יחסי מין פעם ב...

יחסי מין פעם ב...

אני בת 27 ובעלי בן 29 יש לנו ילדה בת חודשיים וחצי. אני ובעלי מקיימים יחסי מין בערך פעם בשבוע. זה מפריע לי בעיקר בגלל שאני חושבת שאולי יש לו משהי אחרת. אני מאוד סומכת עליו, אך זה נורא מוזר לי ובחור צעיר יסתפק ביחסי מין של פעם בשבוע. אנחנו מאוד אוהבים, זה נכון שהוא מתעייף בעבודה אבל אני חושבת שכל גבר כמעט תמיד חוזר עייף, אך זה לא מוריד את החשק... תענו לי, מה דעתכם

שאלות הבהרה

מה היה עד לפני הלידה? האם לשינוי המצב המשפחתי שלכם (עם כל הכרוך בטיפול בתינוקת, כן מתעוררת - לא מתעוררת וכו´, עייפות וכיו"ב) יש אולי השפעה על אופיים של יחסי המין (עם כל הכרוך בלפני ואחרי של הענין)? סיפרת בתגובות אחרות על צ´טים של סקס. אולי באמת חסר לו מין אבל משהו מפריע לכך ביניכם (לא בהכרח מאהבת). מזוג הפכתם לזוג הורים. קשה אולי להתרגל, זה מצב שונה. אני מניח שיש מסגרות לדרכת הורים צעירים אבל אני לא בטוח שנושאים של זוגיות עולים שם. בכל אופן כדאי לך לנסות לברר מה ההיצע של מסגרות כאלו.

לפני לידה היה אותו דבר

לפני הלידה יחסי מין היו באותה תדירות, אני אפילו צחקתי עליו - " בקצב כזה לא יהיו לך ילדים" והתפלאתי כשנכנסתי להריון. התינוקת היא לא הסיבה כי גם אם היא מתעוררת בלילה - אני זו שקמה ומטפלת בה, לכן העייפות שלו יכולה לנבוע רק מהעבודה - "10 שעות מול המחשב". אני לא יודעת מה לחשוב, עושה רושם שהסקס בכלל לא בראש שלו, למרות שהוא תמיד אומר שהוא מאוד אוהב לשכב איתי ומאוד נהנה...

אם מאז ומתמיד היה כך

אז כנראה שזה הקצב האישי שלו - דבר אינדיבידואלי שאולי קשור באופי או בהורמונים. פעם בשבוע איננה גם תדירות נמוכה במידה חריגה, כך שאולי במקום לחפש מה לא בסדר אצלו, נסי פשוט לעורר אותו ולגרות אותו יותר. בסך הכל יש לכם סקס טוב והוא נהנה ואני מאמין שגם את. או שתיקני ויברטור לעת צרה...

על מה את חושבת

,כשאת "לא יודעת מה לחשוב?" האם את חושבת מה הוא עושה 10 שעות מול המחשב בעבודה ? האם את חושבת על מה קרה להתלהבות ביחסים בניכם ולאן היא נעלמה בשיגרה? האם את חושבת, האם יש לו מאהבת, או אולי לא.. האם את חושבת ,הוא לא חושק בי יותר, אולי מעולם לא חשק מספיק? על מה את חושבת כשאת לא יודעת מה לחשוב.... וכן, אצל זוגות רבים התדירות של יחסי מין פעם -פעמים בשבוע, היא הנורמה. אבל איפשהו יש לי תחושה, שזו לא השאלה .

אני חושבת

אני יודעת שבעבודה הוא עמוס בעבודה אך במשמרות ערב בהחלט יש לו זמן לכל מיני פורומים וצ´אטים. אך כבר דיברנו על זה ואני מאמינה שהוא הפסיק עם זה ההתלהבות לא נעלמה זה פשוט תמיד היה ככה - פעם בשבוע, ואנחנו מאוד אוהבים אך אני לא מסוגלת להשלים עם כך שגבר צעיר מסתפק בתדירות כזו, מה יהיה בעוד 10 שנים?

מה קורה כשאין עומס?

