יחסי שכנים

touti

New member
יחסי שכנים

רוצים לנפח את הבריכה, הרעש מפריע לשכנה מלמעלה. חיכנו עד השעה 4(20 דקות) ושוב צעקות יצאתי למרפסתואמרתי שצר לי השעה 4 ואפשר להרעיש, אמרה שאי אפשר ככה...ולמה לא ניפחנו בבוקר.. הצעתי לה לסגור את החלונות שפונים למרפסת ולילדים הורתי להמשיך לנפח. כשאפר להתחשב, למה לא, אבל לא על חשבון. איך אצלכם?

אצלי אין שכנים מעליי (קרקע)

אבל יש מסביבי וכולם עם ילדים כך שאני לא צריכה לתת דין וחשבון על רעש. אבל כשהיו לי שכנים ועוד לא היו ילדים אבל התלוננו על מוזיקה, אמרתי יפה שאני מתחשבת בשעות המקובלות צהריים + ערב אבל זו לא אשמתי שהקבלן בנה את הדירות עם קיר דק "לטענת" שכנתי ממול. פשוט מאוד יש גבול וגם מסרתי חד משמעית לשכנה ממול שהיא לא זו שמשלמת את המשכנתא בדירתי ולכן היא לא מחליטה. בקיצור מתחשבים עד גבול הטעם הטוב של התתערבות.

שמור אותי משכניי ומשונאי אשמר בעצמי

שכנים זה סיפור ארוך וכואב. כל מה שניתן רק לעלות על הדעת על מנת לא לפגוע באף שכן עשיתי ובכל זאת לא עזר כלום. בית המקדש חרב על שינאת חינם ואצלי בבנין לא למדו מכך דבר. רשימת הדברים כל כך ארוכה שצריך פוסט של מספר עמודים כדי לתאר את התנהגות השכנים. הדרך הטובה ביותר הוא להגיע להידברות עד כמה שניתן כדי למנוע את המריבות,בבחינת אם אתה לא צודק תהיה חכם.לצערי, שכנים רעים יש בכל מקום. למדתי על בשרי שצריך לנסות את שני הקצוות הטובה (ההידברות) או הגרועה להתנהג כעבריין קטן ומי שיעז לדבר יחטוף, בדרך זו השכן הרע יעזוב אותך לנפשך ולא יעז להתלונן בכלל. בגלל האמונה בבני אדם ובמקצוע שבחרתי לא הייתה באפשרותי ללכת בדרך השניה ולכן סבלתי מהצקות רבות שעלו לו ממון רב. בכל מקרה אני ממליץ את דרך ההידברות כי בסופו של דבר שכנים לא בוחרים וצריך לחיות איתם שנים רבות.

למעלה