יחס לכפר חדש

Firzen66

New member
יחס לכפר חדש

אני מתחיל בטרביאן ואני כבר יכול לאמן מתיישבים, אבל אני רוצה לדעת איזה יחס של שדות משאבים אני צריך כמתחיל: ברזל, טיט, עץ או מיני קרופר?

dealex

New member
אין יחס קבוע שצריך.

תבנה כמה שיותר עד שתגיע ל10. כמובן שיש דרכים לדעת מתי לשפר אבל זה הנסיון מביא לך. אם יש לך אפשרות לבנות מתיישבים לך על זה . 3 מתיישבים =כפר חדש =עוד משאבים.

תומר88

New member
לפי הדוח ששמת...אני שם לב שאתה רומאי. לכן,

ממה שאני יודע לרומאים תמיד חסר ברזל, אבל בהמשך תשקיע בכפר מסוג כזה. אם אתה שודד הרבה כדאי לך כבר לעשות כפר שני קרופר, בייחוד אם אתה מוצא כזה קרוב אליך. אם אתה לא שודד הרבה וחי על השדות שלך, תשקיע בעוד כפר אחד של משאבים ואח"כ על קרופר. תנסה לחשוב אם אתה מסוגל לפתח קרופר כשכל הברזל הטיט והעץ של המבנים והשדות שאתה משדרג שם מגיעים על ידי הסוחרים שלך שהולכים הלוך חזור בלי הפסקה. ניסיתי לפתח קרופר פעם. אני מודה ומזהיר שזה היה קשה, אח"כ כבשו לי אותו וחודש אחר כך בערך כבשתי קרופר שהיה די מפותח בייצור היבול שלו... אני התפתתי להקים קרופר והלכתי כל כך רחוק עד כדי כך שלא הצלחתי להגן עליו כשכבשו לי אותו. קח את כל השיקולים האלה ובהצלחה...

Firzen66

New member
תודה ו...

יש לידי 2 קרופרים ומיני קרופר, שאלתי כבר בפורום מה כדאי לי ואמרו לי שקרופר כדאי לי כפר שלישי כי קשה לפתח אותו ואני משער שגם מיני קרופר קשה... אני כבר לא שודד הרבה בזמן האחרון, אז כדאי לי לייסד כפר עם 5 שדות ברזל?

למעלה