האם המצב משתנה כשאין לו עומס עבודה, למשל בחגים או כשאתם בחופשה? לגבי מה יהיה בעוד 10 שנים: אני במקומך לא הייתי דואג כל-כך. 10 שנים זה הרבה מאד זמן, אנשים משתנים. בהחלט יתכן שבעוד 10 שנים התדירות תישאר אותו דבר או אף יתעורר תיאבונו. מי יודע. לדעתי, את צריכה לנסות לפתור את הבעיה שיש לך היום כי חוסר סיפוק עלול להביא לתסכול, ותסכול בזוגיות עלול להיות הרסני. במילים אחרות, כל דבר שמציק לכם בזוגיות צריך לחפש לו פתרון מוסכם ויעיל.

הכוכבת

New member
סלסטה האחת

זאת הפעם הראשונה שאני שומעת מישהי עם "בעיה" כמו שלי. אנחנו באותם הגילאים שלכם, אמנם עדיין אין ילדים, אבל גם אצלנו התדירות היא פעם בשבוע וגם אני הייתי רוצה יותר. אני חושבת שפשוט מתאים לו הקצב הזה, אבל הייתי משתגעת מחברות שהיו מספרות שהבעל שלהן רוצה בלי סוף והן צריכות למצוא תירוצים וסיבות להתחמק. לא הייתי מצליחה להבין איך אצלי זה כל כך שונה. גם אצל בעלי שעות העבודה הן רבות והוא חוזר עייף ואין לו כוח לכלום, אז נשאר זמן רק בסופי שבוע... וואוו, אני כל כך מזדהה איתך. אני דיברתי איתו על זה והוא טוען ששום דבר לא השתנה וטוב לו איך שזה והוא מאוד נהנה איתי ולא חסר לו כלום. אני כל הזמן חושבת מה יהיה כשיהיו לנו ילדים. הייתי רוצה שהתדירות תהיה יותר גבוהה, ואני מנסה לחשוב על 1000 דרכים להיות יצירתית, אבל כשהוא חוזר מאוחר מהעבודה, אני מבינה שאין מצב

הי

הי גם אני דיברתי אתו על כך הוא אמר שאני בהחלט צודקת ואם חסר לי הוא ישתדל אך הכל נשאר אותו דבר לפני כחודש ראיתי הצגה "זוגיות" שח הבימה. אלה 8 סיפורי אהבה ישראלים. בין היתר מראים שם שכמעט כל הגברים אותו דבר ומדברים גם על "הבעיה" שלנו. בלי קשר לנושא, אני מאוד ממליצה על ההצגה

wiseman

New member
i know that 2

hi dear this is how it is usually after having a baby did he was with u in the room when the baby was bourn ? it happend give him some time and wait but not for long good luck

סלסטה.......

אני במקומך לא הייתי ממהרת להסיק מסקנות!!! וחוץ מזה- למה את לא משוחחת איתו על זה??? ודרך אגב- את תמיד יכולה לגרום לו לרצות אותך יותר, תרגשי אותו- תביאי הפתעות, לבשי משהו סקסי... אני מניחה שזה יעשה את שלו!! בהצלחה.

אני-כן!

נאי כן שוחחתי אתו על זה והוא מצדיק אותי ומבטיח להשתדל אך הכל נשאר כמו שהיה וחוץ מזה אני לא רוצה שזה יהיה מצב כאילו הוא עושה לי טובה...

פעם בשבוע?

סליחה שאני נכנס לגילויים כל כך אינטימיים, אבל אני מאלו שנוטים יותר לכיוון של פעם בחודש. ותרוצים יש המון, עבודה שחיקה עייפות לחץ מתח ומה לא. בשורה הסופית זה מה שקורה. גם לי היו תקופות שרדפתי אחרי זוגתי ושרציתי כל הזמן. ואיפהשהו בגלל הסרובים שלה ובגלל העבודה שלי נמאס לי לרדוף אחריה וללכת לישון כל לילה מתוסכל. אז היום היא רודפת אחרי ופעם בחודש זה מה יש. ככה שפעם בשבוע זה נשמע לי אחלה שיפור
לגבי השאלה מה יהיה בעוד 10 שנים - באמת שאני לא יודע, לפני שלוש שנים הייתי אומר לך שאני אשאר שפן עד גיל 60. דברים קורים. אולי הדברים יחזרו לקדמותם, אולי לא. אבל מה שבטוח אני לא נביא ואת יודעת למי נתנה הנבואה
עכבר

למעלה