יחסי מין עם אשתי 2

• פותח הנושא a7g7
  • פורסם בתאריך

a7g7

New member
יחסי מין עם אשתי 2

בהמשך לתאור הראשון שלי , נראה לי שלא הבנת אותי . ראין בינינו שום מגע וקרבה וגם כאשר אני עוזר אומץ ומנסה היא מסלקת אותי בכל מיני טוענות " אין לי כוח " , אתה מגעיל אותי ," לך להיתקלח" ועוד ועוד כינויים וטענות אין סופיות . המצב נהייה בלתי נסבל כיוון שגם לדבר איתה אי אפשר . אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות , ניסיתי לפנות ליעוץ בהסכמת שנינו אך הדבר לא יצא לפועל . אני מבין את הרגישות של האשה בענין זה ,אך אני מאוד לחוץ... בענין מגע ללא חדירה זה בלתי אפשרי כי היא לא רוצה , במקרה הטוב היא מסובבת לי את ה...ונותנת לי לגמור אך זה קורה רק כשני לא יכול יותר ומטפס על הקירות . מה לעשות האם לפנות למקורות אחרים...

qt1

New member
למה כוונתך כשאתה כותב:

"אך הדבר לא יצא לפועל" אינני יודעת למי השבת בהודעתך... אבל בכל זאת , מה מונע מבעדך מלגשת ולברר דברים עם מטפל זוגי או עם פסיכולוג? אין חובה לצרף גם את זוגתך לשיחות , חשוב שתקבל חיזוקים , אתה נמצא במצב מאוד לא קל בלשון המעטה , וצריך המון אמפאתיה , אולי כדאי לך להתחיל לחשוב על עצמך? אנחנו כאן יכולים להמליץ לך על מטפלים אם תכתוב לנו באיזה אזור אתה מעוניין או לתת לך את הקישור של איט"ם - ארגון המטפלים המיניים בישראל. אבל אתה צריך להבין שאתה לא יכול להמשיך לסבול , זה לא מגיע לך , זה לא מגיע לאף אחד . qt1

blue4u2

New member
אתה יכול לשרשר תגובות אייג'י....

אז אני אענה לך כאן...אתה מתאר מצב לא פשוט אבל אולי הפתרון הוא בלפנות לייעוץ זוגי מקצועי יחד עם אישתך ולבדוק איך אפשר לשנותו. יכול להיות שלאישתך יש מטענים שקשה לה לדבר עימך עליהם ובעזרת מטפל, איש מקצוע נייטראלי מהצד, תוכלו ללבן את הדברים ולהגיע לשלמות ונינוחות
. מה דעתך על זה????? (נ.ב. - אתה יכול לענות לי כאן כתגובה על דבריי ולא לפתוח בהודעה חדשה).

רוני קל

New member
שים זין

שים זין לך תבלה היא תרוץ אחריך תורד משקל תתגלח כל יום תקנה לך בגדים חדשים קח חצי שנה חופש מאישתך ואולי תציל את הנישואים שלך

octan50

New member
דיכאו לאחר לידה.

אני מכיר סיפור דומה לשלך ממקור ראשון - ההורים שלי. לאחר שאני נולדתי אמי סבלה מדיכאון לאחר לידה, היא סרבה לעשות סקס כ-3 שנים. לאחר מכן זה איך שהוא הסתדר ( יש לי עוד אחים יותר צעירים ממני). מכל מקום, דיכאון לאחר לידה דורש טפול מקצועי אחרת יכול להמשך הרבה שנים וחבל, שניכם סובלים.

למעלה