יחסי Ds וירטואליים

nerissa

New member
יחסי Ds וירטואליים

מה דעתכם על כך? האם זה אפשרי? האם אפשרי שמישהי כמותי שהתנסתה ביחסים שכאלה במציאות תוכל להיות "מסופקת" מיחסי שליטה וירטואליים? הרי מדובר על שליטה מנטאלית וזו עוצמה שהיכולה להיות משודרת גם במישורים וירטואלים.. או שלא? מה אתמומרים?

Z o d i a c

New member
רק וירטואלים?

ניסיתי במשך תקופה מוסימת אבל מצאתי את עצמי משתעמם מהר מידי... בסופו של דבר אני צריך את הדבר האמיתי.

nerissa

New member
רק וירטואליים

אבל אנחנו שונים, יקירי
לי יש אהבה וסקס בבית. לא זה מה שחסר.

תבור.

New member
ממש הוצאת לי...

את התשובה מהפה... נראה לי שבמצבך (עם סקס ואהבה בבית) הוירטואלי הוא בשבילך מעין: "ללכת עם ולהרגיש בלי" .

אסתי69

New member
מנסיון שלי א יודעת

זה אפשרי רק שאני לא חוויתי את ה"אמיתי" לפני היום במבט לאחור לא ממש נראה לי למרות ש....... אי אפשר לדעת :) מה שבטוח שהוא צריך להיות מאוד חזק וטוב בקטע המנטלי

תראי אהובתי,

אילו היית שפחה חדשה שרק מתנסה, ייתכן שזה היה מספיק. אילו היית שפחה המחפשת לה קשר של שליטה מנטאלית בלבד - גם אז זה היה מספיק. אבל את הרי אוהבת כאב. את הרי צריכה את הצריבה בעור ואת עוצמת המכה. אז קחי בחשבון שאת זה לא תקבלי כמו בקשר ממשי. מצד שני, כשמשהו כל כך חסר, אפשר להסתפק באופן זמני בלבד במשהו אחר, בתחליף. אבל זה לא יכול להיות משהו קבוע. זו דעתי בכל אופן. היה לי ניסיון של קשר כזה בעברי, הוא היה לא רע, למדתי המון, אבל הסיפוק היה רק חלקי. אם תקחי את זה בחשבון ולא תצפי ליותר ממה שאת באמת יכולה להפיק, זה יכול להיות אחלה. אבל רק את יכולה לענות על כך. מצטערת שלא יכולה לעזור יותר. בהצלחה יפה שלי.

זאת

New member
אני

אף פעם לא הצלחתי "להחזיק" דבר כזה, יחסים וירטואליים. זה אוורירי מדי לטעמי, לצרכים שלי. מכיוון שרק על עצמי לספר ידעתי, אני יכולה להגיד שבשבילי זה לא עובד. זה נראה לי ריק, חסר תוכן, משוטח כזה, חסר "בשר". בקיצוני, יכול להגיע אפילו למגוחך. אני לא בטוחה ששליטה מנטאלית יכולה באמת לעבור גם במישור וירטואלי, אם אין קשר חיימי להתבסס עליו. משהו יכול לעבור, כן, אבל אני לא מאמינה שהמשהו הזה יכול להחזיק לאורך זמן ולהגיע לעומקים שאני לפחות הייתי רוצה להגיע אליהם. זה מה ניאומרת. שאלת, לא? :)

nerissa

New member
תודה יקירתי ../images/Emo13.gif

אני מכירה זוג שכבר שנתיים יחד. היא כאן בארץ. הוא באוסטרליה. 95 אחוז מהקשר מבוסס על אינטרנט וטלפון. זה נכון - פעם בשנה הם נפגשים למימוש קצר, פראי ולחלוטין לא מספיק
אבל זה מחזיק מעמד כבר שנתיים.. אבל אולי זה באמת עניין של אופי.. גם שיקול של יכולת ביטוי בכתב צריכה להילקח. לא כל אחד יכול לתקשר לעומק בכתב..

למעלה