כל מה שביכולתן לתת תשובה מהירה ומקיפה אבל צריך להבין שהן כמו שאר הבנות פה, עם לו"ז עמוס ומשתדלות לענות ברגע שיכולות.

למעלה